Privat ADHD-utredning i Malmö

Boka gratis konsultation

Boka Screeningsamtal

Välkommen till Svea KBT i Malmö. Hos oss kan du boka privat ADHD-utredning för både vuxna och barn. Vi erbjuder korta kötider och ett varmt bemötande, där vi anpassar utredningsprocessen efter just dina behov. Boka gratis konsultation och Screeningsamtal idag!

Privat ADHD-utredning
Korta kötider
Räntefri avbetalning upp till 12 månader
Vi anpassar utredningen efter dina behov
Telefon

0406436322

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Vad innebär privat ADHD-utredning?

En privat ADHD-utredning på vår psykologmottagning i Malmö innebär att du själv betalar för utredningsprocessen, men processen i sig utförs precis som i den offentliga vården. Den inleds med ett screeningssamtal hos en psykolog och fortsätter med en medicinsk utvärdering av en psykiatriker. Därefter genomförs tester och intervjusamtal för att fastställa en eventuell diagnos.

Privat ADHD-utredning är ett bra alternativ för de som vill undvika långa köer i den offentliga vården. Genom att söka hjälp hos Svea KBT kan du snabbt komma igång med utredningen och få tillgång till den behandling och medicinering du behöver. Vi anpassar även våra tjänster efter dina behov för att göra processen mindre stressande och mer effektiv.

ADHD kan medföra utmaningar som koncentrationssvårigheter, brist på motivation och impulsivitet, vilket ofta leder till utmaningar i vardagslivet. Att ta steget och söka hjälp kan vara svårt, men också viktigt för att få rätt stöd och behandling.

Priser – Vad kostar en ADHD-utredning?

Den totala kostnaden för en ADHD-utredning i Malmö är 30 900 kr. Kostnaden delas in i två delar.

Kostnad för screeningsamtal: 2 400 kr

Utredningen inleds alltid med ett screeningsamtal med en psykolog. Misstänker psykologen att det föreligger en misstanke om diagnos får du möjlighet att gå vidare och genomföra en fullständig utredning.

Kostnad för utredning: 28 500 kr

Kostnaden för själva utredningen är 28 500 kr. Totalbeloppet för båda delarna blir då 30 900 kr. Om du av någon anledning inte vill gå vidare och göra själva utredningen behöver du endast betala för screeningsamtalet.

Terapi hos psykolog

För dig som behöver ytterligare stöttning och terapi erbjuder vi möjlighet att prata med en psykolog. Läs mer om våra psykologer i malmö.

Gratis konsultationssamtal

Om du vill prata med en rådgivare om just dina omständigheter är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal där vi kan berätta mer om processen och ge dig råd om hur du kan gå vidare.

Betala med faktura eller avbetalning

Vi ger dig möjligheten till flexibel betalning genom vår betalpartner. Du kan betala med kort, swish, faktura eller avbetalning (Räntefritt upp till 12 månader)

Utredningstjänster vi erbjuder i Malmö

I Malmö erbjuder vi privat utredning för ADHD, ADD och Autism. Vi gör samtliga utredningar för både vuxna och barn. Vid fastställd diagnos kan vi också hjälpa dig med behandling, terapi och medicinering.

 • ADHD utredning för vuxna
 • ADHD utredning för barn
 • ADD utredning
 • Autism utredning
 • Medicinering
 • Terapi vid NPF neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

Gratis konsultation

ADHD-utredningen börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där vi ger dig praktisk information som kan vara bra att veta inför utredningen. Här får du även möjlighet att ställa eventuella frågor om utredningsprocessen eller annat du funderar över. Boka en konsultation genom att fylla i formuläret nedan.

Hur får jag en adhd-utredning i Malmö?

Ett snabbt och enkelt alternativ för att genomgå en ADHD-utredning i Malmö är att vända sig till privata vårdaktörer som Svea KBT. Där undviker du långa väntetider och får en utredning som är skräddarsydd för dina specifika behov. Om du föredrar offentlig vård kan du kontakta din vårdcentral för en remiss till psykiatrisk vård inom Region Skåne. Observera att väntetiderna för en ADHD utredning inom den offentliga vården är långa och ibland kan man behöva vänta i flera år på att få göra en utredning.

Tar ni emot remisser?

Nej, Vi på Svea KBT kan tyvärr inte ta emot remisser som kommer från primärvården då vi är privata vårdgivare.

Faktaruta om Malmö

Malmö, Sveriges tredje största stad, är också den som växer snabbast i landet. En ökning av invånare beror främst på både nativitet och inflyttning. Med en ung befolkning där nästan hälften är under 35 år, är Malmö en mångkulturell smältdegel där invånare från 186 olika länder kallar staden sitt hem. Enligt statistik från den 31 december 2023, bor 362 133 personer i Malmö, vilket gör den till Sveriges mest snabbexpanderande storstad. Källa: Malmö stad

Områden i Malmö

 • Västra Hamnen: Ett modernt och växande bostadsområde vid Öresundskusten med blandade bostadstyper och närhet till havet.
 • Möllevången: Ett livligt och mångkulturellt område känt för sin marknad, restauranger och kaféer med influenser från olika delar av världen.
 • Limhamn: En kustnära stadsdel med charmiga bostadsområden, hamnaktiviteter och trevliga promenadstråk längs havet.
 • Hyllie: Ett område i sydvästra Malmö med blandade bostäder, butiker och kontorsbyggnader. Här finns också Malmö Arena och Hylliebadet.
 • Gamla staden: Malmös historiska centrum med pittoreska gränder, torg och gamla byggnader som Stortorget och Malmöhus slott.
 • Rosengård: Ett mångkulturellt bostadsområde med höga bostadshus och många grönområden, känt för sin mångfald och samhällsengagemang.
 • Kirseberg: En stadsdel i norra Malmö med blandad bebyggelse och grönområden som Kirsebergs park.
Få stöd i Malmö

Boka gratis konsultation

Boka Screeningsamtal

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar