Stephanie Poysti

Leg. Psykolog
EngageradNärvarandeUtmanande
Jag som psykolog

Jag har arbetat som psykolog i många år, och tycker att det är ett privilegium att få hjälpa andra att förstå sig själva och samtidigt göra värdefulla förändringar. Varmt välkommen att boka en tid hos mig! Du kan komma ensam, eller tillsammans med en partner eller annan närstående. 

Som psykolog värdesätter jag att vara professionell, kunnig, vetenskaplig och samtidigt visa att jag är människa. Det är din målbild som vägleder terapin och som blir utgångspunkt för att utvärdera våra framsteg. 

Jag vet att förändring ofta kräver stort mod, och jag eftersträvar att uppmuntra dig längs hela vägen dit du vill. Jag har otaliga gånger sett vilken glädje och frihet det kan ge att förstå och utmana sina hinder. Jag jobbar med KBT eftersom det är en metod som erbjuder verktyg som avdramatiserar problem och symtom, och gör det möjligt att närma sig det som är viktigt och meningsfullt.

Mina erfarenheter

Under mina 10+ år som psykolog har jag hjälpt många med oro, ångest, traumaminnen, relationsproblem, tvångstankar, nedstämdhet, fobier, känsloreglering, tics, smärthantering, förändring av vanor m.m. Behandling hos mig kan även anpassas för dig med AST eller ADHD, där jag har gedigen erfarenhet.

Jag har min psykologexamen från Linköpings Universitet, och påbyggnadsutbildning till psykoterapeut och specialistpsykolog läste jag på Stockholms Universitet. Jag är utbildad i bl a KBT och ACT, och komponerar ihop den behandlingen jag tror passar dig bäst.

I am a native English-speaker, as I grew up in Colorado in a bilingual and multicultural household. Feel free to schedule an appointment with me for a consultation or therapy in either Swedish or English.

Stephanie sitter på vår mottagning i City vid Hötorget

Boka tid hos Stephanie Tillbaka till psykologer Mail: stephanie.poysti@sveakbt.se