Träffa Psykolog och psykoterapeut på Järntorget

Välkommen till Svea KBT Järntorget. Vi är en privat psykologmottagning som finns vid Järnvågsgatan 3 nära linnestaden och Järntorget i centrala Göteborg. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag. Hos oss får du alltid träffa en skicklig och lyssnande psykolog / psykoterapeut med lång erfarenhet av terapi och behandling.

När du besöker oss får du träffa en legitimerad psykolog / legitimerad psykoterapeut vilket är en kvalitetsstämpel som innebär att du kan vara säker på att din behandlare har genomgått 5 års psykologutbildning på ett svenskt universitet och är legitimerad av socialstyrelsen med rätt att utföra psykologiska behandlingar.

From 1 mars är vår mottagning på Järntorget flyttad till Norra hamngatan 18 i Brunnsparken. Kontakta vår reception för mer information. Läs mer att träffa en av våra psykologer i Göteborg.

Berättelser från våra patienter i Göteborg

Läs omdömen från tidigare patienter och hur våra psykologer har hjälpt dem till ett bättre liv

Erik S.
May 23
Robin P.
Jul 22
Kom i kontakt med Roland så kunde jag knappt köra bil, sova eller fungera.10 besök senare så... flyter livet på i ett mycket behagligt tempo.Styrkan i detta är alla verktyg som jag fick med mig och att jag även nu efter avslutad behandling kan fortsätta använda.Evigt tacksam ♥️läs mer
Nadja H.
Jul 22
tack för all hjälp!!!
Tack!
Ulrika E.
Feb 19
Så himla glad att jag hittade er, hade inte fixat detta själv! Kom till er med ångest och... deppighet och kände mig helt fast i ekorrhjulet. Bara krav och måsten från alla håll. Jag fick många kbt-verktyg av er för att hantera negativa tankar och starka känslor, men den viktigaste insikten var att jag själv kan påverka mitt liv och mig själv mycket mer än jag trott! Tack för det, jag kommer ha med mig detta för resten av mitt liv!läs mer
Johan N.
Nov 18
Tack igen för bra hjälp. Jag har dagligen nytta av verktygen och övningarna jag lärde mig hos er!
Ragnar S.
Aug 18
js_loader

Läs mer om våra psykologer

Bli rekommenderad behandling och psykolog i Järntorget

Vi ger dig gärna rekommendation om lämpligaste behandlingsmetod och psykolog baserat på dina omständigheter och behov. Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med våra rekommendationer. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Boka tid på vår mottagning online

Enklast är att boka tid online. Du kan besöka vår bokningssida genom knappen nedanför och gå vidare därifrån. Du kan även få rekommendationer om bästa psykolog i Järntorget-Göteborg för just dina behov och din situation. Då kan du använda vårt formulär du hittar här nedanför. Självklart kan du även kontakta oss genom telefon eller mail för hjälp med bokning eller frågor.

Kontakta oss

Telefon: 031-82 62 01
E-mail: info@sveakbt.se
Besöksadress: Norra Hamngatan 18, 411 06 Göteborg

Vi är specialister på KBT terapi

Våra psykologer är experter inom Kognitiv beteendeterapi KBT terapi som är en vetenskapligt bevisad psykoterapi metod för behandling av en rad vanliga problem såsom depression, ångest, nedstämdhet, PTSD, ätstörningar, fobier, missbruksproblematik och panikångest. KBT handlar mycket om att ändra hur man tänker och känner kring olika händelser och situationer och att förstå sig själv bättre. Därefter används verktyg, strategier och övningar för att ändra negativa kroppsliga reaktioner och tankeprocesser. Behandlingsmetoden bygger till viss del på mindfullness och till viss del på psykodynamisk terapi. Det är den vanligaste psykologiska behandlingen i Sverige och endast legitimerade KBT psykologer kan utföra den korrekt.

Parterapi

Våra psykologer är utbildade och legitimerade parterapeuter. Ibland fastnar vi i våra relationer och kan inte hitta vägar framåt. I en parterapi får ni möjlighet att reda ut varför ni har problem och kommer också att få verktyg och strategier samt hemuppgifter för att hitta en väg framåt där båda parters behov blir uppfyllda. Här kan du läsa mer om vår parterapi i Göteborg.

Barnpsykolog

När våra barn mår dåligt kan man som förälder känna sig enormt maktlös. Vi på Svea KBT kan hjälpa ditt barn att utveckla färdigheter och verktyg för att kunna hantera jobbiga situationer och tankar som kan uppstå i deras liv. Barnet får träna på att hantera situationer på ett konstruktivare sätt för att hantera situationer annorlunda. Läs mer om våra barnpsykologer i Göteborg.

Vanliga frågor

Vad kostar ett besök hos en psykolog i Järntorget

Priset är 1400 kr / 45 minuter

Behöver jag remiss för att besöka er mottagning?

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Hur snabbt kan jag träffa en psykolog?

Vanligtvis kan du träffa en psykolog inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar

Hur bokar jag tid?

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 031-82 62 01 eller maila oss via info@sveakbt.se så kan vår reception hjälpa dig.

Jag har en fråga som jag inte hittar svaret på

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Hitta till vår mottagning

Med Bil
Vi finns i centrala Göteborg så för dig som kör bil är det enkelt att hitta hit. Vi rekommenderar att du parkerar din bil på följande parkeringsplatser som ligger en kort promenad ifrån vår psykologmottagning.

  • Värmlandsgatan. 30 platser.
  • Heurlins Plats Södra. 91 platser.
  • Fiskekyrkan. 28 platser.
  • Heurlins Plats. 24 platser.
  • Hagabion. 64 platser.
  • Lilla Risåsgatan 28. 9 platser.
  • Danmarksterminalen. 400 platser.
  • P-hus Skolgatan. 238 platser.

Allmänna transportmedel
Om du föredrar allmänna transportmedel har du en mängd olika spårvagnslinjer och bussar att välja mellan. Vi rekommenderar att du planerar din resa via västtrafiks hemsida.

För dig som reser till Göteborg finns det flera tåglinjer som stannar vid Göteborgs central och därifrån kan du sedan ta spårvagn eller buss.

Fakta om Järntorget:
Ligger mellan stadsdelarna Haga och Masthugget
Kända byggnader – Folkets hus och LO huset, Evert taube statyn.
Läs mer på Göteborg Kommuns hemsida.