Träffa barnpsykolog på Södermalm – Föräldrastöd

om Svea KBT Södermalm

Söker du barnpsykolog på Södermalm? Svea KBT erbjuder barnpsykologer och familjestöd vid Hornstull i centrala Södermalm. På vår privata mottagning tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela Södra Stockholmsregionen som är i behov av behandling och terapi. Du hittar oss på Hornsgatan 172.

Erfarna och kompetenta barnpsykologer

Experter inom KBT terapi

Välj den psykolog som passar dig

Få tid inom 3 dagar

Mottagning i Hornstull

Generösa öppettider

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Mottagningar

Hornsgatan 172

Få rekommendation om bästa barnpsykologen på Södermalm för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa barnpsykolog och behandling på Södermalm för ditt barn och dig som förälder. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Barnpsykologer som arbetar på Södermalm

Våra skickliga barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av barn- och ungdomspsykologi och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Boka din barnpsykolog online nu

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid Online. Då bokar du en tid för “Nybesök – Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter. 

Boka psykolog

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog på Södermalm inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog på Södermalm inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Du kan också träffa barnpsykologer i Stockholm centralt samt träffa barnpsykologer på Kungsholmen vid Skanstull, Solna, Östermalm, Täby.

Tjänster våra barnpsykologer erbjuder på Södermalm

Våra barnpsykologer i Södermalm erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar samt föräldrar under krisperioder när de behöver hjälp. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar
  • Vi erbjuder föräldrastöd
  • VI erbjuder familjestöd
  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.
  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanlig psykologer

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symtom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva. Här kan du läsa mer om hur en barnpsykolog arbetar.

Andra stadsdelar i Stockholm där du kan träffa våra Barnpsykologer

Vanliga frågor

Priset är 1600 kr / 45 minuter Här kan du se våra aktuella priser.

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Vanligtvis kan du träffa en barnpsykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08-449 79 91 eller maila oss via info@sveakbt.se så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på info@sveakbt.se eller ringa vår reception på 08-449 79 91 så hjälper vi dig med din avbokning.

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Vägbeskrivning till vår psykologmottagning på Södermalm

Med Bil
Vi finns i Skanstull i centrala delarna av Södermalm. Om du har bil finns det parkeringsplatser kring Åsögaraget och Östgötagatan.

Allmänna transportmedel
Enklast att ta sig till vår mottagning är via tunnelbanan. Du stiger av vid hållplats Skanstull på tunnelbanans gröna linje.

För dig som reser till Stockholm finns det flera tåglinjer som stannar vid centralen och därifrån kan du sedan ta via fots eller spårvagn och buss.