Barnpsykolog i Stockholm - Föräldrastöd

stockholms central.jpg

Svea KBT erbjuder barnpsykolog och familjestöd i Stockholms stad. På vår privata mottagning tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela stockholmsregionen som är i behov av terapi och behandling. Du hittar oss på Norrmalm inne i Stockholms centralstation på mäster Samuelsgatan 60 i närheten av Centralgatan, Vasagatan och centralbron.
 

Våra skickliga barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av barn- och ungdomspsykologi och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Barnpsykologer som arbetar i Stockholm

Angelica Norström

Angelica Norström

Legitimerad Psykolog

 

Christoffer Murath

Christoffer Murat

Legitimerad Psykolog

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog i Stockholm inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog i Stockholm inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

Du får snabbast en tid genom att boka online men kan också nå oss per telefon om du behöver en inledande konsultation om behandlingsmetoder och rekommendationer om barnpsykologer. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Vi har även barnpsykologer och familjerådgivning på Kungsholmen samt barnpsykologer och familjerådginving på Södermalm.

Boka din psykolog online nu

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal.

Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid Online. Då bokar du en tid för “Nybesök - Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter. 
Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Tjänster vi erbjuder i Stockholm

Våra barnpsykologer i Stockholm erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar samt föräldrar under krisperioder när de behöver hjälp. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar

  • Vi erbjuder föräldrastöd

  • Vi erbjuder familjstöd

  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.

  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanlig psykologer

 

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symptom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva. Här kan du läsa mer om hur barnpsykologer arbetar.

Vi tar emot barn, ungdomar och familjer ifrån hela Stockholmsregionen

Du behöver inte bo i centrala Stockholm för att träffa våra barnpsykologer. Vi har även patienter från Söderort och Norrort, Täby, Bromma, Nacka, Lidingö, Hammarby, Hägersten och andra närliggande orter. Du är alltid välkommen till mottagningen men kan även ha samtalen online över video. 

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:


SVEA KBT Stockholm Central
Mäster Samuelsgatan 60 våning 8
111 21 Stockholm

info@sveakbt.se
08-449 49 97

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. 

Hitta hit

Med Bil
Vi finns i centrala Stockholm så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på Stockholms centralstation vilket är en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

Allmänna transportmedel
Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika tunnelbanelinjer och bussar att välja mellan. Läs mer på SL:s hemsida

För dig som reser till Stockholm tåglinjer som stannar vid Stockholms central och därifrån kan du sedan ta spårvagn eller buss.

Övrigt om Stockholm
De flesta av våra praktiserande psykologer i Stockholm har utbildats vid Karolinska institutet som och är en av Sveriges främsta utbildningar inom psykologi.