Träffa Barnpsykolog i Solna

Söker du en barnpsykolog i Solna? Då är du välkommen till oss på Solna Torg 19. På vår mottagning erbjuder vi KBT terapi och psykoterapi till barn och ungdomar samt föräldrar och anhöriga som är i behov av att träffa en skicklig och empatisk barnpsykolog/barnpsykoterapeut.

Vi hjälper er med KBT terapi, psykoterapi eller annan terapi för att behandla psykisk ohälsa och mentala problem hos barn och ungdomar. Det är inte bara unga personer som träffar oss. Vi möter även dig som förälder eller anhörig med både yngre eller äldre barn för att hjälpa er med relationsproblem eller konflikter som kan ha uppstådd inom familjen.

Berättelser från våra patienter

Här ser du några av våra omdömen och hur våra psykologer har hjälpt dem till ett bättre liv

[brb_collection id=”4727″]

Barnpsykologer som arbetar i Solna

Josephine S

Barnpsykolog

Som psykolog är jag lugn, varm och inlyssnande, och fokuserar mycket på att förstå dig och din situation för att sedan på bästa sätt kunna hjälpa dig vidare med dina problemområden. I terapin utgår jag från effektiva behandlingsmetoder, men anpassar självklart utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Susanna M

Barnpsykolog

I mitt arbete som psykolog har jag bred erfarenhet av psykisk ohälsa och de många utmaningar som vi kan ställas inför i livet. Jag har god erfarenhet av att behandla olika typer av ångest, oro, pågående livskris, stress och utmattning, låg självkänsla eller bara en upplevelse av att ha fastnat i sin livssituation på något sätt.

Tjänster våra barnpsykologer erbjuder i Solna

Här listar vi några av de tjänster du kan få hos vår barnpsykolog i Solna.

  • Terapi och behandling av unga
  • Vi erbjuder föräldrastöd
  • Vi erbjuder familjestöd
  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.
  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om det gäller ett barn över 18 år kontaktar du en av våra vanliga psykologer i Solna som du kan läsa mer om här.

Boka tid

Det är enkelt och snabbt att boka tid via vår onlinebokning. Du kan även ringa vår reception eller maila oss genom vår kontaktsida. För rekommendation om barnpsykolog är det enklast om du använder formuläret nedan.

Få rekommendation om bästa barnpsykologen i Solna för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa barnpsykologen i Solna för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Vanliga problem hos unga vi behandlar med KBT eller psykoterapi

Barn och ungdomar upp till 18 år brukar träffa vad man kallar för en barnpsykolog. Det här är en psykolog som har speciell kompetens och är vidareutbildad in0m de speciella problem som unga kan råka ut för i olika stader av deras liv. De kan handla om allt ifrån oro, stress, depression, självskador, ilska, nedstämdhet eller andra liknande problem.

Unga personer lever idag med många olika stressmoment både i hemmet och i skolan. De ska navigera sina liv mellan familjerelationer, kompisar, skolan och fritidssysslor. Vid de tillfällen när du som förälder eller anhörig känner att dina kunskaper eller förmåga inte räcker att hjälpa ditt barn kan det vara en stor fördel att träffa en psykolog som kan hjälpa er att hitta verktyg och hjälpmedel för att skapa ett bättre mående.

Andra stadsdelar i Stockholm där du kan träffa våra Barnpsykologer

Legitimerad Psykolog är en kvalitetsstämpel

När du besöker vår mottagning i Solna kommer du att träffa en legitimerad barnpsykolog. Detta är en kvalitetsstämpel som betyder att den behandlande terapeuten har en 5-årig psykologutbildning på ett Svenskt Universitet och är legitimerad av socialstyrelsen. Du kan vara trygg med att våra medarbetare är både kompetenta och erfarna att genomföra behandling och terapi med hjälp av evidensdrivna metoder som är moderna och effektiva.

Målet med vår terapi

Målet med vår terapi är att barnet eller ungdomen ska kunna linda sina symptom, helt enkelt må bättre och kunna hantera de utmaningar som man kan ställas inför med hjälp av rätt verktyg och strategier. Vi utgår alltid ifrån barnets och er unika situation.

Att anpassa terapin så att det passar för individens behov är en av våra viktigaste principer. Tillsammans med din psykolog kommer ni att arbeta fram verktyg och lösningar som är bestående, ger god effekt och kommer skapa en högre livskvalitet.

Fördelen med att besöka en privat psykolog

Tack vare att vi är privata psykologer har vi större möjligheter att erbjuda terapiformer som landstinget, vårdcentral och andra offentliga verksamheter inte har resurser att erbjuda.

Vi har även generösa öppettider både på vardagar och helger för att du alltid ska kunna hitta en lämplig tid som passar dig. Hos offentliga verksamheter får du ofta inte välja psykolog själv vilket kan skapa negativa effekter om du känner att du och din terapeut inte passar ihop. Dessutom erbjuder vi tid väldigt snabbt så att ni slipper frustrerande väntetider.

Hos oss får du alltid välja behandlare helt själv och du kan även byta utan krångel om du föredrar en annan terapeut. Eftersom Svea KBT i Solna är en privat psykolog har vi inget avtal med landstinget och inte heller något högkostnadsskydd.

Vad kostar ett besök hos en barnpsykolog i Solna?

Erbjuder ni psykoterapi i Solna?

Ja vi erbjuder psykoterapi i Solna. Alla behandlingar anpassas till det individuella behovet.

Hur lång tid tar en behandling eller terapi?

Längden på behandling varierar beroende på vilken typ av problematik som du söker hjälp för. Men generellt brukar det räcka med 5-15 sessioner.

Kontakta oss

Kontaktformulär

Besöksadress

Svea KBT Solna
Solna Torg 19
171 45 Solna
Tel 08 449 13 51
Öppettider
vardagar 08-20
Helger 10-16