Psykolog i Södermalm

om Svea KBT Södermalm

Välkommen till Svea KBT Södermalm. Hos oss kan du träffa privata psykologer för KBT behandling och samtalsterapi. Vi hjälper vuxna och barn, privatpersoner och företag. Vår psykologmottagning är belägen på Hornsgatan 172 i centrala Södermalm. Hos oss får du alltid ett professionellt och empatiskt bemötande oavsett vem du är och varför du söker hjälp. Boka tid idag!

Mottagning i Södermalm

Experter inom KBT terapi

Få tid inom 3 dagar

Välj den psykolog som passar dig

Generösa öppettider

Skickliga psykologer

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Telefon

08-4499698

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Mottagningar

Hornsgatan 172

Få rekommendation om bästa psykologen på Södermalm för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa psykolog och terapi på Södermalm för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Psykologer du kan träffa på Södermalm

KBT på Södermalm

Våra terapeuter i Södermalm erbjuder KBT terapi. I korthet går KBT ut på att identifiera och ändra på negativa tankemönster och beteenden i ditt vardagsliv och i olika situationer. All samtalsterapi vi erbjuder utgår ifrån KBT som är en evidensbaserad behandlingsmetod som vi vet är effektiv och fungerar för många olika typer av mental ohälsa.

Samtalsterapi på Södermalm

Samtalsterapi kan vara en kraftfull resurs för personlig utveckling och förändring. Det är ett verktyg som inte bara hjälper dig att lösa problem, utan också att växa som individ. Du får verktyg för att förbättra din kommunikation, stärka dina relationer och öka din livskvalitet.

Vår samtalsterapi är en tjänst som erbjuder dig en trygg och stödjande miljö där du kan utforska dina tankar, känslor och beteenden. Med hjälp av våra professionella terapeuter får du möjlighet att arbeta igenom personliga svårigheter, såsom ångest, depression, relationer, självkänsla och mycket mer.

Våra psykologer/terapeuter är välutbildade och har en djup förståelse för mänsklig psykologi. De använder sig av beprövade metoder och tekniker anpassade efter dina unika behov och mål. Genom att lyssna utan att döma och genom att ge konstruktiv feedback, hjälper de dig att hitta nya perspektiv och strategier för att hantera dina utmaningar.

Andra terapier och behandlingar vi erbjuder i Södermalm

Parterapi på Södermalm

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Parterapi har blivit mycket vanligare de senaste åren och är en framgångsrik metod för par att hitta en bättre väg framåt. Läs mer om vår parterapi i Södermalm.

Barnpsykolog på Södermalm

På vår mottagning hjälper vi både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar av barn och unga som mår dåligt. Läs mer om våra barnpsykologer i Södermalm.

Väntrum psykolog svea kbt
Behandlingsrum hos psykolog svea kbt södermalm

Vanliga frågor

Priset är 1600 kr / 45 minuter 
Här kan du se våra aktuella priser.

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Vanligtvis kan du träffa en psykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08-4499698 eller maila oss via  så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på  eller ringa vår reception på 08-4499698 så hjälper vi dig med din avbokning.

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.