Terapi med en psykologstudent

390 kr – 60 minuters terapi med en psykologstudent

Svea KBT erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ där du kan få terapi av en psykologstudent. Första samtalet kostar endast 390 kr och är 60 minuter långt. Vi erbjuder tid snabbt och du kan träffa studenten via ett videosamtal eller fysiskt på vår mottagning på Södermalm. Du väljer detta på vår bokningssida. Du kan även använda vårt formulär om du vill få rekommendation eller hjälp.

Kan en psykologstudent hjälpa mig?

Våra psykologstudenter är samtalsterapeuter med KBT-utbildning och har god kännedom och vana inom KBT och samtalsterapi. De är i slutet av sin 5-åriga psykologutbildning på ett svenskt universitet och har goda kunskaper inom de senaste forskningsområdena, samt jobbar under regelbunden handledning av erfarna legitimerade psykologer. Alla våra terapeuter, såväl legitimerade som studenter, utgår ifrån KBT-terapi som grund.

Vad händer under mitt första samtal?

Under ditt första samtal / besök kommer du att få berätta om dig själv och anledningen att du söker dig till oss. Därefter kommer du att tillsammans med din terapeut hitta möjliga strategier och verktyg som hjälper dig att må bättre där du är i dagsläget. Det kan handla om hur du kan hantera tankar, känslor eller situationer som i nuläget känns svåra att bära på egen hand.

Vad händer om min situation kräver en mer erfaren terapeut?

Om ni tillsammans märker att situationen kräver en mer erfaren terapeut så kommer psykologstudenten att kunna hjälpa dig att boka in en tid hos en av våra legitimerade psykologer. Terapeuten kommer även därefter kunna ge vidare den informationen som framkommit till behandlande psykologen om du önskar, så att du nästkommande samtal inte behöver berättar allt på nytt utan att ni fortare kan komma igång med själva behandlingen.

Få rekommendation om psykologstudent

Fyll i vårt formulär för att få rekommendation om vilken psykologstudent som passar bäst för dig. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Priser

Här kan du se priser för terapi med psykologstudent och även kostnader för fortsatta samtal med psykologstudenten eller en vanlig psykolog. Du får hjälp att boka in fortsatta samtal av psykologstudenten

Psykologstudent

Första samtalet

390kr

/ 60 minuter

Psykologstudent

Nästkommande samtal

590kr

/ 60 minuter

Detta bokas med hjälp av psykologstudenten

Leg. Psykolog

Fortsatta samtal med Leg. Psykolog

1,600kr

/ 45 minuter

Detta bokas med hjälp av psykologstudenten