Psykolog i Kungsholmen

om Svea KBT Kungsholmen

Välkommen till Svea KBT! Vi är privata psykologer på Kungsholmen. På vår psykologmottagning på Sankt Eriksgatan 29 vid Fridhemsplan erbjuder vi terapi och behandling för privatpersoner och företag. Vi har lång erfarenhet av mental ohälsa och psykiska problem. Välkommen att boka tid idag!

Erfarna och kompetenta psykologer

Experter inom KBT terapi

Välj den psykolog som passar dig

Få tid inom 3 dagar

Mottagning på Fridhemsplan

Generösa öppettider

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om bästa psykologen på Kungsholmen för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa psykolog och behandling i Kungsholmen för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Psykologer du kan träffa i Kungsholmen

Alla våra medarbetare i Kungsholmen är legitimerade psykologer och experter på KBT terapi . Vi arbetar alltid med evidensdrivna behandlingsmetoder. Du kan därför vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov.

Hur kan våra psykologer hjälpa dig?

  1. Ångest och Stresshantering: Våra psykologer kan ge dig de verktyg och strategier som behövs för att minska och hantera ångest och stress i din vardag, så att du kan känna ett ökat lugn och mer kontroll.
  2. Depression och Nedstämdhet: Genom samtalsterapi kan vi stödja dig i att övervinna depression och hitta vägen till ett bättre mående i din vardag.
  3. Relationsproblem: Våra psykologer kan hjälpa dig och din partner att förbättra kommunikationen och hantera konflikter så att ni kan bygga en starkare och en mer harmonisk relation.
  4. Självkänsla och självförtroende: Genom att arbeta med oss kan du utveckla en mer positiv självbild och öka ditt självförtroende.
  5. Trauma: Om du har upplevt traumatiserande händelser i ditt liv kan vi hjälpa dig att bearbeta jobbiga minnen och symtom för att hitta ett bättre mående.
  6. Missbruk och Beroende: Vi erbjuder stöd och rådgivning för att övervinna missbruk och beroende för att återta kontrollen över ditt liv.
  7. Identitet: Tillsammans kan vi utforska din identitet, vem du är och vad du faktiskt vill uppnå i ditt liv. Vi jobbar för att stärka din självkänsla och hjälper dig att förstå dig själv på ett djupare plan.
  8. Livsövergångar och förändringar: Vi kan stödja dig genom stora livsförändringar som skilsmässor, förlust av anhörig, byte av jobb eller pensionering, och hjälpa dig att navigera dessa övergångar på ett positivt sätt.

Oavsett vilka utmaningar du står inför, finns våra psykologer här för att erbjuda stöd, vägledning och expertis för att du ska uppnå en bättre psykisk hälsa och välmående

Boka tid online

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. Du får en tid inom 3 dagar och vi har tillgängliga tider på dagar, kvällar och helger. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer kan du använda vårt formulär. Du är även välkommen att kontakta oss för andra frågor här.

KBT terapi

KBT terapi är grunden i våra behandlingar och vi arbetar alltid evidensbaserat med metoder som är vetenskapligt bevisade.

ACT terapi

Acceptance and commitment therapy är en vanlig terapiform som är effektiv för bl.a ångest, stress och depression

Parterapi

Vi erbjuder parterapi utifrån metoden IBCT som är en beprövad metod för kommunikation och relationer. Läs om parterapi i Kungsholmen.

Barnpsykolog

Vi erbjuder både barnpsykolog och föräldrastöd

Psykoterapi

Psykoterapi är en inriktning som baseras på den psykodynamiska terapin

Samtalsterapi

Samtalsterapi är ett samlingsnamn för alla olika terapier som våra psykologer erbjuder.

Vanliga frågor

Priset är 1600 kr / 45 minuter Här kan du se våra aktuella priser.

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Vanligtvis kan du träffa en psykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08 449 49 97 eller maila oss via  så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på  eller ringa vår reception på 08 449 49 97 så hjälper vi dig med din avbokning.

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.