Psykolog Helsingborg

terapi online hos Svea KBT

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Digital terapi – videomöten
Tid inom 3 dagar
Terapi anpassad till dig och dina behov

Välkommen till Svea KBT. Vi är privata psykologer som erbjuder digital terapi i Helsingborg. Våra specialister inom kognitiv beteendeterapi och psykologisk behandling tar emot vuxna, par, barn och företag. Om du behöver samtala med en psykolog, kan du boka ett videomöte för terapi och behandling redan idag!

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologtjänster vi erbjuder online i Helsingborg

Svea KBT i Helsingborg erbjuder flera olika terapier och behandlingar online.

 • KBT terapi
 • Barnpsykolog
 • Parterapi
 • Företagshälsovård
 • NPF utredningar (Delvis digitalt)

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

KBT terapi online i Helsingborg

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en effektiv behandlingsmetod som fokuserar på att identifiera och förändra destruktiva tankemönster och beteenden. Genom att använda effektiva självhjälpsstrategier strävar behandlingen efter att hjälpa individer att övergå från ett oönskat psykiskt tillstånd till ett mer positivt tillstånd, där de kan fungera och må bättre i vardagen.

Vi erbjuder stöd och behandling för individer som står inför olika typer av utmaningar. Dessa kan omfatta oro och ångest, depression, utmattningssyndrom, stressrelaterade problem, social fobi, sömnsvårigheter, relationsproblem och missbruksproblematik. Vi bistår även personer i sorg och kris med stödsamtal, samt tillhandahåller tjänster för företag, såsom chefsstöd och konflikthantering.

Välkommen till Svea KBT – Sveriges största privata psykologföretag

Svea KBT har funnits sedan 2017 med visionen om att ge den bästa möjliga privata vården för patienter och klienter. Vi tillhandahåller direktkontakt med din psykolog och en skräddarsydd behandling anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Hos oss kan du få en tid inom tre dagar!

Betala med faktura eller avbetalning

Genom vår betalpartner Svea Ekonomi kan vi erbjuda dig flexibla betalningsalternativ. Du kan välja att betala med kort, Swish, faktura eller avbetalning. (Räntefri avbetalning erbjuds upp till 12 månader)

Få rekommendation om den bästa psykologen för dig och dina behov

Fri avbokning och ombokning


Upp till 24 timmar innan din terapi börjar är det helt gratis att avboka eller omboka. Om du har ytterligare frågor eller funderingar kan du enkelt kontakta vår reception, så hjälper de dig med ditt ärende. Mer information hittar du under vanliga frågor och svar.

Boka psykolog

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologer som du kan prata med online i Helsingborg

Svea KBT etablerar sig i Helsingborg

Svea KBT har flera mottagningar runt om i Sverige och vi planerar nu även att etablera oss i Helsingborg.

Helsingborg – Fakta och sevärdheter

Kort Fakta:

Helsingborg ligger i Skåne län i södra Sverige, vid Öresunds smalaste del mittemot Helsingör i Danmark. Staden har cirka 150,000 invånare år 2024 och har anor från tidig medeltid, med första omnämnandet i skrift från år 1085.

Sevärdheter:

 1. Kärnan: En medeltida försvarstorn beläget i centrala Helsingborg. Tornet är en av stadens mest kända symboler och erbjuder fantastisk utsikt över staden och Öresund.
 2. Sofiero Slott och Slottsträdgård: Ett historiskt slott med en prisbelönt trädgård, känd för sina rhododendron. Slottet var en gång sommarresidens för den svenska kungafamiljen.
 3. Dunkers Kulturhus: Ett kulturcentrum med utställningar, konserter, teater och aktiviteter för alla åldrar. Byggnaden är ritad av den danska arkitekten Kim Utzon.
 4. Fredriksdal Museer och Trädgårdar: Ett friluftsmuseum och botanisk trädgård som visar hur livet var på den skånska landsbygden under olika tidsperioder. Här finns även historiska byggnader och djur.
 5. Stortorget: Helsingborgs centrala torg, omgivet av historiska byggnader som Mariakyrkan och rådhuset. Torget är en naturlig samlingspunkt och plats för olika evenemang.
 6. Mariakyrkan: En gotisk kyrka från 1300-talet, känd för sina vackra interiörer och imponerande arkitektur.
 7. Tropikariet: Ett upplevelsecentrum med exotiska djur och växter. Här kan besökare se allt från apor och krokodiler till exotiska fåglar och reptiler.
 8. Råå Museum för Fiske och Sjöfart: Ett museum som visar Helsingborgs maritima historia och fisketraditioner, beläget i den pittoreska fiskebyn Råå.
 9. Öresundsfärjorna: Färjetrafiken mellan Helsingborg och Helsingör är en populär attraktion, både för resor och för att uppleva utsikten över Öresund.
 10. Väla Centrum: Ett av Sveriges största köpcentrum, beläget strax utanför staden, erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen.

Helsingborg erbjuder en rik blandning av historia, kultur och natursköna upplevelser, vilket gör det till en attraktiv destination för besökare i alla åldrar.