Nora Malmberg

Leg. Psykolog
DedikeradMålinriktadNyfiken

”Stort tack till Nora som varit väldigt hjälpsam. Bara några månader efter så var de problemen jag hade då till 80% borta.”

-Tidigare patient

”Nora och jag har haft en mycket bra dialog om mina nuv problem, och hon har lärt mig mycket om hur jag på ett positivt sätt kan hantera nuv situation.
Tack, Nora!”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Som psykolog är jag rak och ärlig, som med värme och genuinitet utmanar och ser möjligheter och som är van att anpassa mig efter olika åldrar och personer. Det är viktigt för mig att få dig att känna dig trygg och tidigt skapa ett tillåtande samtalsklimat. Jag lägger upp en terapi utifrån vad just du behöver, och använder både KBT men även med inslag av ACT och DBT och tar gärna ett helhetsgrepp om din problematik utifrån många av livets olika komponenter. Jag arbetar gärna effektivt och jobbar mycket med utvärdering av behandling och vill att du ska känna dig högst delaktig i terapins riktning. 

Mina erfarenheter

Sedan min psykologexamen från Uppsala universitet, med fokus på KBT har jag arbetat med både utredningar och behandlingar för både barn, ungdomar och vuxna i alla stadier i livet. Jag träffar gärna både dig som behöver hjälp att behandla ett psykisk tillstånd, vill bearbeta en livskris eller relationssvårigheter eller t ex få föräldrastöd. Några av de problemområden jag arbetar med är depression, ångest, prestationsångest, ätstörning, självskada, suicid, tvång, sorg, krishantering, familjestöd och parterapi.

I offer therapy in English and Swedish.

Nora tar emot patienter på vår mottagning i Södermalm.

Boka tid hos Nora Tillbaka till psykologer Mail: