ADHD-utredning i Göteborg

Är du intresserad av en privat ADHD-utredning i Göteborg? Då är du välkommen till Svea KBT’s Neuropsykiatriska mottagning på Norra hamngatan 18 i hjärtat av Brunnsparken. Här erbjuder vi utredning, diagnos och behandling för ADHD. Utredningen är tillgänglig för både vuxna individer och barn. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation idag!

Psykolog

Boka gratis konsultation

Boka Screeningsamtal

Privata ADHD-utredningar för både vuxna och barn
Hjälp med medicinering
Gratis konsultation och rådgivning
Räntefri avbetalning upp till 12 månader

Konsultation

En gratis konsultation innebär att du får prata med en rådgivare som ger dig information om hela processen och där du kan ställa frågor. Du kan boka en tid som passar dig i vår kalender.

Screeningsamtal

Ett screeningsamtal genomförs med en psykolog och är ett första obligatoriskt steg i en utredning. Om psykologen anser att det finns tydliga tecken på ADHD får du möjlighet att gå vidare till den medicinska delen.

Hur får man en ADHD-utredning i Göteborg?

Om du bor i Göteborg och söker en ADHD-utredning kan du antingen vända dig till den offentliga psykiatrin i västra götalandsregionen eller vända dig till en privat utredare som Svea KBT.

Om du väljer att börja din utredning hos oss på Svea KBT så kan vi erbjuda dig snabba utredningstider samt medicinskt och psykologisk behandling vid en diagnos. Du kan självklart få stöd av våra psykologer även om du inte har en diagnos eller genomför en utredning.

Telefon

0406436322

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Vad är en ADHD-utredning?

En ADHD-utredning (NPF utredning) genomförs när det finns misstanke om en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Den syftar till att undersöka om symtomen och svårigheterna du upplever beror på ADHD. Svea KBT hjälper dig som bor i Göteborg med en utredning där du får träffa både läkare och psykologer på vår mottagning i Brunnsparken. Vi har korta utredningstider och hjälper dig med både medicinering och psykologisk behandling.

Pris

Den totala kostnaden för en privat ADHD-utredning hos Svea KBT är 30 900 kr. Kostnaden delas in i två delar.

Kostnad för screeningsamtal: 2 400 kr

Utredningen inleds alltid med ett screeningsamtal med en psykolog. Om psykologen misstänker ADHD får du möjlighet att gå vidare och genomföra en fullständig utredning.

Kostnad för utredning: 28 500 kr

Kostnaden för själva utredningen är 28 500 kr. Totalbeloppet för båda delarna blir då 30 900 kr. Om du av någon anledning inte vill gå vidare och göra själva utredningen behöver du endast betala för screeningsamtalet.

Betala med faktura eller avbetalning

Vi ger dig möjligheten till flexibel betalning genom vår betalpartner. Du kan betala med kort, swish, faktura eller avbetalning (Räntefritt upp till 12 månader).

Vad är en privat utredning?

En privat ADHD-utredning i Göteborg innebär att du finansierar utredningen själv. Många föredrar privata alternativ som Svea KBT eftersom man då slipper de långa väntetider som finns inom den offentliga vården. Själva utredningen går till på samma sätt hos privata aktörer som det gör hos psykiatrin. Men fördelen med privata utredningar är att du får tillgång till medicin, behandling och stödåtgärder mycket snabbare.

Starta din ADHD-utredning idag

Boka Screeningsamtal

Du kan starta din utredning genom att boka ett screeningsamtal med vår psykolog, eller så kan du boka ett gratis konsultationssamtal med en rådgivare där du får information och kan ställa egna frågor. Du bokar konsultation här i vår kalender.

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar