Parterapi i Täby – familjerådgivning

om Svea KBT Täby

Söker du efter parterapi i Täby? Svea KBT erbjuder den bästa och snabbaste vägen att träffa legitimerade psykologer som är specialister inom parterapi och familjerådgivning. Ni är välkomna att besöka vår fysiska psykologmottagning som är belägen på Marknadsvägen 15 i centrala Täby.

Erfarna och kompetenta parterapeuter

Experter inom KBT terapi

Välj den psykolog som passar dig

Få tid inom 3 dagar

Mottagning i Täby centrum

Generösa öppettider

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Bli rekommenderad bästa parterapeut i Täby

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa behandlingsmetod samt parterapeut i Täby eller övriga Stockholm för dina behov och din situation. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Parterapeuter som arbetar i Täby

Våra parterapeuter är erfarna psykologer med specialkunskaper inom relationer och parterapi. Vi erbjuder en trygg och professionell miljö för er som söker hjälp med att förbättra era relationer.

Få hjälp av en legitimerad parterapeut i Täby inom 3 dagar

Hos oss på Svea KBT är tillgängligheten ett av våra viktigaste ledmärken. Vi erbjuder tid inom 3 dagar om du bokar online. Du är också välkommen att kontakta oss innan bokning för rekommendation om psykologer eller behandlingsmetoder.

Då vi är en privat psykologmottagning slipper ni långa frustrerande väntetider och kan påbörja er behandling utan dröjsmål. Det behövs ingen remiss utan det räcker att ni bokar tid. Vi kan även erbjuda behandlingsmetoder och terapier som den offentliga vården inte kan erbjuda. Läs mer om våra psykologer i Täby.

Väntrum Täby
Samtalsrum Täby

Hur kan parterapi hjälpa vår relation?

Ibland behöver vi hjälp i våra relationer. Det kan uppstå problem som har blivit så svåra att man inte hittar en väg framåt. Vi fastnar i destruktiva beteendemönster där kommunikationen inte längre fungerar. Konflikter med en partner som inte kan lösas och en vardag kantad av bråk och tristess.

Ofta vill par hitta tillbaka till varandra och ser skilsmässa eller separation som en sista utväg. Parterapi blir som en investering i relationen och familjen. Ett sätt att satsa på varandra och sitt förhållande och kanske komma närmre varandra och fördjupa sitt samliv.

Men ibland finns det också situationer där man inte kan försonas och konflikterna har blivit för djupa. Parterapi kan då hjälpa er att separera så problemfritt som möjligt.

En parterapi kan helt enkelt fungera som katalysator där parterapeuten är en utomstående part som kan hjälpa er att se problemen tydligare.

Vi utgår från metoden IBCT som är en evidensdriven behandlingsmetod med hög patientnöjdhet. Olika relationer kan ha olika problemgrunder, men fokus brukar ligga på kommunikation, beteende och tankemönster.

Vanliga problem som vi hjälper med:

  1. Förbättra kommunikationen genom mer effektiva sätt att uttrycka känslor och behov så att den andra personen kan förstå och relatera.
  2. Hantera konflikter på ett mer produktivt sätt genom att lära sig hur man löser problem och meningsskiljaktigheter på ett som fungerar för båda parter.
  3. Utveckla känslomässig intimitet genom att lära sig att öppet och ärligt dela sina känslor och tankar med varandra.
  4. Verktyg och strategier för att bygga ett bättre samspel tillsammans.
  5. Äktenskapsrådgivning och familjerådgivning
reception psykologmottagning svea kbt täby
Psykolog Svea KBT Täby

Inte bara för traditionella par

Parterapi är inte bara för traditionella par utan fungerar lika bra för HBTQ par, familjerelationer, förälder – barn, syskon och vänskapsrelationer.

Andra stadsdelar i Stockholm där du kan träffa våra parterapeuter

Vanliga frågor

Priset är 2200 kr / 60 minuter Här kan du se våra aktuella priser.

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Vanligtvis kan du träffa en parterapeut inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar.

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08-449 79 91 eller maila oss via så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på  eller ringa vår reception på 08-449 79 91 så hjälper vi dig med din avbokning.

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Vägbeskrivning till vår psykologmottagning i Täby

Med Bil
Vi finns i centrala Täby så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på följande parkeringsplatser som ligger en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

  • Westfield Täby centrum
  • Parkman

Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. Läs mer här:

För dig som söker psykisk hjälp i Täby:
Täby kommuns hemsida
Svenska Kyrkan