Filip Bergman

Leg. Psykolog
EngageradTålmodigVarm
Jag som psykolog

I mina möten vill jag förmedla trygghet och hopp. Jag strävar efter att utgå från verktyg som visat sig fungera och ökar livskvaliteten, och hjälper att skapa hållbar förändring.  Som grund utgår jag ofta från KBT och ACT men är alltid noga med att anpassa behandlingen efter just dina behov och mål, där jag lägger in de inslag som jag tror att just du behöver för att må bättre.

Det är viktigt för mig att du får chansen att berätta om dina behov, din historia och vad du vill ha hjälp med, där jag vill kunna förstå och erbjuda en personligt anpassad behandling och stötta dig hela vägen. Vare sig det handlar om en kris just nu, ett problem som legat och grott eller blivit större och större eller någon del i livet som du vill utveckla, så finns jag här för hjälpa och erbjuda strategier och verktyg för en väg framåt.

Mina erfarenheter

Jag tog examen från Uppsala Universitet med KBT-inriktning och har mångårig erfarenhet från olika typer av problemområden. Jag har arbetat på flera vårdcentraler, där jag träffat patienter i alla åldrar och livsskeden och behandlat bl.a. depression, stress, låg självkänsla, olika typer av ångest, PTSD, relationella problem. Jag är van att arbeta med personer med ADHD och Autism, erbjuda föräldrastöd, parterapi eller hjälp till dig som är anhörig.

Jag är van att träffa dig som antingen söker hjälp för första gången, eller träffat flera inom vården men inte riktigt känner att du hamnat rätt. Jag träffar barn, ungdomar, vuxna och par – både genom första samtalet, i en personlig analys fram till behandling och hållbar förändring.

I offer therapy in English and Swedish.

Filip tar emot patienter på vår mottagning i Uppsala.

Boka tid hos Filip Tillbaka till psykologer Mail: