Psykolog i Malmö

om Svea KBT malmö

Hos Svea KBT’s psykologmottagning i Malmö belägen på stortorget 3 i Malmö kan du träffa privata psykologer! Här får du KBT-terapi, samtalsterapi, parterapi samt hjälp till barn och ungdomar. Du får tid inom 3 dagar och vi har öppet både på kvällar och helger. Du kan även prata med en psykologstudent till nedsatt pris. Välkommen att boka tid idag!

Experter inom KBT-terapi, parterapi och samtalsstöd

Tid inom 3 dagar

Stortorget 3

Få rekommendation om psykolog

Omdömen från tidigare patienter

”Fantastiska människor. Professionella och inkännande😀” 

Tidigare patient

”Svea KBT var utmärkta från första kontakt. Jag känner mig trygg med dem.”

Tidigare patient

”Tack för bra hjälp när jag behövde den som mest. Varmt och förtroendeingivande bemötande och känslan att verkligen bli tagen på allvar.”

Tidigare patient

”Väldigt varmt och inkännande mottagande. Proffsig hjälp från första minuten!.”

Tidigare patient

Företag som rådfrågar våra psykologer

Så här kan våra psykologer hjälpa dig i Malmö

(Svea KBT är privata psykologer. Det innebär att vi tyvärr inte tar emot remisser från den offentliga vården)

 • Ångest och Stresshantering: Få hjälp att utveckla strategier för att hantera och minska ångestnivåer. Lär dig att identifiera stresskällor och utveckla coping-strategier.
 • Depression och Nedstämdhet: Våra psykologer hjälper dig att utforska och förstå underliggande orsaker till depression och arbeta med dig för att hitta en meningsfull vardag med ett bättre mående.
 • Relationsproblem: Förbättra kommunikation och konfliktlösningsförmåga i relationer. Utforska mönster och beteenden som påverkar dina relationer.
 • Självkänsla och Självförtroende: Låt våra psykologer hjälpa dig att bygga upp en hälsosam självbild och självförtroende. Tillsammans arbetar vi med självacceptans och minskad självkritik.
 • Sorg och Förlust: Få stöttning att bearbeta förlust av en nära anhörig eller annan betydelsefull person. Vår psykolog hjälper dig att hitta sätt att gå vidare och hantera sorgen.
 • Självutveckling och Personlig Tillväxt: Våra psykologer guidar dig när du utforskar dina mål och drömmar genom personlig utveckling.
 • Beroendeproblematik: Få stöd för att övervinna missbruk av substanser eller beteenden. Våra psykologer hjälper till att utveckla verktyg och strategier för att hantera din vardag och undvika återfall.
 • Kriser och Trauma: Om du har upplevt traumatiska händelser och har jobbiga minnen som påverkar ditt liv så kan en psykolog utveckla tekniker och strategier som hjälper dig att hantera tidigare trauman.
 • Sömnproblem: Våra psykologer hjälper dig att identifiera orsaker till sömnsvårigheter och utveckla goda sömnvanor.
 • Arbetsrelaterade utmaningar: Vi hjälper dig att hantera stress, utbrändhet och skapa en balans mellan arbete och privatliv.
 • Barn- och familjterapi: Få stöd och rådgivning för att hantera problem hos ditt barn eller ungdom samt familjerelaterade problem. Våra psykologer erbjuder föräldrastöd där vi hjälper dig att utveckla strategier och verktyg.
 • Terapi hos studentpsykolog: Prata med en kandidat till nedsatt pris. Läs mer här

Tillsammans med din psykolog kommer ni att anpassa behandlingen och terapin efter dina önskemål och behov. Vi arbetar alltid med evidensbaserade terapier och behandlingar.

