Samtalsterapi Göteborg

Psykolog Svea KBT i Göteborg

Välkommen till samtalsterapi – en väg till att må bättre och hitta lösningar. Svea KBT erbjuder samtalsterapi och coaching på vår mottagning vid Brunnsparken i centrala Göteborg. Våra samtalsterapeuter är legitimerade psykologer som kan erbjuda dig ett professionellt och empatisk bemötande oavsett dina personliga omständigheter och anledning till att du söker hjälp. Vi har lång erfarenhet av att behandla mental ohälsa och psykiska problem.

Kompetenta samtalsterapeuter
Experter inom KBT terapi
Välj den samtalsterapeut som passar dig
Få tid inom 3 dagar
Central mottagning i Brunnsparken
Generösa öppettider

Omdömen från våra klienter i Göteborg

Läs omdömen från tidigare klienter om hur samtalsterapi hos oss har hjälpt dem.

[brb_collection id=”4732″]

Samtalsterapeuter som arbetar i Göteborg

Läs mer om våra psykologer

Få rekommendation om bästa samtalsterapeut i Göteborg för just dina behov

Om du vill få rekommendation om lämplig samtalsterapi och terapeut för just dina behov är du välkommen att kontakta oss via formuläret. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Vi har öppet både kvällar och helger

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du kan inleda din samtalsterapi inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att din terapi kan sättas igång så fort som möjligt och du slipper långa väntetider med frustrerande stress.

Du får snabbast en tid genom att boka online. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig.

Boka tid online

Klicka på knappen och boka direkt här via hemsidan eller via mobilen. Du får en tid inom 3 dagar och vi har tillgängliga tider på dagar, kvällar och helger. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss här. 

Vanliga problem vi behandlar med samtalsterapi

  • Depression
  • Ångest
  • Nedstämdhet
  • Oro
  • Fobi
  • Stress
  • Sömnproblem
  • Relationsproblem
  • Sociala problem

Vanliga frågor

Vad kostar samtalsterapi i Göteborg?

Priset är 1400 kr / 45 minuter

Behöver jag remiss för att besöka er mottagning?

Nej du behöver ingen remiss. Vi är en privat mottagning så det räcker att du bokar en tid.

Hur snabbt kan jag få en tid?

Vanligtvis kan du träffa en terapeut inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Hur bokar jag tid?

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 031-821882 eller maila oss via så kan vår reception hjälpa dig.

Hur avbokar jag tid?

För att avboka en tid kontaktar du din behandlande samtalsterapeut så får du hjälp med avbokningen. Du kan också kontakta vår reception så hjälper de dig.

Jag har fler frågor

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Vilka andra tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder psykolog i Göteborg.

Vi erbjuder barnpsykolog i Göteborg.

Vi erbjuder parterapi i Göteborg.

Kontakta oss

Kontaktformulär

Besöksadress

Svea KBT Göteborg
Norra Hamngatan 18
411 06 Göteborg
Tel 031 82 18 82
Öppettider
vardagar 08-21
Helger 09-20

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i centrala Göteborg så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil i Nordstans parkeringshus, eftersom vi finns i samma byggnad.

Allmänna transportmedel
Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. De allra flesta spårvagnar och bussar i Göteborg stannar på hållplats Brunnsparken, som är vår närmsta hållplats.

För dig som reser till Göteborg finns det flera tåglinjer som stannar vid Göteborgs central och därifrån kan du sedan gå eller åka kollektivt en hållplats.