Parterapi Kungsholmen – Familjerådgivning

om Svea KBT Kungsholmen

Söker du efter parterapi på Kungsholmen? På vår mottagning vid Fridhemsplan på centrala Kungsholmen tar vi emot par, vänner och familjemedlemmar för terapi och behandling. Du hittar oss på Sankt Eriksgatan 29.

Erfarna och kompetenta parterapeuter

Experter inom IBCT terapi

Välj den psykolog som passar dig

Få tid inom 3 dagar

Mottagning på fridhemsplan

Generösa öppettider

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppetider

Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om bästa parterapeuten på Kungsholmen för just dina behov

Vi ger dig gärna rekommendation om bästa parterapeut på Kungsholmen för just dina behov. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med våra rekommendationer baserat på dina önskemål. Vi försöker svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Parterapeuter som arbetar på Kungsholmen

Hos Svea KBT arbetar skickliga psykologer och psykoterapeuter med parterapi som specialitet och med god erfarenhet av parterapeutiskt arbete samt familjerådgivning.

Alla våra parterapeuter i Kungsholmen jobbar med evidensbaserade behandlingsmetoder och du kan därför vara trygg med att du får den bästa möjliga behandlingen anpassad efter dig och dina behov.

Få hjälp av en parterapeut på Kungsholmen inom 3 dagar

Tillgänglighet är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi garanterar att ni får träffa en parterapeut i Kungsholmen inom 3 dagar efter att du har bokat tid. Det gör att er parterapi kan sättas igång så fort som möjligt och ni slipper långa väntetider med frustrerande stress.

Då vår mottagning på Fridhemsplan är privat kan vi erbjuda er behandlingstid avsevärt snabbare än andra alternativ. Vi kan också erbjuda mer omfattande och avancerade behandlingar som inte finns tillgängliga hos andra aktörer.

Du får snabbast en tid genom att boka online. Vi tar emot besök på både dagar, kvällar och helger så det är enkelt att hitta en tid som passar dig. Självklart kan du kontakta oss innan bokning om du behöver veta mer om lämpliga behandlingsmetoder eller om du vill ha rekommendationer om psykologer.

Hur arbetar våra psykologer med parterapi?

På Svea KBT Kungsholmen arbetar vi med parterapi utifrån metoden IBCT (Integrative Behavioural Couples Therapy) som är en beprövad och effektiv metod för arbeta med par. Den ger goda resultat framför allt när det gäller kommunikation och att komma varandra närmare i relationen.

Varför behövs parterapi?

Ibland behöver vi helt enkelt hjälp i våra relationer. Problemen som man upplever har blivit så svåra att man inte hittar en väg framåt. Vi fastnar i destruktiva beteendemönster där kommunikationen inte längre fungerar. Konflikter med en partner som inte kan lösas och en vardag kantad av bråk och tristess.

När vi upplever att våra känslor och önskningar inte tillgodoses i relationen påverkar det vardagen och även intimiteten och sexlivet kan bli lidande.

Ofta vill par hitta tillbaka till varandra och ser skilsmässa eller separation som en sista utväg. Parterapi blir som en investering i relationen och familjen. Ett sätt att satsa på varandra och sitt förhållande och kanske komma närmare varandra och fördjupa sitt samliv. Men ibland finns det också situationer där man inte kan försonas och konflikterna har blivit för djupa.

Parterapi kan då hjälpa er att separera så problemfritt som möjligt.

En parterapi kan helt enkelt fungera som katalysator där parterapeuten är en utomstående part som kan hjälpa er att se problemen tydligare. Tillsammans kan ni sedan hitta underliggande motiv som hjälper er att fatta gemensamma beslut.

​Inte bara för traditionella par

Parterapi och familjerådgivning fungerar för alla sorters relationer. Heterosexuella, HBTQ, mamma – dotter, pappa – dotter. Mellan familjemedlemmar eller vänskapsrelationer som behöver hjälp. Oavsett vilken relation det handlar om är parterapi en effektiv metod att förbättra relationer.

Andra stadsdelar i Stockholm där du kan träffa våra parterapeuter

Vanliga frågor

Priset är 2200 kr / 60 minuter Här kan du se våra aktuella priser.

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar en tid.

Vanligtvis kan du träffa en parterapeut inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så går det bra att ringa oss eftersom vi ofta kan erbjuda tid inom 24 timmar.

Enklast är att gå till vår bokningssida som du hittar här. Du kan även ringa oss på 08-449 49 97 eller maila oss via info@sveakbt.se så kan vår reception hjälpa dig.

Enklaste sättet att avboka en tid är att kontakta psykologen direkt så hjälper hen dig. Annars kan du maila oss på info@sveakbt.se eller ringa vår reception på 08-449 49 97 så hjälper vi dig med din avbokning.

Besök vår FAQ sektion – där besvarar vi många fler frågor. Klicka här. Du kan även kontakta oss om du har andra frågor.

Vägbeskrivning till vår psykologmottagning på Kungsholmen

Med Bil
Vi finns i centrala Kungsholmen vid Fridhemsplan. Om du kör bil kan du exempelvis parkera vid st eriksplans parkeringshus.

Allmänna transportmedel
Enklast att ta sig till vår mottagning är via tunnelbanan. Du stiger av vid hållplats Fridhemsplan. Men det finns många olika alternativ som du kan använda. Gå gärna till SL:s trafikplanerare.

För dig som reser till Stockholm finns det flera tåglinjer som stannar vid centralen och därifrån kan du sedan ta via fots eller spårvagn och buss.