Maria Esk

Psykolog
LyhördNyfikenVarm

”Maria har verkligen hjälpt mig med strategier och metoder. Tack för det!”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Jag utgår ifrån dina behov och omständigheter, styrkor och svagheter, men även lust och intressen för att på bästa sätt hjälpa dig leva det liv du vill leva. Det är viktigt för mig att bygga en känsla av trygghet så att du kan våga prata om det som är svårt. Jag behandlar många typer av problem, allt ifrån svårigheter på jobbet, ångestproblematik, relationsproblem, sexuella dysfunktioner och kriser. Och vare sig det handlar om några samtal och kortare punktinsatser eller längre behandlingar och kontakter så finns jag här. 

Maria ger tips i SVT

Mina erfarenheter

Min psykologexamen är från Stockholms Universitet med inriktning KBT. Jag har erfarenhet av olika typer av terapier och behandlingar, men har även arbetet mycket med organisationer, personal och ledarskap. Jag har arbetat med många olika typer av psykisk ohälsa såsom prestationsångest, social ångest, låg självkänsla, depression och fobier.

Jag behandlar både barn, ungdomar, och vuxna hjälper även gärna till om du vill komma med din partner, få anhörigstöd eller i stöttning föräldrarollen. Innan min karriär som psykolog arbetade jag i finansbranschen och har även en examen från Handelshögskolan. Jag har arbetat som ledare och med personal och anställda, och tycker att kombinationen av olika branscher och kompetenser hjälper mig att skapa en personlig behandling för just dig.

I offer therapy in English and Swedish.

Maria tar emot patienter på vår mottagning på Södermalm

Boka tid hos Maria Tillbaka till psykologer Mail: