Klara Thunell

Leg. Psykolog
EmpatiskInkännandeProblemlösande

”Älskar Klaras kloka ord, tips och råd. Hon plockar ner saker som känns väldigt svåra, till att bli mindre svåra genom verktyg och metoder som är lätta att ta till sig.”

-Tidigare patient

”Behandlingen har hjälpt mig mycket och jag har hittat verktyg med hjälp av Klara Thunell att hantera min nedstämdhet. Detta var första gången jag tog hjälp av psykolog. Min upplevelse är att jag skulle ha gjort det tidigare. Känns skönt och lättare att prata med någon som stå utanför ens närmaste krets.”

-Tidigare patient

”Jag är tacksam för Klara! Hon kunde med enkelhet konkretisera mina ord och känslor och satte upp en bra behandlingsplan baserat på det. Känner idag att jag fått de verktyg jag behöver inför framtida besvär.

-Tidigare patient

”Jag är väldigt nöjd! Min psykolog var Klara Thunell och oavsett vilka problem jag tog upp hade hon alltid idéer på hur jag kunde hantera dem, och det har hjälpt mig otroligt mycket de senaste månaderna. Det känns som att jag kan hantera tankar och situationer som jag har haft problem med i flera år tidigare.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Mitt mål är alltid att du som patient ska känna dig hörd och att du får den hjälp du behöver. Jag är pragmatisk, problemlösande och motiverande. Mitt mål är att de jag träffar ska känna sig stärkta och hållna och att vi som ett team jobbar mot förändring. Jag vill utstråla värme och skapa en tillåtande atmosfär där man kan känna sig sedd oavsett vem man är eller vad man söker hjälp för. Tillsammans finner vi strategier som tar dig i den riktning du vill och du är välkommen till mig vare sig du önskar en kortare, mer rådgivande kontakt eller en längre, målfokuserad behandling. 

Mina erfarenheter

Min psykologexamen har jag från Linköpings Universitet med inriktning KBT. Därefter har jag i flera år jobbat inom primärvården, vårdcentral, med en rad olika problemområden och har en bred erfarenhet av att träffa många olika människor i olika stadier i livet. Jag behandlar varierande besvär så som oro, nedstämdhet, stress, ångestproblematik, relationssvårigheter, sömn och trauma. Jag har också erfarenhet av att arbeta med hanteringsstrategier vid neuropsykiatriska svårigheter. Även du som tampas med låg självkänsla eller som går igenom en livskris av något slag är välkommen till mig. Jag tar emot klienter i alla åldrar samt även par.

Min teoretiska grund är i KBT och jag använder mig också av ACT (Acceptance Commitment Therapy) och motiverande samtal men är alltid mån om att skräddarsy behandlingsupplägget.

I offer therapy in Swedish and English.

Klara sitter på vår mottagning i City

Boka tid hos Klara Tillbaka till psykologer Mail: