Personligt anpassad företagshälsovård

Vi har flera varianter avseende vår företagshälsovård, alltifrån möjlighet att boka samtal för era medarbetare till färdiga paket eller skräddarsydda lösningar.

Vi hjälper dina medarbetare att må bra

Medarbetare som mår bra trivs bättre på jobbet, samspelar enklare med kollegor och arbetar mer långsiktigt, effektivt och hälsosamt.

Vi på Svea KBT är experter på företagshälsovård och hjälper gärna de medarbetare som är i behov av att prata med en psykolog både i krissituationer, för personlig utveckling och preventivt. Utöver terapi kan vi även hjälpa era chefer i sitt ledarskap med kommunikation, stöd och konflikthantering.

Vi hjälper även hela ert företag i form av utbildningar, konfliktinterventioner eller psykisk hälsostatus på både gruppnivå och individnivå. Oavsett vilket erbjudande ni väljer får era medarbetare alltid prata med en utbildad psykolog och vi erbjuder tid inom 3 dagar.

Tjänster vi erbjuder företag

Företagshälsovård

 • Rehabsamtal
 • Terapi för medarbetare
 • Krissamtal
 • Krishantering

Ledarskap & utveckling

 • Coaching
 • Executive coaching
 • Förändringsarbete
 • Gruppdynamik
 • Interventioner

Rekrytering

 • Rekryteringsstöd
 • Personlighetstester

Föreläsningar och utbildningar

 • Seminarier
 • Utbildningar

Idrottspsykologi

 • Performance

Personligt anpassad hjälp där det behövs

Centrala mottagningar

Stockholm
Göteborg
Malmö
Uppsala
Online

Mer information om olika tjänster

Ledarskap
Utbildning
Konflikthantering
Föreläsningar
Rekrytering
Tester
Rehabsamtal
Utmattningssymtom

Hur går det till?

Medarbetaren bokas in för ett första samtal med en psykolog. Där får hen berätta vad hen önskar få hjälp med och psykologen ställer bakgrundsfrågor. I slutet av samtalet kommer psykologen att sammanfatta och ger ett förslag på behandlingsupplägg. Därefter kan de boka in fler tider och påbörja en behandling.

Ett samtal, en medarbetare

Kontakta oss så fort en medarbetare önskar komma på samtal hos någon av våra psykologer.

Vi erbjuder tid snabbt, medarbetaren bokar själv eventuella återbesök och fakturan skickas direkt till dig som arbetsgivare.

Behandling med flera samtal

Vi erbjuder paketlösningar med 5 eller 10 samtal för en reducerad kostnad, vilket ger medarbetaren en komplett behandling hos oss.

I detta upplägg ingår även föreläsningar 2 gånger per år med temat hur man kan förebygga psykisk ohälsa på jobbet.

Hjälp till hela företaget

För en årskostnad får samtliga medarbetare och chefer gå 5 eller 10 samtal hos en psykolog under ett år. Kostnaden blir då rabatterad och varje enskild medarbetare bokar själva in sina samtal när det passar dem.

Skräddarsytt och perfekt

Vi är flexibla och kan hjälpa er på det sätt ni behöver. Vi bokar gärna ett möte för att höra era önskemål och komma fram till ett personligt anpassat upplägg som passar era medarbetare och verksamhet bäst.

Svea KBT och våra psykologer

Svea KBT är en privat psykologmottagning och våra ledord är kompetens, evidens och tillgänglighet.

Alla våra psykologer har en gedigen kompetens med en femårig psykologexamen med KBT-inriktning samt att alla kan ta emot engelskspråkiga patienter.

Med evidens menar vi ett vetenskapligt och evidensbaserat angreppssätt. Vi använder oss av de verktyg och tekniker som har bevisats ha effekt.

Med tillgänglighet menar vi att vi erbjuder våra patienter tider som passar dem samt finns på attraktiva platser och skräddarsyr behandlingen efter våra patienters unika behov.
Läs mer om våra partners.

För frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss så vi kan berätta mer om vad vi kan erbjuda just ert företag.