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om bästa psykologen i Malmö för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa psykolog och behandling i Malmö för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Psykologer som arbetar i Malmö

Våra tjänster

Behandlingsformer som vi erbjuder i Malmö

psykolog uppsala

Individuell terapi

Individuell behandling med din psykolog

Parterapi

Vi hjälper traditionella par, syskonrelationer, familjerelationer och andra relationsproblem. Läs om parterapi i Malmö

Barnpsykolog

Vi hjälper ditt barn, ungdom och även dig som förälder med föräldrastöd. Läs om barnpsykolog i Malmö

Vanliga psykologiska problem vi behandlar i Malmö

Ångestproblem och oro

Utmattning

Sömnproblem

Depression

Nedstämdhet

OCD

Missbruk

Problem med självkänsla

PTSD

Fobier

Sociala problem och relationsproblem

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar NPF

Trauma

Ätstörningar

Självskadebeteende

KBT-terapi i Malmö

Våra psykologer i Malmö är experter inom KBT-terapi och kan erbjuda dig en skräddarsydd behandling anpassad efter dina unika behov.

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en evidensbaserad terapiform som fokuserar på att identifiera och förändra negativa tankemönster och beteenden. Genom att utforska sambandet mellan tankar, känslor och beteenden hjälper KBT-terapi individer att utveckla mer konstruktiva och hälsosamma sätt att hantera utmaningar. Terapin är strukturerad och målinriktad, vilket gör det möjligt att behandla en rad psykologiska tillstånd, inklusive ångest, depression, fobier och stressrelaterade problem.

Terapi med psykologstudent till nedsatt pris

Hos Svea KBT i Malmö har du möjlighet att få terapi av en psykologstudent till nedsatt pris. Det här är ett kostnadseffektivt alternativ för dig vill utforska om terapi passar för dig, om du besväras av lättare problem eller om du gärna pratar med en yngre terapeut. En psykologstudent är en kandidat som befinner sig i slutet av sin 5-åriga psykologutbildning på ett Svenskt universitet. Alla psykologstudenter är utbildade KBT-terapeuter och har god kännedom om terapi och behandling. De får också handledning av en legitimerad psykolog.

 • 390 kr för 1 timmes terapi (första samtalet) Efterföljande samtal kostar 590 kr för 1 timmes terapisamtal.
 • Videosamtal eller på vår mottagning.

Terapi i en trygg miljö

Våra psykologer är en värdefull hjälp för dig som kämpar med psykiska utmaningar. Genom samtalsterapi och evidensbaserade behandlingsmetoder kan vi erbjuda stöd och vägledning för att tex hantera stress, ångest eller depression.

Vi skapar en trygg och öppen atmosfär där du som klient får möjlighet att utforska dina tankar och känslor, identifiera negativa mönster och utveckla hälsosamma coping-strategier. Våra behandlingar baseras på kognitiv beteendeterapi (KBT) eller andra terapeutiska tekniker anpassade efter ditt individuella behov. Vårt fokus är att främja mental hälsa och välbefinnande i din vardag så att du helt enkelt mår bättre och känner dig mer tillfreds med ditt mående.

Vanliga frågor

Individuell terapi (även barnpsykolog och videomöte) Kostar 1490 kr. Varje tillfälle är 45 minuter. Parterapi kostar 1990 kr och är 60 minuter per tillfälle. Vi tar inte emot remisser utan hos oss får man finansiera sitt besök själv.

Svea KBT är Sveriges snabbast växande privata psykologföretag som erbjuder fysiska besök hos legitimerade psykologer. Hos oss får du tid inom 3 dagar efter bokad tid tack vare vår tidsgaranti. För dig som bor i Malmö och behöver hjälp att må bättre så är vi ett bra alternativ till olika appar och vårdcentralens långa väntetider.

Hitta till vår mottagning

Med bil
Vår psykologmottagning finns i centrala Malmö vid stortorget. För dig som kör bil är det enkelt att både hitta och parkera. Vi rekommenderar tex stortorgets parkering. Men det finns även andra alternativ:

 • Stortorgets parkering
 • Aimo park – hjulhamnsgatan
 • Drottningstorgets parkering