Boka psykolog och terapi i Göteborg

Svea KBT psykologmottagning i Göteborg
Söker du psykolog och terapi i Göteborg? Då är du välkommen till oss på Svea KBT i Göteborg. Här kan både privatpersoner och företag få hjälp med samtalsterapi av våra skickliga psykologer och psykoterapeuter med lång erfarenhet av att behandla mental ohälsa och psykiska problem.

Vi är privata psykologer med mottagning i centrala Göteborg och du hittar oss vid Östra hamngatan 17 utmed vallgraven i närheten av Brunnsparken och Gustav Adolfs torg.

Alla våra psykologer i Göteborg är legitimerade och du kan därför vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov. Och självklart kan du träffa både manlig och kvinnlig psykolog.

Berättelser från våra patienter i Göteborg

Läs omdömen från tidigare patienter och hur våra psykologer har hjälpt dem till ett bättre liv

eva J.
Oct 22
Väldigt trevligt bemötande. Enkelt att boka psykolog som också är skickliga! Jag kan rekommendera... starkt!läs mer
Robin P.
Jul 22
Kom i kontakt med Roland så kunde jag knappt köra bil, sova eller fungera.10 besök senare så... flyter livet på i ett mycket behagligt tempo.Styrkan i detta är alla verktyg som jag fick med mig och att jag även nu efter avslutad behandling kan fortsätta använda.Evigt tacksam ♥️läs mer
Nadja H.
Jul 22
tack för all hjälp!!!
Tack!
Ulrika E.
Feb 19
Så himla glad att jag hittade er, hade inte fixat detta själv! Kom till er med ångest och... deppighet och kände mig helt fast i ekorrhjulet. Bara krav och måsten från alla håll. Jag fick många kbt-verktyg av er för att hantera negativa tankar och starka känslor, men den viktigaste insikten var att jag själv kan påverka mitt liv och mig själv mycket mer än jag trott! Tack för det, jag kommer ha med mig detta för resten av mitt liv!läs mer
Johan N.
Nov 18
Tack igen för bra hjälp. Jag har dagligen nytta av verktygen och övningarna jag lärde mig hos er!
Ragnar S.
Aug 18
js_loader

Psykologer som arbetar i Göteborg

Roland M
Leg. Psykolog
Andrea Ö
Leg. Psykolog
Petra N
Leg. Psykolog
Wendela W
Leg. Psykolog
Philippa K
Leg. Psykolog
Läs mer om våra psykologer

Få rekommendation om behandling och bästa psykologen i Göteborg för just dina behov

Om du vill få rekommendation om lämplig behandling samt bästa psykolog för just dina behov är du välkommen att kontakta oss via formuläret. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Har du övriga önskemål om psykolog eller behandling kan du skriva dem här

Få terapi inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en av våra psykologer eller psykoterapeuter inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att din terapi kan sättas igång så fort som möjligt och du slipper långa väntetider med frustrerande stress.

Du får snabbast en tid genom att boka online. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Vi har även en psykologmottagning på Järntorget – läs mer här.

Boka tid online

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. Du får en tid inom 3 dagar och vi har tillgängliga tider på dagar, kvällar och helger. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss här. 

Vi är specialister på KBT terapi

En annan viktig ledstjärna för oss är att utgå ifrån evidensdriven behandling som vi vet fungerar bra. Syftet med vår psykoterapi och psykologiska behandling är att hjälpa individen till bättre livskvalitet med hjälp av vetenskapligt bevisade metoder.

I vår psykologverksamhet behandlar vi utifrån KBT-perspektivet. KBT betyder kognitiv beteendeterapi och är den metod som fungerar bäst för behandling av en rad olika mentala problem och psykisk ohälsa. I korthet går den ut på att identifiera och ändra på negativa tankemönster och beteenden i ditt vardagsliv och i olika situationer.

Vi erbjuder även ACT och DBT terapi. Svea KBT ligger i framkant inom moderna behandlingsmetoder och tillhör de främsta inom kognitiv beteendeterapi. Alla behandlingar anpassas efter individen och det individuella behovet för att uppnå bäst resultat.
Läs mer om KBT – kognitiv beteendeterapi
Läs mer om DBT – Dialektisk beteendeterapi

Vår privata mottagning i Göteborg erbjuder individuell terapi, parterapi, barn och ungdomspsykolog, behandling mot social fobi, ångest och oro samt ett flertal andra problem som kan uppstå i livet.

Parterapi

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Parterapi har blivit mycket vanligare de senaste åren och är en framgångsrik metod för par att hitta en bättre väg framåt. 

Det finns många orsaker till att relationer inte mår bra. Allt ifrån ständiga konflikter, kommunikation som inte fungerar, bråk om pengar och ekonomi, otrohet och sexuella problem, avsaknad av närhet, sårar varandra eller helt enkelt har glidit ifrån varandra. 

Om du känner att din relation kan behöva stöd och hjälp, och du vill hitta en väg framåt med din partner är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra psykologer har lång erfarenhet av att guida relationer framåt med hjälp av terapi och metoden IBCT. Läs mer om vår parterapi i Göteborg.

Barn och ungdomar

Vi hjälper både barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Tack vare vår garanti om tid inom 3 dagar kan vi snabbt påbörja behandlingar av barn och unga som mår dåligt. Vi genomför KBT-behandling, ger föräldrastöd, rådgivning och anpassar samtalen efter livssituationen och behoven som varje barn, ungdom eller familj har. Läs mer om våra barnpsykologer i Göteborg.

Vanliga frågor

Vad kostar ett besök hos en psykolog i Göteborg?

Priset är 1400 kr / 45 minuter

Behöver jag remiss för att besöka er mottagning?

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Hur snabbt kan jag träffa en psykolog?

Vanligtvis kan du träffa en psykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Hur bokar jag tid?

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 031-821882 eller maila oss via info@sveakbt.se så kan vår reception hjälpa dig.

Hur bokar jag tid?

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Kontakta oss

Kontaktformulär

Besöksadress

Svea KBT Göteborg
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg
Info@sveakbt.se
Tel 031 82 18 82
Öppettider
vardagar 08-21
Helger 09-20

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i centrala Göteborg så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på hedens parkeringsplats vilket är en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

Allmänna transportmedel
Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. Spårvagn 4 och 5 stannar vid kungsportsplatsen som är den närmsta hållplatsen. Busslinjer 18, 25, 50, röd express, x1 och x3 stannar också på kungsportsplatsen.

För dig som reser till Göteborg finns det flera tåglinjer som stannar vid Göteborgs central och därifrån kan du sedan ta spårvagn eller buss.