Lär känna Svea KBT

Svea kbt är en privat psykologmottagning som funnits sedan 2017, med mottagningar i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar med terapi och behandling – alltifrån stödsamtal i kris till KBT-behandling av psykisk ohälsa eller hjälp till företag och medarbetare.

En värld med mindre psykisk ohälsa

Tyvärr så ökar den psykiska ohälsan, och går även ner i åldrarna. Vården blir överbelastad och båda personal och patienter blir lidande. Vi vill bryta trenden och har som mål att minska den psykiska ohälsan, både preventivt men också så fort den märks av. Vi vill finnas överallt i Sverige och även senare längre bort än så – för att kunna erbjuda fler människor hjälp och stöd där det behövs.

Personligt anpassad behandling för just dig och dina behov

Våra psykologer finns utplacerade på våra centrala mottagningar, så att du ska kunna hitta en psykolog där du vill gå. Vi erbjuder även videosamtal ifall du hellre sitter hemma eller om vi inte hunnit komma till din stad än. Vi erbjuder tider på kvällar och du får alltid ett första samtal inom 3 dagar. Du kan läsa om alla våra psykologer och behandlingar, och även bli rekommenderad den psykolog som vi tror bäst kan hjälpa dig. Efter ditt första samtal får du en personligt anpassad behandling, och hos oss får du komma så ofta och länge du själv vill.

Du behöver inte gå runt och må dåligt!

Om du bryter benet går du till läkaren för att få gips, men det är långt ifrån alla som går till en psykolog när ångesten blir för stor, sömnproblemen övermäktiga eller negativa tankar tar över. Skam, stigmatisering, svårighet att få hjälp är bara några av de faktorerna som bidrar till att flera av oss går runt och mår dåligt. Svea kbt vill hjälpa på alla fronter, vare sig det är större psykiska besvär, personlig utveckling, skolvägran eller kommunikationsproblem i relationen.

Med psykologi genom hela verksamheten

Svea KBT’s VD och Verksamhetschef är Caroline Erkers som är legitimerad psykolog och har arbetat med både vuxna, barn och pars hälsa i många år. Företaget drivs utifrån samma ledord som våra psykologer eftersträvar – kompetens, evidens och tillgänglighet. Med ständig utveckling för att förbättra sättet vi kan hjälpa människor, arbetar både våra psykologer och verksamhetschefen med psykologi och psykisk hälsa som grund – och vill att alla, både företag, våra anställda och patienter ska må bättre.

Organisationen

Här kan du läsa mer om vi som jobbar med Svea kbts verksamhet. Svea KBT’s tillgång och fokus är våra kompetenta psykologer. För att hålla den dagliga verksamheten igång, expandera fler mottagningar, ta hand om våra system och få möjlighet att hjälpa fler människor finns vår duktiga organisation på plats.

Caroline

Psykolog Caroline Erkers
VD

Kontakta för:
Verksamhetsärenden, personalfrågor och
press.
caroline.erkers@sveakbt.se
073 – 398 05 89

Erik

Verksamhetsutveckling

Kontakta för:
Samarbeten, företagstjänster, systemtjänster,
rekrytering och andra expansionsmöjligheter.
erik.sjoberg@sveakbt.se
072 – 977 68 73

Mattias

Ekonomi och reception

Kontakta för:
Bokning och ekonomi samt generella frågor
info@sveakbt.se
ekonomi@sveakbt.se
08 – 449 49 97

Matz

Marknad

Kontakta för:
Marknadsföring, content, hemsida, digitala kanaler samt
nyheter och artiklar.
marknad@sveakbt.se
Telnr: 0737-894624