Psykolog Kungsholmen - Privat mottagning

frid_edited.jpg

Söker du efter en psykolog i Kungsholmen? Svea KBT är privata psykologer med fysisk mottagning mitt i Kungsholmen vid området kring Fridhemsplan. Du hittar oss på Sankt Eriksgatan 29. Här tar vi emot både privatpersoner och företag som är i behov av terapi och KBT behandling för mental ohälsa och psykiska problem.

 

Alla våra psykologer i Kungsholmen är legitimerade och du kan därför vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov. Och självklart kan du träffa både manliga och kvinnliga psykologer.

Psykologer som arbetar på Kungsholmen

Viktoria Martell

Viktoria Martell

Legitimerad Psykolog

 

Sara Meymi

Sara Meymin

Legitimerad Psykolog

Erik Martinsson Mäkelä

Erik Martinsson

Legitimerad Psykolog

Få hjälp av en legitimerad psykolog på Kungsholmen inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en privat psykolog eller psykoterapeut på Kungsholmen inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att din terapi kan sättas igång så fort som möjligt och du slipper långa väntetider med frustrerande stress.

Då vi är en privat psykologmottagning kan vi erbjuda er behandlingstid avsevärt snabbare än andra alternativ. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos andra aktörer.

 

Du får snabbt en tid genom att boka online. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. Vi har även psykologmottagning på Södermalm samt psykologer i övriga Stockholm.

Boka din psykolog online nu

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. 

Våra psykologer är specialister på KBT 

I vår psykologverksamhet behandlar vi utifrån KBT perspektivet. KBT betyder kognitiv beteendeterapi och är den metod som fungerar bäst för behandling av en rad olika mentala problem och psykisk ohälsa. I korthet går den ut på att identifiera och ändra på negativa tankemönster och beteenden i ditt vardagsliv och i olika situationer.

Vår mottagning på Kungsholmen erbjuder även ACT och DBT behandling. Svea KBT ligger i framkant inom moderna behandlingsmetoder och tillhör de främsta inom kognitiv beteendeterapi. Alla behandlingar anpassas efter individen och det individuella behovet för att uppnå bäst resultat.

 

Våra psykologer kan hjälpa dig med individuell terapi, parterapi, tillhandahålla barnpsykologi och ungdomspsykologi, behandling mot social fobi, ångest och oro samt ett flertal andra problem som kan uppstå i livet.

Parterapi 

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Parterapi har blivit mycket vanligare de senaste åren och är en framgångsrik metod för par att hitta en bättre väg framåt.  

 

Om du behöver parterapi kan våra Kungsholmen baserade terapeuter självklart erbjuda hjälp. Om du känner att din relation kan behöva stöd och hjälp, och du vill hitta en väg framåt med din partner är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra psykologer har lång erfarenhet av att guida relationer framåt med hjälp av terapi och metoden IBCT. Läs mer om vår parterapi på Kungsholmen.

Barn och ungdom

Vår psykologmottagning på Kungsholmen kan hjälpa både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar av barn och unga som mår dåligt.

 

Vi genomför KBT-behandling, ger föräldrastöd, rådgivning och anpassar samtalen efter livssituationen och behoven som varje barn, ungdom eller familj har. Läs mer om våra barnpsykologer på Kungsholmen.

Vi tar emot patienter från hela centrala Stockholm och Storstockholm

Du behöver inte bo på Fridhemsplan, Stadshagen eller andra stadsdelar i närhet av Kungsholmen för att träffa oss. Vi har även patienter från hela Stockholm. Vasastan, Alvik, Stora Essingen, Djurgården, Liljeholmen och huvudsta med mera.

 

Du är alltid välkommen till mottagningen oavsett var du bor och du kan även ha samtalen över video. Du är alltid välkommen till mottagningen oavsett var du bor och du kan även ha samtalen över video.

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:

SVEA KBT Kungsholmen
Sankt Eriksgatan 29
112 39 Stockholm
info@sveakbt.se
08-449 49 97

Öppetider 8-21 även helger

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. 

Hitta hit