Barnpsykolog i Göteborg – Föräldrastöd

Söker du barnpsykolog i Göteborg? Svea KBT är privata barnpsykologer med fysisk mottagning i centrala Göteborg. På vår psykologmottagning tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela Göteborgsregionen som är i behov av terapi och behandling. Du hittar oss på Östra Hamngatan 17 i närheten av Brunnsparken och Vallgraven.

Våra skickliga barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av föräldrastöd och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Berättelser från våra patienter i Göteborg

Våra patienter tycker att vi är bästa barnpsykologerna i Göteborg. Läs omdömen från tidigare patienter och hur våra psykologer har hjälpt dem till ett bättre liv

eva J.
Oct 22
Väldigt trevligt bemötande. Enkelt att boka psykolog som också är skickliga! Jag kan rekommendera... starkt!läs mer
Robin P.
Jul 22
Kom i kontakt med Roland så kunde jag knappt köra bil, sova eller fungera.10 besök senare så... flyter livet på i ett mycket behagligt tempo.Styrkan i detta är alla verktyg som jag fick med mig och att jag även nu efter avslutad behandling kan fortsätta använda.Evigt tacksam ♥️läs mer
Nadja H.
Jul 22
tack för all hjälp!!!
Tack!
Ulrika E.
Feb 19
Så himla glad att jag hittade er, hade inte fixat detta själv! Kom till er med ångest och... deppighet och kände mig helt fast i ekorrhjulet. Bara krav och måsten från alla håll. Jag fick många kbt-verktyg av er för att hantera negativa tankar och starka känslor, men den viktigaste insikten var att jag själv kan påverka mitt liv och mig själv mycket mer än jag trott! Tack för det, jag kommer ha med mig detta för resten av mitt liv!läs mer
Johan N.
Nov 18
Tack igen för bra hjälp. Jag har dagligen nytta av verktygen och övningarna jag lärde mig hos er!
Ragnar S.
Aug 18
js_loader

Barnpsykologer som arbetar i Göteborg

Roland M
Leg. Psykolog

Jag har arbetat med både barn, ungdomar och vuxna i behandling av bl.a. ångest, stress, depression, sömnsvårigheter, stöd till anhöriga som har det svårt och känslohantering. Mitt fokus är på evidensbaserade metoder med grund i KBT. Erbjuder terapi på Svenska, Engelska och Rumänska

Andrea Ö
Leg. Psykolog

Jag behandlar både vuxna, barn och par med olika typer av problematik. Fokus i behandlingen är KBT med personligt anpassade inslag. Jag arbetar med bl. a depression, olika ångesttillstånd, stress, självskada, livskriser och personlig utveckling. Jag har stor erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och vuxna både inom psykiatrin och primärvården.

 

Petra N
Leg. Psykolog

Jag arbetar med individualterapi med KBT-fokus och inslag av ACT.  Vanliga problemområden jag behandlar är trauma, ångest, depression, stress, tvång, självskada, sömnsvårigheter, tinnitus och relationsproblem. Jag erbjuder även terapi för barn och ungdomar, samt föräldrastöd och rådgivning.

Wendela W
Leg. Psykolog

Jag arbetar med behandlingar för bl a nedstämdhet, olika ångesttillstånd, oro, stress- och utmattningsproblematik, pågående livskris, traumatiska upplevelser, självskadebeteende, låg självkänsla och svårigheter att hantera känslor och relationer. 

Philippa K
Leg. Psykolog

Jag behandlar vuxna och barn med KBT-fokus och konkreta verktyg och strategier. Jag arbetar med områden såsom depression, olika ångesttillstånd, smärtproblematik, trauma och PTSD, självkänsla och insomni. Jag arbetar även med kvinnor som lider av depression under graviditeten.

 

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog i Göteborg inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog i Göteborg inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal.

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

Boka tid online

Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid Online. Då bokar du en tid för “Nybesök – Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter. Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Tjänster vi erbjuder i Göteborg

Våra barnpsykologer i Göteborg erbjuder behandling och terapi till barn och ungdomar samt föräldrarstöd under krisperioder när de behöver hjälp. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar
  • Vi erbjuder föräldrastöd
  • Vi erbjuder familjestöd
  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.
  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanliga psykologer. Läs mer om att träffa en psykolog i Göteborg.

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symptom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva.

Läs mer om hur barnpsykologer arbetar.

Vad kostar ett besök hos barnpsykolog i Göteborg?

En terapisession på 45 minuter kostar 1400 sek

Behöver jag en remiss för att besöka er?

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar tid.

Hur snabbt kan jag träffa en av era barnpsykologer?

Vi brukar kunna ge dig tid inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så kan du ringa oss så kan vi ofta erbjuda tid inom 24 timmar.

Do you offer therapy in English?

Yes we offer therapy in English, and also Romanian. Read more here about our english speaking psychologists.

Kontakta oss

Kontaktformulär

Besöksadress

Svea KBT Göteborg
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg
Info@sveakbt.se
Tel 031 82 18 82
Öppettider
vardagar 08-21
Helger 09-20

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i centrala Göteborg så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på hedens parkeringsplats vilket är en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

Allmänna transportmedel
Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. Spårvagn 4 och 5 stannar vid kungsportsplatsen som är den närmsta hållplatsen. Busslinjer 18, 25, 50, röd express, x1 och x3 stannar också på kungsportsplatsen.

För dig som reser till Göteborg finns det flera tåglinjer som stannar vid Göteborgs central och därifrån kan du sedan ta spårvagn eller buss.