Behandlingar

Terapi med psykologstudent 390 kr

Svea KBT erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ där du kan träffa en psykologstudent som kan hjälpa och stötta dig med de utmaningar du har. Du kan träffa studenten fysiskt på vår mottagning på Södermalm, eller genomföra ett videosamtal. Kostnaden är 390 kr för en 60 minuters terapi-session.

Neuropsykiatriska utredningar

Läs mer om våra neuropsykiatriska utredningar för både vuxna och barn

Relationer och kärleksliv

En psykolog kan hjälpa dig att reda ut dina egna känslor och ge dig en bättre förståelse för dig själv och ditt eget agerande i sociala situationer och ditt kärleksliv. Om du vill börja en resa mot ett bättre mående och hälsosammare relationer så är du välkommen att boka tid med en av våra psykologer idag.

Individuella Terapier

Lider du av psykisk ohälsa eller andra utmaningar i livet så kan vi hjälpa dig med terapi där våra psykologer gör en individuell bedömning efter just dina behov. Våra psykologer hjälper med samtalsstöd och beprövande metoder som KBT, ACT, DBT, CFT med flera. Helt anpassat efter dina behov.

Parterapi & familjerådgivning

Behöver ni hjälp i er relation? Parterapi hjälper er att fungera bättre som par. Vi har psykologer som alla är utbildade i IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy) och hjälper er med övningar, kommunikation och hantera de utmaningar som kan uppstå i en parrelation.

Barn- & ungdomsterapi

Behöver ditt barn eller ungdom träffa en barnpsykolog? Väntar ni på utredning från BUP? Våra legitimerade psykologer erbjuder stöd för ert barn med evidensbaserade metoder samt föräldrastöd och familjerådgivning.

Alla terapier och behandlingar

Hittar du inte den terapiform som du eftersöker? Kontakta oss så kan vi anpassa terapin efter ditt behov.

Hittar du inte den terapiform som du eftersöker? Kontakta oss så kan vi anpassa terapin efter ditt behov.