Barnpsykolog i Göteborg - Föräldrastöd

nordstaan_edited.jpg

Söker du barnpsykolog i Göteborg? Svea KBT är privata barnpsykologer med fysisk mottagning i centrala Göteborg. På vår psykologmottagning tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela Göteborgsregionen som är i behov av terapi och behandling. Du hittar oss på Östra Hamngatan 17 i närheten av Brunnsparken och Vallgraven.
 

Våra skickliga barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av föräldrastöd och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Barnpsykologer som arbetar i Göteborg

20220514_093030_edited.jpg

Roland Muntoiu

Legitimerad Psykolog

 

Malin Blide

Malin Blide

Legitimerad Psykolog

Petra Nodin

Petra Nodin

Legitimerad Psykolog

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog i Göteborg inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog i Göteborg inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

Du får snabbast en tid genom att boka online men kan också nå oss per telefon om du behöver en inledande konsultation om behandlingsmetoder och rekommendationer om barnpsykologer. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig.

Boka din psykolog online nu

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal.

Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid Online. Då bokar du en tid för “Nybesök - Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter. 
Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Tjänster vi erbjuder i Göteborg

Våra barnpsykologer i Göteborg erbjuder behandling och terapi till barn och ungdomar samt föräldrarstöd under krisperioder när de behöver hjälp. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar

  • Vi erbjuder föräldrastöd

  • Vi erbjuder familjestöd

  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.

  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanlig psykologer

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symptom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva.

Läs mer om hur barnpsykologer arbetar

Vi tar emot barn, ungdomar och familjer ifrån hela Göteborgsregionen

Du behöver inte bo i centrala Göteborg för att träffa våra barnpsykologer. Vi har även patienter ifrån Hisingen, Frölunda, Mölndal, Kungsbacka, Stenungssund, Mölnlycke, Lerum, Härryda, Ale, Tjörn och andra närliggande orter. Du är alltid välkommen till mottagningen, men kan även ha samtalen över video.

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:


SVEA KBT Göteborg
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg


info@sveakbt.se
031-821882

Öppetider 8-21 även helger

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. 

Hitta hit