Träffa barnpsykolog på Södermalm – Föräldrastöd

Söker du barnpsykolog på Södermalm? Svea KBT erbjuder barnpsykologer och familjestöd vid Skanstull i centrala Södermalm. På vår privata mottagning tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela Södra Stockholmsregionen som är i behov av behandling och terapi. Du hittar oss på Ringvägen 100.

Våra skickliga barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av barn- och ungdomspsykologi och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Berättelser från våra patienter i Södermalm

Läs omdömen från tidigare patienter och hur våra psykologer har hjälpt dem till ett bättre liv

Valentina H
Sep 28
Johan Andren D.
Jun 10
Tack för allt! Otroligt nöjd.
Hugo T.
Jun 10
Friendly and warm staff, easy to get hold of.
Johan T.
Jun 10
Väldigt bra psykolog!
Tomas B.
Jun 10
Fantastiska människor. Professionella och inkännande😀
Chicken B.
Jun 10
Tack för det professionella och empatiska bemötandet./Jonathan
Otilia W.
Jun 03
Svea KBT var utmärkta från första kontakt. Jag känner mig trygg med dem.
js_loader

Barnpsykologer som arbetar på Södermalm

Eva S
Leg. Psykolog

Andrea W

Leg. Psykolog
Martin S
Leg. Psykolog

Läs mer om våra psykologer.

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog i Södermalm inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog på Södermalm inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Du kan också träffa barnpsykologer i Stockholm centralt samt träffa barnpsykologer på Kungsholmen vid Skanstull, Solna, Östermalm, Täby.

Boka din psykolog online nu

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss.

Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid Online. Då bokar du en tid för “Nybesök – Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter.
 

Tjänster vi erbjuder på Södermalm

Våra barnpsykologer i Södermalm erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar samt föräldrar under krisperioder när de behöver hjälp. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar
  • Vi erbjuder föräldrastöd
  • VI erbjuder familjestöd
  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.
  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanlig psykologer

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symtom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva. Här kan du läsa mer om hur en barnpsykolog arbetar.

Andra stadsdelar i Stockholm där du kan träffa våra Barnpsykologer

Vad kostar ett besök hos en barnpsykolog på Södermalm?

Erbjuder ni psykoterapi för barn på Södermalm?

Ja vi erbjuder psykoterapi på Södermalm. Alla behandlingar anpassas till det individuella behovet.

Kontakta oss

Kontaktformulär

Besöksadress

Svea KBT Södermalm
Ringvägen 100
118 60 Stockholm
Info@sveakbt.se
Tel 08 449 96 98
Öppettider
vardagar 08-21
Helger 09-20

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i Skanstull i centrala delarna av Södermalm. Om du har bil finns det parkeringsplatser kring Åsögaraget och Östgötagatan.

Allmänna transportmedel
Enklast att ta sig till vår mottagning är via tunnelbanan. Du stiger av vid hållplats Skanstull på tunnelbanans gröna linje.

För dig som reser till Stockholm finns det flera tåglinjer som stannar vid centralen och därifrån kan du sedan ta via fots eller spårvagn och buss.