Camilla Björklund

Psykolog
InlyssnandeTålmodigVarm
Jag som psykolog

I terapi och samtal är jag inkännande och följsam men utmanande när det behövs. Jag vill att du ska känna dig trygg, förstådd och stärkt men även samtalen ska ge nya perspektiv eller insikter. När jag lägger upp en terapi är det viktigt för mig att det finns ett tydligt fokus och mål. Jag vill att du känner och ser ett tydligt syfte med det vi gör under samtalen tillsammans och att det känns meningsfullt och hjälpsamt för att nå det överenskomna målet med terapin.

Jag är väldigt nyfiken och intresserad av det du har att berätta och vill tillsammans med dig ta reda på var du vill hamna och vad du vill uppnå i livet. Genom värma, tålamod och lagom mycket push så jobbar vi mot en högre livskvalitet och bättre mående på flera fronter i livet.

Mina erfarenheter

Jag tog examen från Umeå universitet och har erfarenhet av att arbeta med vuxna samt barn och ungdomar i alla åldrar. Jag hjälper gärna dig med allt ifrån ångest och panikänslor, depression, låg självkänsla till emotionsreglering, stress, trauma och fobier. Jag arbetar främst med terapiformen KBT men även PDT, ACT, DBT och CFT vid behov. Jag kommer lägga upp en personligt anpassad behandling där du får de element och interventioner som passar just dig – alltid i samråd med dig och dina önskemål.

Utöver det har jag även ytterligare erfarenhet av smärtproblematik, ADHD, tvång och sömnsvårigheter. Jag arbetar även gärna med alla emotioner och hur vi kan hantera och tänka kring våra känslor samt relationella svårigheter både i par men också för dig som vill må bättre i alla dina relationer i livet. 

I offer therapy in English and Swedish.

Camilla tar emot patienter på vår mottagning i Uppsala.

Boka tid hos Camilla Tillbaka till psykologer Mail: