Psykolog City Hötorget

Svea KBT City

Svea KBT är privata psykologer i city. Du hittar vår psykologmottagning på Kungsgatan 50 i närheten av Hötorget och Drottninggatan. Våra skickliga och empatiska psykologer hjälper privatpersoner, par, barn och företag med KBT-terapi, samtalsterapi och behandling. Väkommen att boka tid idag!

Kungsgatan 50, 111 35 Stockholm

08-4499323

Psykologmottagningens öppettider

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar
Besök Svea KBT Citys Google Business Profile för vägbeskrivning, recensioner och uppdateringar

Omdömen från tidigare patienter

Svea KBT var utmärkta från första kontakt. Jag känner mig trygg med dem.

Tack för det professionella och empatiska bemötandet.

Fantastiska människor. Professionella och inkännande😀

Få rekommendation om bästa psykologen i city för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa psykolog och behandling i city för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Hur kan våra psykologer hjälpa dig?

Här är några exempel på vanliga problem som våra psykologer hjälper med. Oavsett varför du söker hjälp är du välkommen att kontakta oss.

Ångest och Oro
Många söker hjälp för att hantera överdriven oro och ångest som påverkar vardagen negativt. Våra psykologer kan erbjuda verktyg och strategier för att minska jobbiga känslor och främja ett bättre mående i vardagen.

Depression
Psykologiskt stöd kan vara en stor hjälp vid depressioner och nedstämdhet. Du får stöttning och hjälpsamma verktyg för att förstå dina egna känslor och hantera ihållande nedstämdhet och tomhetskänslor.

Relationsproblem
Svårigheter i nära relationer, som konflikter, kommunikationssvårigheter eller svårigheter att skapa meningsfulla band, är vanliga skäl att söka hjälp hos en psykolog.

Sorg och förlust
Våra psykologer kan erbjuda dig stöd för att hantera sorg och förlust, oavsett om det gäller förlust av en närstående, ett jobb eller andra viktiga relationer.

Stress och arbetsrelaterade problem
Personer som upplever överväldigande stress, speciellt kopplat till arbete, kan dra nytta av att lära sig hantera stressfaktorer och balansera arbete och personligt liv.

Självkänsla och självbild
Om du brottas med låg självkänsla och negativ självbild kan du arbeta med våra psykologer för att utveckla positivare tankemönster och förbättra ditt självförtroende och din självkänsla.

Livsövergångar och kriser
Stora livsförändringar som skilsmässa, pensionering eller andra kriser, kan skapa känslomässiga utmaningar där våra psykologer kan stötta och vägleda dig med samtalsterapi.

Sömnproblem och insomni
Svårigheter att sova eller att upprätthålla en hälsosam sömncykel kan vara skäl att söka hjälp för att förstå och behandla underliggande orsaker.

Ätstörningar och kroppsuppfattning
Våra psykologer kan stötta dig som brottas med ätstörningar eller negativa kroppsuppfattningar.

Missbruk och beroende
Människor som kämpar med substansmissbruk eller andra beroendeproblem kan söka hjälp hos våra psykologer för att få hjälp och stöttning.

Psykolog city Svea KBT

Välkommen till Svea KBT City Hötorget

Välkommen till vår psykologmottagning i hjärtat av centrum! När du besöker Svea KBT kommer du alltid att vara i fokus för vår omsorg. Vi erbjuder skräddarsydd och professionell psykologisk vård för att främja ditt välmående. Med vårt engagerade team av erfarna psykologer och terapeuter kan du få stöd och vägledning i en trygg och varm miljö. Vi är här för att hjälpa dig på din resa mot bättre mental hälsa och livskvalitet.

Vi erbjuder tid inom 3 dagar om du bokar online. Vår psykologmottagning har generösa öppettider som gör att du kan besöka oss på tider som passar dig och ditt liv.

Om det är första gången du besöker en psykolog, eller om du är osäker på vilken psykolog som passar bäst för dina behov kan du kontakta oss för en rekommendation om psykolog och behandling. Enklaste sättet att få rekommendation är att använda vårt formulär.

Psykologer som arbetar i city

Psykologtjänster

Terapier vi erbjuder

Vi erbjuder många olika typer av terapier och behandlingar.

KBT terapi

Parterapi

Samtalsterapi

Barnpsykolog och ungdomar

Företagshälsovård

KBT terapi City

Vi på Svea KBT är experter inom KBT som är den terapi som har starkast stöd inom forskningen och är den mest populäraste behandlingen i Sverige.

Hos oss kan du även få ACT, CFT och DBT terapi som är underavdelningar till KBT. Svea KBT ligger i framkant inom moderna behandlingsmetoder och tillhör de främsta inom kognitiv beteendeterapi. Alla behandlingar anpassas efter individen och det individuella behovet för att uppnå bäst resultat.

Parterapi

Våra psykologer erbjuder parterapi i en trygg och öppen miljö där ni som par kan kommunicera och lösa konflikter. Genom att använda evidensbaserade metoder och verktyg, hjälper psykologen till att förbättra kommunikationen, öka förståelsen och stärka relationen. Vi hjälper alla sorters relationer såsom syskonpar, familjer, vänner och HBTQ.

Barn och ungdomar

Våra barnpsykologer kan hjälpa ditt barn och även stötta dig om förälder genom föräldrastöd. Vi utvärderar och behandlar känslomässiga och beteendemässiga utmaningar. Genom terapi , samtal och anpassade metoder kan vi stödja barnets utveckling, hantera trauma, och stärka deras mentala hälsa och välmående.

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i city / Norrmalm. För dig som kör bil är det enklast att parkera vid Hötorgsgaraget eller vid Sveavägen 17

Allmänna transportmedel
Vi rekommenderar att du använder allmänna transportmedel. Om du åker tunnelbana kan du stiga av vid Hötorgets tunnelbanestation.

För dig som reser till Stockholm kan du enkelt åka till T-centralen och därifrån promenera till vår mottagning.