Barnpsykolog i Stockholm – Föräldrastöd

om Svea KBT Stockholm

Svea KBT erbjuder Barnpsykolog och föräldrastöd i centrala Stockholm. Träffa empatiska och skickliga barnpsykolog/barnpsykoterapeuter inom 3 dagar. På våra fysiska mottagningar tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela stockholmsregionen som är i behov av terapi och behandling. Du hittar oss i City vid hötorget på kungstorget 50. Vi har även mottagningar på Kungsholmen, Södermalm, Täby, Hammarby Sjöstad, vasastan och Solna.

Erfarna och kompetenta barnpsykologer

Experter inom KBT terapi

Välj den psykolog som passar er

Få tid inom 3 dagar

Flera mottagningar i Stockholm

Generösa öppettider

Företag som rådfrågar våra psykologer

Våra barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av barn- och ungdomspsykologi och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Mottagningar

Kungsholmencity Hötorget
Vasastan, Täby, Södermalm, Solna
,
Hammarby sjöstad

Få rekommendation om bästa barnpsykologen i Stockholm för era behov

Om du vill få rekommendation om lämplig behandling samt bästa barnpsykolog för just ditt barn och dig som förälder är du välkommen att kontakta oss via formuläret. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Barnpsykologer som arbetar i Stockholm

Boka tid online

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal. Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid online. Då bokar du en tid för “Nybesök – Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss.

Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig.

Boka psykolog

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog i Stockholm inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog i Stockholm inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

Tjänster vi erbjuder i Stockholm

Våra barnpsykologer i Stockholm erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar samt föräldrar under krisperioder när de behöver hjälp. Vi genomför KBT-behandling, ger föräldrastöd, rådgivning och anpassar samtalen efter livssituationen och behoven som varje barn, ungdom eller familj har. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar
  • Vi erbjuder föräldrastöd
  • Vi erbjuder familjstöd
  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.
  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanlig psykologer

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symptom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva. Här kan du läsa mer om hur barnpsykologer arbetar.

Andra stadsdelar i Stockholm där du kan träffa våra Barnpsykologer

Våra psykologmottagningar i Stockholm kan hjälpa både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar.

Läs mer om att träffa en psykolog i Stockholm.
Läs mer om att träffa parterapeut i Stockholm.

Vanliga frågor

Priset är 1600 kr / 45 minuter Här kan du se våra aktuella priser.

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Svea KBT är ingen psykiatrisk akutmottagning. Om du behöver akut hjälp behöver du ringa 112! Vanligtvis kan du träffa en barnpsykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08 449 93 23 eller maila oss via  så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på  eller ringa vår reception på 08 449 93 23 så hjälper vi dig med din avbokning.

Yes we offer therapy in English. Read more here.

Nej. Svea KBT är en privat mottagning och är inte anslutet till regionerna.

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i centrala Stockholm vi Hötorget. Du kan exempelvis parkera din bil vid Aimo park eller Hötorgsgaraget.

Allmänna transportmedel
Enklast att ta sig till vår mottagning är via tunnelbanan. Du stiger av vid hållplats Hötorget. Men det finns många olika alternativ som du kan använda. Gå gärna till SL:s trafikplanerare.

För dig som reser till Stockholm finns det flera tåglinjer som stannar vid centralen och därifrån kan du sedan ta via fots eller spårvagn och buss.