Psykolog i Hammarby Sjöstad

om Svea KBT Hammarby sjöstad

Välkommen till Svea KBT. Vi är privata psykologer i Hammarby Sjöstad med psykologmottning på adress Hammarbybacken 27. Hos oss får du det stöd och den vägledning du behöver för att möta dina utmaningar i en trygg och skyddande miljö. Genom att boka tid hos oss idag kan du ta det allra första steget mot att uppnå ett bättre mående.

Experter inom KBT terapi, parterapi och samtalsstöd

Vi hjälper vuxna, par, barn och föräldrar

Öppet på kvällar och helger

Centralt i Hammarby Sjöstad

Få rekommendation om psykolog

Tid inom 3 dagar

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om psykologer i Hammarby Sjöstad

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och behandling för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Våra tjänster

Behandlingsformer som vi erbjuder i Hammarby sjöstad

psykolog uppsala

Individuell terapi

Individuell behandling med din psykolog

Parterapi

Vi hjälper traditionella par, syskonrelationer, familjerelationer och andra relationsproblem

Barnpsykolog

Vi hjälper ditt barn, ungdom och även dig som förälder med föräldrastöd

Psykolog online

Träffa din psykolog online

Samtalsterapier vi erbjuder i Hammarby Sjöstad

KBT terapi

Kognitiv beteendeterapi

DBT terapi

Dialektisk beteendeterapi

CFT terapi

Compassionfokuserad terapi

ACT terapi

Act and commitment terapi

Psykoterapi

Psykodynamisk terapi

Coaching

Coachande terapi

IPT

Interpersonell terapi

IBCT

Intergrative behavioural couples therapy

Familjerådgivning

Familjeterapi

Vanliga problem vi behandlar

Ångestproblem och oro

Utmattning

Sömnproblem

Depression

Nedstämdhet

OCD

Missbruk

Problem med självkänsla

PTSD

Fobier

Sociala problem och relationsproblem

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar NPF

Trauma

Ätstörningar

Självskadebeteende

Vi erbjuder KBT terapi i Hammarby Sjöstad

Vårt team av erfarna psykologer erbjuder KBT-terapi i Hammarby Sjöstad för individer, par och barn. Oavsett om det gäller ångest, depression, relationssvårigheter eller andra psykologiska utmaningar, kan vi hjälpa dig att utveckla verktyg och strategier för att övervinna dem.

Vi skapar en trygg och stödjande miljö där du kan dela dina tankar, känslor och bekymmer. Vår terapi anpassas efter dina individuella behov, och vi arbetar tillsammans för att uppnå dina mål.

Boka en tid idag och låt våra professionella psykologer guida dig mot bättre mental hälsa och välbefinnande. Vi stödjer dig på din resa mot förändring och tillväxt.

Vi tar emot vuxna, par, barn och föräldrar

Vi välkomnar både vuxna individer, par, barn och ungdomar till vår mottagning. Du får träffa en psykolog inom tre dagar efter att du har bokat tid och med generösa öppettider på både kvällar och helger kan du enkelt hitta en tid som passar dig. Våra terapeuter är legitimerade av socialstyrelsen vilket är en kvalitetsstämpel och innebär att de har rätt kompetens att utföra psykologiska behandlingar.

Vuxna individer

Parterapi

Barnpsykolog

Familjerådgivning

Coaching och rådgivning

Kort fakta om Hammarby Sjöstad

  1. Norra Hammarbyhamnen: Detta område ligger vid den norra delen av Hammarby sjö och är ett av de äldre områdena i Hammarby Sjöstad. Här finns bland annat bostäder, restauranger, butiker och kontorslokaler.
  2. Södra Hammarbyhamnen: Detta område är beläget längs den södra delen av Hammarby sjö. Det är ett mer nybyggt område och erbjuder en rad bostadshus, både lägenheter och radhus. Här finns även grönområden och promenadstråk längs vattnet.
  3. Lugnet: Lugnet är ett område i Hammarby Sjöstad som erbjuder en blandning av bostäder och grönområden. Här finns det flera parker och lekplatser, vilket gör det till ett populärt område för familjer.
  4. Sjöstadsparterren: Detta område ligger längs södra sidan av Hammarby sjö och erbjuder främst bostadsrätter. Här finns även en del restauranger och butiker.
  5. Sickla Kaj: Sickla Kaj är ett område beläget vid Sicklasjön och utgör gränsen mellan Hammarby Sjöstad och Nacka. Det är ett mer industriellt område med kontorsbyggnader och företag, men det finns även bostäder och restauranger här.

Vanliga frågor

Individuell terapi (även barnpsykolog och videomöte) Kostar 1450 kr / 45 minuter
Parterapi kostar 1950 kr / 60 minuter

Svea KBT är Sveriges största privata psykologföretag som erbjuder fysiska besök hos legitimerade psykologer. Hos oss får du tid inom 3 dagar efter bokad tid tack vare vår tidsgaranti. För dig som bor i Hammarby Sjöstad eller övriga Stockholm och behöver hjälp att må bättre så är vi ett bra alternativ till olika appar och vårdcentralens långa väntetider.

Du kan oftast få en snabb tid, garanterat inom 3 dagar men om du ringer oss kan vi ofta erbjuda en tid samma dag.
Det är bra att veta att Svea KBT inte är någon akutverksamhet. Har du akuta besvär med tankar om att ta ditt liv ska du ringa 112 eller vända dig till akutpsykiatrin.

Hitta till vår mottagning i Hammarby Sjöstad

Med Bil
Vår psykologmottagning är beläget inne i Stockholm 01 huset. Det finns parkeringsmöjligheter på baksidan av byggnaden. Du kan också parkera på flera olika platser i Hammarby Sjöstad.

Allmänna transportmedel
Enklast att ta sig till vår mottagning är via tunnelbanan eller lokaltrafik till station Gullmarsplan. Men det finns många olika alternativ som du kan använda. Gå gärna till SL:s trafikplanerare.