Barnpsykolog i Kungsholmen - Föräldrastöd

frid_edited.jpg

Söker du barnpsykolog på Kungsholmen? Svea KBT erbjuder barnpsykologer och familjestöd vid Fridhemsplan. På vår privata mottagning tar vi emot barn, ungdomar och familjer från hela Stockholmsregionen som är i behov av behandling. Du hittar oss på centrala Kungsholmen med adress Sankt Eriksgatan 29 

 

Våra skickliga barnpsykologer är legitimerade och har lång erfarenhet av föräldrastöd och den problematik som finns hos unga personer. Du kan vara trygg med att ditt barn och du som förälder får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter ert individuella behov. Och självklart finns det både manliga och kvinnliga psykologer tillgängliga.

Barnpsykologer som arbetar i Kungsholmen

Sara Meymi

Sara Meymin

Legitimerad Psykolog

 

Erik Martinsson Mäkelä

Erik Martinsson

Legitimerad Psykolog

Viktoria Martell

Viktoria Martell

Legitimerad Psykolog

Få hjälp av en legitimerad barnpsykolog i Kungsholmen inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att du får träffa en legitimerad barn och ungdomspsykolog på Kungsholmen inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att terapin kan starta så fort som möjligt och barnet och familjen slipper onödigt lidande med långa väntetider.

 

Då vi är privata barnpsykologer kan våra mottagningar erbjuda behandlingstid avsevärt snabbare än den offentliga sjukvården och BUP. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos den offentliga vården.

 

​Du får snabbast en tid genom att boka online men kan också nå oss per telefon om du behöver en inledande konsultation om behandlingsmetoder och rekommendationer om barnpsykologer. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Du kan träffa barnpsykologer i centrala Stockholm centralt samt träffa barnpsykologer på Södermalm och Skanstull.

Boka din psykolog online nu

Vi har flera duktiga barn- och ungdomspsykologer som gärna träffar ditt barn för ett första samtal.

Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. 

Du kan antingen ringa eller maila oss, eller enkelt boka tid Online. Då bokar du en tid för “Nybesök - Barn och ungdom” med ditt barns personuppgifter men med dina kontaktuppgifter. 

Tjänster vi erbjuder i Kungsholmen

Våra barnpsykologer i Kungsholmen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar samt föräldrar under krisperioder när de behöver hjälp. 

  • Vi erbjuder terapi av barn och ungdomar

  • Vi erbjuder föräldrastöd

  • Vi erbjuder familjestöd

  • Vi erbjuder även handledning och konsultationer.

  • Vi behandlar alla åldrar upp till 18 år. Om du är över 18 kontaktar du en av våra vanlig psykologer

Vanliga problem vi behandlar

När barn och ungdomar mår dåligt kan det manifestera sig på olika sätt. En del gömmer hur de känner inombords medans andra uppvisar tydliga symptom som nedstämdhet, ilska, rädsla eller andra beteenden som orsakar problem i både deras egna och familjens liv. 

Det kan leda till att barnet isolerar sig själv, slutar umgås med sina kompisar eller stannar hemma från skolan. 

Om du som förälder upplever att din förmåga att hjälpa och kommunicera med ditt barn inte räcker till är det dags att kontakta en barnpsykolog. Vi på Svea KBT har lång erfarenhet av att hjälpa både barn och föräldrar som befinner sig i jobbiga situationer de inte klarar av att hantera själva. Här kan du läsa mer om hur en barnpsykolog arbetar

Vi tar emot patienter från hela centrala Stockholm och Storstockholm

Du behöver inte bo på Fridhemsplan, Stadshagen eller andra stadsdelar i närhet av Kungsholmen för att träffa oss. Vi har även patienter från hela Stockholm. Vasastan, Alvik, Stora Essingen, Djurgården, Liljeholmen och huvudsta med mera.

 

Du är alltid välkommen till mottagningen oavsett var du bor och du kan även ha samtalen över video. Du är alltid välkommen till mottagningen oavsett var du bor och du kan även ha samtalen över video.

Kontakta oss

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du behöver veta mer kring behandlingar och även om du vill få rekommendationer om våra psykologer. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan:

SVEA KBT Kungsholmen
Sankt Eriksgatan 29
112 39 Stockholm
info@sveakbt.se
08-449 49 97

Öppetider 8-21 även helger

Om du vill boka tid med en av våra psykologer gör du det enklast genom att boka online. 

Hitta hit