Psykologer i Göteborg - Privat mottagning

nordstaan.jpg
Söker du psykolog i Göteborg? Hos Svea KBT i Göteborg kan både privatpersoner och företag få hjälp av skickliga psykologer och psykoterapeuter med lång erfarenhet av att behandla mental ohälsa och psykiska problem.

Vi driver en privat psykologmottagning i centrala Göteborg och du hittar oss vid Östra hamngatan 17 utmed vallgraven i närheten av Brunnsparken och Gustav Adolfs torg.

Alla våra psykologer i Göteborg är legitimerade och du kan därför vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov. Och självklart kan du träffa både manliga och kvinnliga psykologer.


 

Psykologer som arbetar i Göteborg

20220514_093030_edited.jpg
Malin Blide
Petra Nodin

Roland Muntoiu

Legitimerad Psykolog

 

Jag har arbetat med både barn, ungdomar och vuxna i behandling av bl.a. ångest, stress, depression, sömnsvårigheter, stöd till anhöriga som har det svårt och känslohantering. Mitt fokus är på evidensbaserade metoder med grund i KBT. Erbjuder terapi på Svenska, Engelska och Rumänska

Malin Blide

Legitimerad Psykolog

Jag har arbetat som skolpsykolog, med barn-och föräldrahälsovård samt med individualterapi. Jag arbetar med KBT (kognitiv beteende terapi) och är starkt influerad av ACT (acceptance and commitment therapy).

Erbjuder terapi på Svenska och Engelska

Petra Nodin

Legitimerad Psykolog

Bakgrund inom psykiatrin, med grupper, föräldrastöd och individuell terapi. Jag vill skapa en plats där du får möjlighet att utforska det du vill jobba med, och där vi kan samarbeta för att hitta verktyg och strategier för att du ska må bättre. Erbjuder terapi på Svenska och Engelska

Få hjälp av en legitimerad psykolog i Göteborg inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en privat psykolog eller psykoterapeut i Göteborg inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att din terapi kan sättas igång så fort som möjligt och du slipper långa väntetider med frustrerande stress.

 

Du får snabbast en tid genom att boka online. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig.

Boka din psykolog online nu

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. Du får en tid inom 3 dagar och vi har tillgängliga tider på dagar, kvällar och helger. Välkommen!
Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Våra psykologer är specialister på KBT, ACT och DBT

En annan viktig ledstjärna för oss är att utgå ifrån evidensdriven behandling som vi vet fungerar bra. Syftet med vår psykoterapi och psykologiska behandling är att hjälpa individen till bättre livskvalitet med hjälp av vetenskapligt bevisade metoder.

 

I vår psykologverksamhet behandlar vi utifrån KBT-perspektivet. KBT betyder kognitiv beteendeterapi och är den metod som fungerar bäst för behandling av en rad olika mentala problem och psykisk ohälsa. I korthet går den ut på att identifiera och ändra på negativa tankemönster och beteenden i ditt vardagsliv och i olika situationer.

Vi erbjuder även ACT och DBT behandling i Göteborg. Svea KBT ligger i framkant inom moderna behandlingsmetoder och tillhör de främsta inom kognitiv beteendeterapi. Alla behandlingar anpassas efter individen och det individuella behovet för att uppnå bäst resultat.

 

Vår privata mottagning i Göteborg erbjuder individuell terapi, parterapi, barn och ungdomspsykolog, behandling mot social fobi, ångest och oro samt ett flertal andra problem som kan uppstå i livet.

Parterapi 

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Parterapi har blivit mycket vanligare de senaste åren och är en framgångsrik metod för par att hitta en bättre väg framåt. 

 

Det finns många orsaker till att relationer inte mår bra. Allt ifrån ständiga konflikter, kommunikation som inte fungerar, bråk om pengar och ekonomi, otrohet och sexuella problem, avsaknad av närhet, sårar varandra eller helt enkelt har glidit ifrån varandra. 

 

Om du känner att din relation kan behöva stöd och hjälp, och du vill hitta en väg framåt med din partner är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra psykologer har lång erfarenhet av att guida relationer framåt med hjälp av terapi och metoden IBCT. Läs mer om vår parterapi i Göteborg.

Barn och ungdom

Vi hjälper både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar av barn och unga som mår dåligt. Vi genomför KBT-behandling, ger föräldrastöd, rådgivning och anpassar samtalen efter livssituationen och behoven som varje barn, ungdom eller familj har. Läs mer om våra barnpsykologer i Göteborg.

Vi tar emot patienter ifrån hela Göteborgsregionen

Du behöver inte bo i centrala Göteborg för att träffa oss. Vi har även patienter ifrån Hisingen, Frölunda, Mölndal, Kungsbacka, Stenungssund, Mölnlycke, Lerum, Härryda, Ale, Tjörn och andra närliggande orter. Du är alltid välkommen till mottagningen, men kan även ha samtalen över video. 

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:

SVEA KBT Göteborg:
Östra Hamngatan 17

411 10 Göteborg

info@sveakbt.se
031-82 18 82

Öppetider 8-21 även helger

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. 

Hitta hit

Med Bil
Vi finns i centrala Göteborg så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på hedens parkeringsplats vilket är en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

Allmänna transportmedel
Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. Spårvagn 4 och 5 stannar vid kungsportsplatsen som är den närmsta hållplatsen. Busslinjer 18, 25, 50, röd express, x1 och x3 stannar också på kungsportsplatsen.

För dig som reser till Göteborg finns det flera tåglinjer som stannar vid Göteborgs central och därifrån kan du sedan ta spårvagn eller buss.