Om oss

Svea kbt är en privat psykologmottagning som funnits sedan 2017, med mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi arbetar med terapi och behandling – alltifrån stödsamtal i kris till KBT-behandling av psykisk ohälsa eller hjälp till företag och medarbetare.

Artiklar, klipp och poddar våra psykologer har medverkat i

Personligt anpassad behandling för just dig och dina behov

Våra psykologer finns utplacerade på våra centrala mottagningar, så att du ska kunna hitta en psykolog där du vill gå. Vi erbjuder även videosamtal ifall du hellre sitter hemma eller om vi inte hunnit komma till din stad än. Vi erbjuder tider på kvällar och du får alltid ett första samtal inom 3 dagar. Du kan läsa om alla våra psykologer och behandlingar, och även bli rekommenderad den psykolog som vi tror bäst kan hjälpa dig. Efter ditt första samtal får du en personligt anpassad behandling, och hos oss får du komma så ofta och länge du själv vill.

Du behöver inte må dåligt!

Om du bryter benet går du till läkaren för att få gips, men det är långt ifrån alla som går till en psykolog när ångesten blir för stor, sömnproblemen övermäktiga eller negativa tankar tar över. Skam, stigmatisering, svårighet att få hjälp är bara några av de faktorerna som bidrar till att flera av oss går runt och mår dåligt. Svea kbt vill hjälpa på alla fronter, vare sig det är större psykiska besvär, personlig utveckling, skolvägran eller kommunikationsproblem i relationen.

Med psykologi genom hela verksamheten

Svea KBT’s VD och Verksamhetschef är Caroline Erkers som är legitimerad psykolog och har arbetat med både vuxna, barn och pars hälsa i många år. Företaget drivs utifrån samma ledord som våra psykologer eftersträvar – kompetens, evidens och tillgänglighet. Med ständig utveckling för att förbättra sättet vi kan hjälpa människor, arbetar både våra psykologer och verksamhetschefen med psykologi och psykisk hälsa som grund – och vill att alla, både företag, våra anställda och patienter ska må bättre.

Ledningsgruppen

Här kan du läsa mer om vi som jobbar med Svea kbts verksamhet. Svea KBT’s tillgång och fokus är våra kompetenta psykologer. För att hålla den dagliga verksamheten igång, expandera fler mottagningar, ta hand om våra system och få möjlighet att hjälpa fler människor finns vår duktiga organisation på plats.

Caroline

Psykolog Caroline Erkers
VD

Kontakta för:
Verksamhetsärenden, personalfrågor och
press.

073 – 398 05 89

Erik

Erik Sjöberg Svea KBT
Vice VD

Kontakta för:
Samarbeten, företagstjänster, systemtjänster,
rekrytering och andra expansionsmöjligheter.

072 – 977 68 73

Matz

Marknadschef

Kontakta för:
Marknadsföring, digitala kanaler, hemsida, content, nyheter och artiklar.

076 – 0055918

Mattias

Mattias Erkers Svea KBT
Ekonomichef

Kontakta för:
Ekonomi samt generella frågor

070 – 845 55 95

Axel

Verksamhetsutvecklare

Kontakta för:
Rekrytering, Samarbeten, Företagstjänster och andra expansionsmöjligheter i Södra Sverige.

073 – 3758958

Alicia

Receptionschef

Kontakta för:
Patientfrågor, bokningar och generella frågor

08 – 449 49 97