Träffa en psykolog i Stockholm 

stockholms central.jpg

Söker du psykolog i Stockholm? Svea KBT är privata psykologer med fysiska mottagningar på flera ställen i centrala staden. Här tar vi emot privatpersoner och företag för terapi och behandling för psykisk ohälsa och mentala problem.

Du hittar oss i centrala Stockholm vid T-centralen. Vi finns även vid Kungsholmen mitt på Fridhemsplan samt på Södermalm nära Skanstull. 

 

Alla våra psykologer i Stockholm är legitimerade och specialister inom KBT terapi och behandling. Du kan alltid vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov. Och självklart kan du träffa både manliga och kvinnliga psykologer.

Psykologer som arbetar i Stockholm

Angelica Norström

Leg. Psykolog

Angelica Norström

Erik Martinsson Mäkelä

Leg. Psykolog

Erik Martinsson

768EF275-18DB-4627-AA7E-C33ED1681479.tif

Leg. Psykolog

Andrea Wessling

Christoffer Murath

Leg. Psykolog

Christoffer Murath

Viktoria Martell

Leg. Psykolog

Viktoria Martell

Sara Meymi

Leg. Psykolog

Sara Meymi

Få hjälp av en legitimerad psykolog i Stockholm inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad psykolog i Stockholm inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och ni slipper frustrerande väntetider.

Då vi är privata psykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än andra alternativ. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos andra aktörer.

Du får snabbast en tid genom att boka online men kan också nå oss per telefon om du behöver en inledande konsultation om behandlingsmetoder och rekommendationer om våra psykologer. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar er. 

 

Läs mer om våra psykologer på Kungsholmen

Läs mer om våra psykologer på Södermalm

Läs mer om våra psykologer på T-centralen

Läs mer om våra psykologer i Solna

Boka din psykolog online nu

Vi svarar gärna på frågor om bästa behandlingsmetod eller ger dig rekommendationer om psykologer. Du väljer mottagning när du bokar.

Vi är specialister på KBT terapi

I vår psykologverksamhet behandlar vi utifrån KBT perspektivet. KBT betyder kognitiv beteendeterapi och är den metod som fungerar bäst för behandling av en rad olika mentala problem och psykisk ohälsa. I korthet går den ut på att identifiera och ändra på negativa tankemönster och beteenden i ditt vardagsliv och i olika situationer.

Vi erbjuder även ACT och DBT behandling. Svea KBT ligger i framkant inom moderna behandlingsmetoder och tillhör de främsta inom kognitiv beteendeterapi. Alla behandlingar anpassas efter individen och det individuella behovet för att uppnå bäst resultat.

 

Våra mottagningar erbjuder individuell terapi, parterapi, barn och ungdomspsykolog, behandling mot social fobi, ångest och oro samt ett flertal andra problem som kan uppstå i livet.

Parterapi

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Parterapi har blivit mycket vanligare de senaste åren och är en framgångsrik metod för par att hitta en bättre väg framåt.  

 

Om du behöver parterapi kan våra Stockholms baserade terapeuter självklart erbjuda hjälp. Om du känner att din relation kan behöva stöd och hjälp, och du vill hitta en väg framåt med din partner är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra psykologer har lång erfarenhet av att guida relationer framåt med hjälp av terapi och metoden IBCT. Läs mer om vår parterapi i Stockholm.

Barn- och ungdomspsykologer

Vår psykologmottagningar i Stockholm kan hjälpa både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar av barn och unga som mår dåligt.

 

Vi genomför KBT-behandling, ger föräldrastöd, rådgivning och anpassar samtalen efter livssituationen och behoven som varje barn, ungdom eller familj har. Läs mer om våra barnpsykologer i Stockholm.

Vi tar emot klienter ifrån hela Stockholmsregionen

Ni behöver inte bo i centrala Stockholm för att träffa våra parterapeuter. Vi har även patienter från Söderort och Norrort, Täby, Bromma, Nacka, Lidingö, Hammarby, Hägersten och andra närliggande orter. Ni är alltid välkommna till mottagningen men kan även ha samtalen online över video. 

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:

SVEA KBT Stockholm Central
Mäster Samuelsgatan 60 våning 8
111 21 Stockholm

info@sveakbt.se

08-449 49 97

SVEA KBT Kungsholmen
Sankt Eriksgatan 29
112 39 Stockholm

info@sveakbt.se

08-449 49 97

SVEA KBT Södermalm
Ringvägen 100
118 60 Stockholm

info@sveakbt.se

08-449 49 97

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. Men du kan också kontakta oss om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller vill ha rekommendationer om psykologer.

Hitta hit