Samtalsterapi Stockholm

Svea KBT

Svea KBT erbjuder samtalsterapi i Stockholm. På våra terapimottagningar kan du träffa erfarna terapeuter som kan hjälpa dig att må bättre i vardagen. Vi är dedikerade till att erbjuda dig en trygg och öppen miljö där du kan utforska dina känslor, tankar och utmaningar. Med vårt samtalsstöd kan du frigöra din fulla potential och jobba mot att uppnå dina mål, oavsett om det handlar om att hantera ångest, depression, relationssvårigheter eller andra utmaningar i livet. Boka tid idag!

Stockholm

08-4494997

Terapimottagningens öppettider

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Terapimottagningens öppettider kan påverkas av helgdagar
Besök Svea KBT Stockholms Google Business Profile för vägbeskrivning, recensioner och uppdateringar

Omdömen från tidigare patienter

Svea KBT var utmärkta från första kontakt. Jag känner mig trygg med dem.

Tack för det professionella och empatiska bemötandet.

Fantastiska människor. Professionella och inkännande😀

Få rekommendation om bästa samtalsterapeuten i Stockholm för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa samtalsterapeuten i Stockholm för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Psykologmottagning Svea KBT Vasastan Stockholm odengatan 106

Generösa öppetider

Svea KBT lägger stor vikt vid tillgänglighet. Vi har väldigt generösa öppettider för att du ska kunna besöka oss oavsett hur ditt dagliga schema ser ut. Vi har också centralt belägna mottagningar i hela Stockholm som innebär att du enkelt kan träffa oss oavsett var du bor någonstans.

Enkelt att boka tid

Hos Svea KBT är det enkelt att boka samtalsterapi. Vi kan ge dig tid hos en terapeut inom 3 dagar om du bokar online. Du kan även få rekommendation om bästa samtalsterapeuten för just dina behov och din situation genom att använda vårt formulär. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Fördelarna med samtalsterapi

Vi förstår att livet ibland kan vara en berg-och-dalbana av känslor, utmaningar och stress. Och det är precis där vi kommer in i bilden. Vårt dedikerade team av erfarna terapeuter är här för att ge dig den professionella och stödjande samtalsterapin du behöver för att övervinna hinder, hitta inre balans och skapa en meningsfull framtid.

Oavsett om du brottas med ångest, depression, relationsproblem eller behöver en plats att ventilera dina tankar och känslor, så är vi här för att hjälpa dig. På Svea KBT eftersträvar vi en trygg och förtroendefull miljö där du kan utforska dina känslor och mål med en kvalificerad terapeut.

Vi tror på kraften i samtal och är övertygade om att varje individ har resurserna inom sig för att växa och förändras. Vårt mål är att ge dig verktygen för att hantera utmaningar och skapa ett bättre mående i din vardag

Samtalsterapeuter i Stockholm

Vanliga frågor

Samtalsterapi i Stockholm kostar 1650 kr för 45 minuters terapi

Nej du behöver ingen remiss. Det räcker att du bokar en tid.

Enklast är om du använder våra bokningsknappar dom du hittar längre upp. Men du kan även gå hit eller ringa vår reception på 08-7513020 eller maila oss på så hjälper vi dig.

För att avboka en tid kontaktar du din behandlande samtalsterapeut så får du hjälp med avbokningen. Du kan också kontakta vår reception så hjälper de dig.