Privat ADHD-utredning i Stockholm

om Svea KBT Stockholm

Hos Svea KBT kan du få en privat ADHD-utredning i Stockholm för vuxna och barn. Vi erbjuder korta väntetider och ett varmt och professionellt omhändertagande. Boka gratis konsultation och rådgivning.

ADHD utredning i Stockholm

Korta väntetider

Behandling

Företag som rådfrågar våra psykologer

Våra utredningstjänster – privatfinansierade

På vår psykologmottagning i Stockholm – Södermalm erbjuder vi privat utredning för ADHD hos vuxna, ADHD hos barn, ADD samt Autism. Vi kan även hjälpa dig med terapi och behandling samt medicinering vid en diagnos.

Kontakta oss

Telefon

08-4494997

Öppettider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Besök vår Google business profile för omdömen och vägbeskrivning

Boka ADHD-utredning

En ADHD-utredning inleds med en gratis konsultation där vi ger dig kort information om praktiska saker du behöver veta innan en utredning startar och du får en chans att ställa frågor om utredningsprocessen. Du bokar en konsultation genom att fylla i formuläret.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Vad kostar en ADHD-utredning?

Priset för en ADHD utredning i Stockholm är totalt 30 900 kr. Den här summan är uppdelad i 2 delar. Utredningen startas med ett screeningsamtal hos en psykolog som kostar 2400 kr. Om psykologen anser att det finns skäl att misstänka att det föreligger en diagnos så går man vidare till själva utredningen som kostar 28 500 kr. Totalt 30 900 (2400+28500) kr. Du har alltid en valmöjlighet att avsluta utredningen efter den inledande screeningen och behöver då inte betala resterande summa.

Vilka NPF-utredningar erbjuder ni i Stockholm?

Svea KBT erbjuder följande privata NPF-utredningar i Stockholm:

– ADHD utredning

Vid misstanke om ADHD erbjuder vi både vuxna och barn att genomföra en neuropsykiatrisk utredning där vi fastställer eventuell diagnos. Vi hjälper dig även med behandling och medicinering.

– ADD utredning

Vi erbjuder ADD utredning när det finns misstanke om uppmärksamhetsproblem utan hyperaktivitet.

– Autism utredning

Vi erbjuder utredning av Autism hos både vuxna och barn.

Vilka alternativ finns det för ADHD-utredning i Stockholm?

Det enklaste och snabbaste sättet att få en ADHD utredning i Stockholm är via den privata psykiatrin som Svea KBT. Du slipper väntetider och hela utredningen är helt anpassad efter dina behov. Du kan även få en utredning genom den offentliga vårdgarantin och behöver då vända dig till en vårdcentral för en remiss till psykiatrin hos Region Stockholm . Du kan även använda en egenremiss för utredning hos en privat aktör. Tyvärr är väntetiderna inom Stockholms län upp till 2 år för en utredning inom den offentliga vården.

Tar ni emot remisser?

Svea KBT kan tyvärr inte ta emot remisser från den offentliga vården eftersom vi är privata vårdgivare.

Vad innebär en privat ADHD-utredning?

Att genomföra en privat ADHD-utredning i Stockholm innebär att du själv finansierar utredningen. Utredningsprocessen ser likadan ut som i den offentliga vården.

Själva utredningen inleds med ett screeningsamtal hos en psykolog. Därefter följer medicinsk testning av psykiatriker och ett flertal olika intervjuer och tester för att fastställa en eventuell diagnos.

Skillnaden är att du slipper väntetider och därmed kan inleda åtgärder snabbt och få tillgång till hjälpmedel, medicinering och annan stöttning som kan vara nödvändig för att påbörja ett bättre mående och en mer fungerande vardag.

Läs mer om NPF-utredningar