Terapi med en psykologstudent

390 kr – 60 minuters samtal med en psykologstudent.

Svea KBT erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ där du kan få terapi av en psykologstudent. Första samtalet kostar endast 390 kr och är 60 minuter långt. Vi erbjuder tid snabbt och du kan träffa studenten via ett videosamtal eller fysiskt på våra mottagningar i Södermalm, Malmö och Uppsala. Du kan även använda vårt formulär om du vill få rekommendation eller hjälp. Boka via knapparna:

Kan en psykologstudent hjälpa mig?

Våra psykologstudenter är i mitten av sin 5-åriga psykologutbildning på ett svenskt universitet och har goda kunskaper inom de senaste forskningsområdena, samt jobbar under regelbunden handledning av erfarna legitimerade psykologer. Alla våra kandidater och psykologer utgår ifrån KBT-terapi som grund.

Vad händer under mitt första samtal?

Under ditt första samtal / besök kommer du att få berätta om dig själv och anledningen att du söker dig till oss. Därefter kommer du att tillsammans med din studentpsykolog hitta möjliga strategier och verktyg som hjälper dig att må bättre där du är i dagsläget. Det kan handla om hur du kan hantera tankar, känslor eller situationer som i nuläget känns svåra att bära på egen hand.

Vad händer om min situation kräver en mer erfaren terapeut?

Om ni tillsammans märker att situationen kräver en mer erfaren psykolog så kommer psykologstudenten att kunna hjälpa dig att boka in en tid hos en av våra legitimerade psykologer. Kandidaten kommer även därefter kunna ge vidare den informationen som framkommit till behandlande psykologen om du önskar, så att du nästkommande samtal inte behöver berättar allt på nytt utan att ni fortare kan komma igång med själva behandlingen.

Få rekommendation om psykologstudent

Fyll i vårt formulär för att få mer information och bli rekommenderad en tid som passar dig bäst. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Priser

Här kan du se priser för att prata med en psykologstudent och även kostnader för fortsatta samtal med psykologstudenten eller en vanlig psykolog. Du får hjälp att boka in fortsatta samtal av psykologstudenten

Psykologstudent

Första samtalet

390kr

/ 60 minuter

Psykologstudent

Nästkommande samtal

590kr

/ 45 minuter

Detta bokas med hjälp av psykologstudenten

Leg. Psykolog

Fortsatta samtal med Leg. Psykolog

1,600kr

/ 45 minuter

Detta bokas med hjälp av psykologstudenten

Våra psykologkandidater

Möt våra några av våra psykologkandidater

Vicky

Psykologkandidat
Stockholms Universitet

Elin

Psykologkandidat
Göteborgs Universitet

Anton

Psykologkandidat
Umeå Universitet

Tuva

Psykologkandidat
Karlstads Universitet

Henrik

Psykologkandidat
Umeå Universitet

Johan

Psykologkandidat
Uppsala Universitet

Angelica

Psykologkandidat
Lunds Universitet

Julia

Psykologkandidat
Uppsala Universitet

Thea

Psykologkandidat
Uppsala Universitet