Parterapi i Malmö

om Svea KBT malmö

Välkommen till Svea KBT! Vi erbjuder professionell parterapi i Malmö. Du hittar vår psykologmottagning på adress Stortorget 3 precis vid Stortorget. Här kan du träffa erfarna parterapeuter som är experter inom parterapi och familjerådgivning. Välkommen att boka tid idag!

I nuläget har vi högt tryck på våra psykologtjänster i Malmö, vilket innebär att vi för tillfället inte kan erbjuda parterapisessioner på plats. Trots detta strävar vi alltid efter att vara där för dig och din partner. Därför kan ni nu dra nytta av våra videosamtal för parterapi i Malmö och få 200 kr rabatt på era sessioner genom att ange koden ’RabattOnline’. Våra videosamtal håller samma höga kvalitet som våra fysiska möten med en psykolog. Boka parterapi online genom den här länken

Experter inom parterapi, relationer, familjer och familjestöd

Vi hjälper traditionella par, familjerelationer, vänskapsrelationer, HBTQ

Öppet på kvällar och helger

Central psykologmottagning i Malmö

Få rekommendation om parterapeut

Tid inom 3 dagar

Omdömen från tidigare patienter

”Fantastiska människor. Professionella och inkännande😀” 

Tidigare patient

”Svea KBT var utmärkta från första kontakt. Jag känner mig trygg med dem.”

Tidigare patient

”Tack för bra hjälp när jag behövde den som mest. Varmt och förtroendeingivande bemötande och känslan att verkligen bli tagen på allvar.”

Tidigare patient

”Väldigt varmt och inkännande mottagande. Proffsig hjälp från första minuten!.”

Tidigare patient

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om bästa parterapeuten i Malmö för just dina behov

I nuläget har vi högt tryck på våra psykologtjänster i Malmö, vilket innebär att vi för tillfället inte kan erbjuda parterapisessioner på plats. Trots detta strävar vi alltid efter att vara där för dig och din partner. Därför kan ni nu dra nytta av våra videosamtal för parterapi i Malmö och få 200 kr rabatt på era sessioner genom att ange koden ’RabattOnline’. Våra videosamtal håller samma höga kvalitet som våra fysiska möten med en psykolog. Boka parterapi online genom den här länken

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa parterapeut i Malmö för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Parterapeuter som arbetar i Malmö

Så här kan våra parterapeuter hjälpa er i Malmö

 1. Förbättrad kommunikation: Lär er att kommunicera på ett öppet och konstruktivt sätt för att skapa djupare förståelse för varandra och undvika missförstånd.
 2. Konflikthantering: Få verktyg för att hantera konflikter på ett hälsosamt sätt och omvandla dem till möjligheter för tillväxt och förståelse.
 3. Återuppliva intimitet: Upptäck sätt att återställa och fördjupa er känslomässiga och fysiska intimitet för en närmare relation.
 4. Förändrade livssituationer: Hantera förändringar som flytt, karriärförändringar eller ändrade familjeförhållanden tillsammans med stöd från en parterapeut.
 5. Familjeplanering: Utforska era önskningar om familj och diskutera ämnen som föräldraskap och gemensamma mål med hjälp av professionell vägledning.
 6. Återbygga förtroende: Arbeta tillsammans med er parterapeut för att återställa och stärka förtroendet mellan er efter svårigheter eller svek.
 7. Hantering av stress och arbetsliv: Lär er att balansera arbete och personligt liv samt stödja varandra under perioder av stress.
 8. Ökad självkännedom: Utforska individuella behov och mål för att skapa en mer medveten och givande relation.
 9. Förberedelse inför äktenskap eller samboförhållande: Få stöd med att navigera genom planeringen av ert gemensamma liv framåt.
 10. Återupptäck gemensamma intressen: Uppmuntra och stärk ert samliv genom att hitta nya sätt att dela gemensamma intressen och aktiviteter.
 11. Familjerådgivning: Genom evidensbaserade metoder och skräddarsydda strategier hjälper vi er att navigera genom svåra situationer och bygga upp en starkare, mer harmonisk familjenhet.

Vad är parterapi?

Parterapi hjälper par att förbättra och stärka sina relationer genom effektiv kommunikation, hantering av konflikter och utveckling av verktyg för en hälsosammare relation. Utgångspunkten i parterapi är IBCT (integrative behavioural couples therapy) som är en terapi speciellt utvecklad för att främja och stärka kommunikation i ett förhållande. Målet är att hjälpa paret att förstå varandras behov, identifiera negativa mönster och bygga en starkare grund för deras samliv. Det är viktigt att komma ihåg att parterapi inte är en garanti för att förhållandet kommer att räddas. I vissa fall kan parterapin hjälpa par att inse att en respektfull separation är det bästa alternativet.

Hur lång väntetid är det för parterapi?

Hos Svea KBT Malmö får du tid inom 3 dagar om du bokar online. Ofta kan vi ordna en tid snabbare om du ringer vår reception.

Tar ni endast emot traditionella par?

Vi hjälper alla sorters relationer. Oavsett om ni är ett traditionellt par, vänskapsrelation, syskonrelation, familjerelation eller HBTQ relation så hjälper och stötta vi er för en mer hälsosammare vardag tillsammans.

Vad kostar parterapi i Malmö?

Priset är 1990 sek per tillfälle. Varje session pågår i 60 minuter. Samma pris för onlinesamtal.

Psykolog och barnpsykolog i Malmö

Du kan träffa en privat psykolog i Malmö samt träffa en barnpsykolog i Malmö. Läs mer via länkarna.

Vilka är fördelarna med privat parterapi i Malmö?

 • Anpassad till era behov: En privat parterapeut kan skräddarsy sessionerna efter era specifika utmaningar och mål, vilket ökar chanserna för framgångsrik terapi.
 • Flexibla tider: En privat parterapeut kan ofta erbjuda mer flexibla tidsscheman, vilket kan vara särskilt användbart om ni har hektiska livsstilar.
 • Kortare väntetider: Hos Svea KBT får ni tid inom 3 dagar efter att ni har bokat tid. I den offentliga hälsovården tar det ofta betydligt längre tid att få hjälp och sessionerna är begränsade både i omfattning och tid. Hos oss finns inga begränsningar i antal möten vi kan erbjuda er. Ni bestämmer själva hur ofta eller sällan ni vill träffa er parterapeut.
 • Snabbare framsteg: Eftersom ni får mer individuell uppmärksamhet och anpassad behandling, kan framstegen i terapin vara mer påtagliga och snabbare.
 • Ni väljer er egen parterapeut: Ni har möjlighet att välja den terapeut som passar er bäst i termer av personlighet, specialisering och tillvägagångssätt.
 • Kontinuitet: Hos oss som privat psykologmottagning får ni arbeta med samma terapeut under hela behandlingen, vilket kan stärka terapins effektivitet genom att bygga en starkare arbetsrelation.

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vår psykologmottagning finns i centrala Malmö vid stortorget. För dig som kör bil är det enkelt att både hitta och parkera. Vi rekommenderar tex stortorgets parkering. Men det finns även andra alternativ

Stortorgets parkering

Aimo park – hjulhamnsgatan

Drottningstorgets parkering