Välkommen till din psykolog i Solna 

Solna-Centrum.jpg

Söker du psykolog i Solna? Då är välkommen till vår nya mottagning på Solna Torg 19 beläget mitt i Solna centrum. Här tar vi emot patienter för terapi och behandling för mental ohälsa och psykiska problem. Vi riktar oss till privatpersoner, företag och andra verksamheter.
 

Det är lätt hänt att man hamnar i en livskris, drabbas av depression, nedstämdhet, oro eller kanske relationsproblem. Om upplever att du inte kan bryta negativa mönster själv eller om du har någon närstående som behöver hjälp finns vi här för dig. En behandling hos våra psykologer kommer att stärka din självkänsla, ge bättre självinsikt och skapa en stabil plattform för att må bättre och höja din livskvalitet.
 

Att få hjälp av en psykolog för att hantera mental ohälsa är vanligt i dagens samhälle. Stigmat med att söka hjälp för att man mår dåligt har försvunnit och vi pratar mer öppet om vikten av att må bra. Om du lider av mentala problem eller behöver hjälp att hantera personliga utmaningar får du gärna kontakta oss på Svea KBT för en konsultation om både lämpliga behandlingsmetoder samt rekommendationer om psykologer som passar bäst för just dig.

Våra psykologer och psykoterapeuter som arbetar i Solna

IMG_7525_edited.jpg

Caroline Erkers

Legitimerad Psykolog

 

Profilbild_CM_highres.tif

Cristoffer Murath

Legitimerad Psykolog

Vi som arbetar här är licensierade psykologer och psykoterapeuter som har både kunskapen och utbildningen för att kunna hjälpa dig som vill bryta negativa mönster och öka din livskvalitet.

 

Vi kommer hjälpa dig att bearbeta svåra händelser, att stärka din självkänsla, identifiera problem eller helt enkelt att lyssna när du behöver prata om personliga saker och andra inte har tid.

Boka tid kontakta oss kontakta oss för mer information

Boka din psykolog online nu

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. Du får en tid inom 3 dagar och vi har tillgängliga tider på dagar, kvällar och helger. Välkommen!

Vår mottagning i Solna kommer att öppna 1 september. Om du vill boka tid så kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär. Om du behöver tid snabbare har vi tider hos våra andra andra psykologer runt om i Stockholm. Läs mer här:

Kungsholmen

T-centralen

Södermalm

KBT behandling i Solna

Vi erbjuder Kognitiv beteendeterapi (KBT) som grund för våra behandlingar. KBT fokuserar på att ändra på negativa tankar och handlingsmönster i vardagen med hjälp av exponeringsterapi och är idag den vanligaste metoden som används för att hjälpa patienter att må bättre.

 

Det är en behandlingsmetod som har stark vetenskaplig grund och som har bevisat god effekt på ett stort antal problem såsom depression, ångest och oro, nedstämdhet, fobi, konflikthantering, livskriser och att hantera psykiska problem vid sjukdomar.

Vi erbjuder även psykodynamisk terapi, ACT, DBT, barn och familjestöd samt parterapi i Solna. Alla våra terapier och behandlingar baseras på evidens och vetenskapliga metoder. Du kan alltid vara säker på att vi följer den senaste forskningen och att psykologen som behandlar dig är legitimerad psykolog med hög erfarenhet av att hjälpa patienter till ett bättre liv.

Parterapi 

På vår mottagning i Solna centrum erbjuder vi både både parterapi och familjeterapi. Läs mer om vår parterapi i Solna här

Träffa en Barnpsykolog i Solna

Vi erbjuder även barnpsykolog och föräldrastöd. Du bokar detta på samma sida.

Målet med våra behandlingar

Målet med vår terapi är att du ska kunna lindra dina symptom, helt enkelt må bättre och kunna hantera de utmaningar du ställs inför med hjälp av rätt verktyg och strategier. Vi utgår alltid ifrån dig och din unika situation.

 

Att anpassa terapin så att det passar för individens behov är en av våra viktigaste principer. Det innebär också att vi gärna rekommendera vissa psykologer som vi tror skulle passa bäst för dig och de utmaningar som du står inför.

 

Tillsammans med din psykolog kommer du att arbeta fram verktyg och lösningar som är bestående, ger god effekt och kommer ge dig en högre livskvalitet.

Fördelen med att besöka en privat psykolog

Tack vare att vi är privata psykologer har vi större möjligheter att erbjuda terapiformer som landstinget, vårdcentral och andra offentliga verksamheter inte har resurser att erbjuda.

 

Vi har även generösa öppettider både på vardagar och helger för att du alltid ska kunna hitta en lämplig tid som passar dig. Hos offentliga verksamheter får du ofta inte välja psykolog själv vilket kan skapa negativa effekter om du känner att du och din terapeut inte passar ihop.

 

Hos oss får du alltid välja behandlare helt själv och du kan även byta utan krångel om du föredrar en annan terapeut. Eftersom Svea KBT i Solna är en privat psykolog har vi inget avtal med landstinget och inte heller något högkostnadsskydd.

Hur lång tid tar en behandling eller terapi?

Längden på behandling varierar beroende på vilken typ av problematik som du söker hjälp för. Men generellt brukar det räcka med 5-15 sessioner.

Pris för att träffa en psykolog i Solna

Individuell terapisession:

1500 sek - 45 minuter

Parterapi:

2000 sek - 60 minuter

Handledning:

2000 - 60 minuter

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:

SVEA KBT Solna
Solna Torg 19
171 45 Solna

info@sveakbt.se
08 449 49 97

Öppettider

måndag - fredag 8-21

lördag - söndag 9-20

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online.