Klara Thunell

Leg. Psykolog
EmpatiskInkännandeProblemlösande
Jag som psykolog

Mitt mål är alltid att du som patient ska känna dig hörd och att du får den hjälp du behöver. Jag är pragmatisk, problemlösande och motiverande. Mitt mål är att de jag träffar ska känna sig stärkta och hållna och att vi som ett team jobbar mot förändring. Jag vill utstråla värme och skapa en tillåtande atmosfär där man kan känna sig sedd oavsett vem man är eller vad man söker hjälp för. Tillsammans finner vi strategier som tar dig i den riktning du vill och du är välkommen till mig vare sig du önskar en kortare, mer rådgivande kontakt eller en längre, målfokuserad behandling. 

Mina erfarenheter

Min psykologexamen har jag från Linköpings Universitet med inriktning KBT. Därefter har jag i flera år jobbat inom primärvården, vårdcentral, med en rad olika problemområden och har en bred erfarenhet av att träffa många olika människor i olika stadier i livet. Jag behandlar varierande besvär så som oro, nedstämdhet, stress, ångestproblematik, relationssvårigheter, sömn och trauma. Jag har också erfarenhet av att arbeta med hanteringsstrategier vid neuropsykiatriska svårigheter. Även du som tampas med låg självkänsla eller som går igenom en livskris av något slag är välkommen till mig. Jag tar emot klienter i alla åldrar samt även par.

Min teoretiska grund är i KBT och jag använder mig också av ACT (Acceptance Commitment Therapy) och motiverande samtal men är alltid mån om att skräddarsy behandlingsupplägget.

I offer therapy in Swedish and English.

Klara sitter på vår mottagning i City

Boka tid hos Klara Tillbaka till psykologer Mail: klara.thunell@sveakbt.se