Psykolog Södermalm- Privat mottagning

skanstull.jpg

Söker du efter en psykolog på Södermalm? Svea KBT är privata psykologer med fysisk mottagning mitt i Södermalm i området Skanstull. Du hittar oss på Ringvägen 100. Här tar vi emot både privatpersoner och företag som är i behov av terapi och behandling för mental ohälsa och psykiska problem.

 

Alla våra psykologer i Södermalm är legitimerade och du kan därför vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov. Och självklart kan du träffa både manliga och kvinnliga psykologer.

Psykologer som arbetar på Södermalm

768EF275-18DB-4627-AA7E-C33ED1681479.tif

Andrea Wessling

Legitimerad Psykolog

 

IMG_7525_edited.jpg

Caroline Erkers

Legitimerad Psykolog

Få hjälp av en legitimerad psykolog i Södermalm inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en privat psykolog eller psykoterapeut i Södermalm inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att din terapi kan sättas igång så fort som möjligt och du slipper långa väntetider med frustrerande stress.

 

Du får snabbast en tid genom att boka online. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Du kan också boka tid på vår mottagning på Kungsholmen samt våra mottagningar i övriga Stockholm.

Boka din psykolog online nu

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. Du får en tid inom 3 dagar och vi har tillgängliga tider på dagar, kvällar och helger. Välkommen!
Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Våra psykologer är specialister på KBT 

I vår psykologverksamhet behandlar vi utifrån KBT perspektivet. KBT betyder kognitiv beteendeterapi och är den metod som fungerar bäst för behandling av en rad olika mentala problem och psykisk ohälsa. I korthet går den ut på att identifiera och ändra på negativa tankemönster och beteenden i ditt vardagsliv och i olika situationer.

Vi erbjuder även ACT och DBT behandling i Södermalm. Svea KBT ligger i framkant inom moderna behandlingsmetoder och tillhör de främsta inom kognitiv beteendeterapi. Alla behandlingar anpassas efter individen och det individuella behovet för att uppnå bäst resultat.

 

Vår privata mottagning i Södermalm erbjuder individuell terapi, parterapi, barn och ungdomspsykolog, behandling mot social fobi, ångest och oro samt ett flertal andra problem som kan uppstå i livet.

Parterapi 

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Parterapi har blivit mycket vanligare de senaste åren och är en framgångsrik metod för par att hitta en bättre väg framåt.  

 

Om du behöver parterapi kan våra södermalms baserade terapeuter självklart erbjuda hjälp. Om du känner att din relation kan behöva stöd och hjälp, och du vill hitta en väg framåt med din partner är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra psykologer har lång erfarenhet av att guida relationer framåt med hjälp av terapi och metoden IBCT. Läs mer om vår parterapi i Södermalm.

Barn och ungdom

Vår psykologmottagning på Södermalm kan hjälpa både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar av barn och unga som mår dåligt.

 

Vi genomför KBT-behandling, ger föräldrastöd, rådgivning och anpassar samtalen efter livssituationen och behoven som varje barn, ungdom eller familj har. Läs mer om våra barnpsykologer i Södermalm.

Vi tar emot patienter ifrån hela Södra Stockholm och Storstockholm

Du behöver inte bo på Södermalm för att träffa oss. Vi har även patienter ifrån hela Stockholm och söderort från Hammarby, Sickla, Järfälla, Nacka, Årsta, Hägersten, Västberga, Farsta, Bagarmossen, Enskede, Skarpnäck. Du är alltid välkommen till mottagningen oavsett var du bor och du kan även ha samtalen över video.

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:

SVEA KBT Södermalm
Ringvägen 100
118 60 Stockholm
info@sveakbt.se

08-449 49 97

Öppetider 8-21 även helger

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. 

Hitta hit