Psykologstudent

Kandidater
ÄrligDedikeradDriven
Terapi med psykologstudent i Södermalm eller online

Hos Svea KBT kan du träffa en psykologstudent för terapi och behandling till ett förmånligt pris. Kostnaden för ett första samtal är 390 kr. Nästkommande samtal kostar sedan 590 kr. Första samtalet är 60 min och återbesöken är 45 min. Läs mer om terapi med en psykologstudent. 

Vi som psykologstudenter

Vårt fokus är att ge dig det stöd och den hjälp som du behöver. Vi stämmer regelbundet av med dig vad du behöver och har ett öppet förhållningssätt till behandlingsupplägg, så att du får vara med och forma behandlingen. Vi har som psykologstudenter ett unikt perspektiv och rika möjligheter att lära oss av varandra och skapa ett bemötande som är skräddarsytt för dig och dina behov. 

Vi kommer från olika delar av landet, från olika studieplatser och bär alla med oss olika erfarenheter och kompetensområden. Tillsammans, genom ständiga idéutbyte och ett öppet klimat, får vi tillgång till en kunskapsbank som är unik och en stabil grund för en effektiv och varm vårdkontakt. 

Vi jobbar med en bred patientgrupp och har möjlighet att erbjuda hjälp i de flesta fall. Vi får ständig stöttning av varandra och våra duktiga handledare som också är legitimerade psykologer. Hos oss kan du förvänta dig en skräddarsydd behandling och ett uppriktigt engagemang för just din situation och dina besvär. 

När passar det att ha terapi med en psykologstudent?

Terapi med en psykologstudent är ofta ett utmärkt alternativ vid lättare besvär. Eller om du vill pröva på terapi och se om det passar för dig, eller när du letar efter ett mer kostnadseffektivt alternativ.

Our studenpsychologists offer therapy in English and Swedish.

Psykologkandidaterna tar emot på vår mottagning i Södermalm men du kan även få terapi online. Du väljer detta i vårt bokningssystem.

Boka tid hos Kandidater Tillbaka till psykologer Mail: