Psykolog i Täby

om Svea KBT Täby

Välkommen till Svea KBT! Vi är privata psykologer i Täby centrum. Hos oss kan du träffa en Legitimerad psykolog/psykoterapeut för terapi och behandling. Du hittar vår psykologmottagning på Stora Marknadsvägen 15 i Westfield köpcentrum. Vi hjälper både privatpersoner och företag med samtalsterapi och psykologisk behandling. Vi erbjuder tid inom 3 dagar. Välkommen att boka tid idag!

Erfarna och kompetenta psykologer

Experter inom KBT terapi

Välj den psykolog som passar dig

Få tid inom 3 dagar

Mottagning i Täby centrum

Generösa öppettider

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om bästa psykologen i Täby för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa behandling för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Psykologer som arbetar i Täby

Våra tjänster

Terapier som vi erbjuder i Täby

psykolog uppsala

Individuell terapi

Individuell behandling med din psykolog. Läs om vår samtalsterapi i Täby

Parterapi

Vi erbjuder parterapi i Täby där vi hjälper traditionella par, syskonrelationer, familjerelationer och andra relationsproblem

Barnpsykolog

Våra barnpsykologer i Täby hjälper ditt barn, ungdom och även dig som förälder med föräldrastöd

Videomöten

Träffa din psykolog online

Psykoterapier vi erbjuder i Täby

KBT terapi

Kognitiv beteendeterapi

DBT terapi

Dialektisk beteendeterapi

CFT terapi

Compassionfokuserad terapi

ACT terapi

Act and commitment terapi

Psykoterapi

Psykodynamisk terapi

Coaching

Coaching och vägledning

IPT

Interpersonell terapi

IBCT

Intergrative behavioural couples therapy

Familjerådgivning

Familjeterapi

Vanliga problem vi behandlar i Täby

Ångestproblem och oro

Utmattning

Sömnproblem

Depression

Nedstämdhet

OCD

Missbruk

Problem med självkänsla

PTSD

Fobier

Sociala problem och relationsproblem

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar NPF

Trauma

Ätstörningar

Självskadebeteende

Vi erbjuder KBT terapi i Täby

Vi på Svea KBT är experter inom Kognitiv beteendeterapi. KBT-behandling är den metod som har starkast vetenskapligt stöd för effektiv behandling av psykiska och mentala åkommor. Fokuset vid KBT är att hantera de tankar och känslor som ofta ligger till grund för vårt mående. Du kommer att tillsammans med din psykolog jobba på att ändra negativa mönster, agerande, tankar och känslor som skapar ångest, oro och påverkar ditt liv negativt. Vi erbjuder även behandlingsformer som är närbesläktade med KBT såsom ACT, DBT, IBCT, CFT och psykoterapi. Vi anpassar alltid metoden efter ditt behov. Här kan du få mer information om KBT.

Väntrum Täby
Samtalsrum Täby

Parterapi

Ibland behöver våra relationer hjälp på vägen. När man har slutat kommunicera med varandra eller vardagen är full av bråk och konflikter så kan parterapi vara ett sätt att hitta en väg framåt. Ni får då hjälp av en utomstående par-terapeut som kan se er relation och ert samspel objektivt. Ni kommer även att få verktyg och övningar för att kunna förstå och respektera varandra igen. Oavsett om det handlar om att försöka reparera sin relation eller att kunna gå vidare och separera som vänner fyller parterapi en viktig funktion.Mer information om parterapi i Täby.

Barnpsykolog

När ett barn eller en ungdom mår dåligt kan det vara en stor påfrestning, inte bara för barnet utan hela familjen. Hos oss kan du träffa erfarna och empatiska barnpsykologer som gärna träffar ditt barn eller ungdom för terapi och behandling. Självklart kan vi även hjälpa och stödja dig som förälder inför de utmaningar som föräldraskapet kan innebära. Mer information om att träffa barnpsykolog i Täby.

reception psykologmottagning svea kbt täby
Psykolog Svea KBT Täby

Träffa psykolog på andra mottagningar i Stockholm

Svea KBT driver psykologmottagningar på flera olika ställen runt om i centrala Stockholm. Du kan läser mer via länkarna nedan om du är intresserad av att träffa en psykolog på andra ställen.

Vanliga frågor

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Vanligtvis kan du träffa en psykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08-449 79 91 eller maila oss via info@sveakbt.se så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på info@sveakbt.se eller ringa vår reception på 08-449 79 91 så hjälper vi dig med din avbokning.

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Vägbeskrivning till vår psykologmottagning i Täby

Med Bil
Vi finns i centrala Täby så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på följande parkeringsplatser som ligger en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

  • Westfield Täby centrum
  • Parkman

Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. Läs mer här:

För dig som söker psykisk hjälp i Täby:
Täby kommuns hemsida
Svenska Kyrkan