Privat ADHD-utredning i Jönköping

Boka gratis konsultation

Boka Screeningsamtal

Välkommen att boka din ADHD-utredning i Jönköping. Hos oss på Svea KBT utför vi privat utredning av ADHD för både barn och vuxna. Med oss kan du förvänta dig korta väntetider och ett vänligt bemötande från våra psykologer och psykiatriker. Vi anpassar utredningen utefter dina personliga behov för att säkerställa att du känner dig bekväm genom hela processen. Boka kostnadsfri konsultation eller Screeningsamtal idag!

ADHD-utredning för vuxna och barn
Korta väntetider
Räntefri avbetalning upp till 12 månader
Anpassad utredningen efter dina behov
Telefon

0406436322

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Gör din ADHD-utredning digitalt

En ADHD-utredning på Svea KBT kan utföras digitalt, med undantag för två tillfällen – läkarbesöket och testningen. Dessa måste ske fysiskt på någon av våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala eller Linköping.

Vi försöker alltid planera dessa två besök på samma dag och i följd för att underlätta för dig och minska behovet av resor.

Om du önskar kan vi arrangera så att vår läkare och psykolog kommer till dig och genomför dessa delar på plats. Detta alternativ innebär en högre kostnad som varierar beroende på var du bor.

Kontakta oss här för ett skräddarsytt förslag. Vi strävar efter att erbjuda bekväma och trygga lösningar för dig.

ADHD-utredning i fyra steg:

 1. Screening: Ett första möte med en psykolog för att identifiera eventuella ADHD-symtom.
 2. Läkarbesök: En allmän hälsokontroll hos en psykiatriker, inklusive fysiska tester och drog-/alkoholscreening.
 3. Strukturerad intervju: En djupgående intervju med en psykolog som täcker ADHD-symtom och en intervju med närstående för att samla ytterligare information.
 4. WAIS-IV test: Psykologiskt test som bedömer olika kognitiva funktioner. Utredningen avslutas med en återgivning där diagnos och eventuella stödåtgärder presenteras.

Priser – Vad kostar en ADHD-utredning i Jönköping?

Den totala kostnaden för en ADHD-utredning är 30 900 kr. Kostnaden delas in i två delar.

Kostnad för screeningsamtal: 2 400 kr

Utredningen inleds alltid med ett screeningsamtal med en psykolog. Misstänker psykologen att det föreligger en misstanke om diagnos får du möjlighet att gå vidare och genomföra en fullständig utredning.

Kostnad för utredning: 28 500 kr

Kostnaden för själva utredningen är 28 500 kr. Totalbeloppet för båda delarna blir då 30 900 kr. Om du av någon anledning inte vill gå vidare och göra själva utredningen behöver du endast betala för screeningsamtalet.

Betala med faktura eller avbetalning

Vi ger dig möjligheten till flexibel betalning genom vår betalpartner. Du kan betala med kort, swish, faktura eller avbetalning (Räntefritt upp till 12 månader)

Utredningstjänster vi erbjuder i Jönköping

I Jönköping erbjuder vi privat utredning för ADHD, ADD och Autism. Vi gör samtliga utredningar för både vuxna och barn. Vid fastställd diagnos kan vi också hjälpa dig med behandling, terapi och medicinering.

 • ADHD utredning för vuxna
 • ADHD utredning för barn
 • ADD utredning
 • Autism utredning
 • Terapi
 • Behandling
 • Medicinering

Boka gratis konsultation

ADHD-utredningen börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där vi ger dig praktisk information som kan vara bra att veta inför utredningen. Här får du även möjlighet att ställa eventuella frågor om utredningsprocessen eller annat du funderar över. Boka en konsultation genom att fylla i formuläret nedan.

Vilka alternativ för ADHD-utredningar finns i Jönköping?

Ett snabbt och enkelt alternativ för att genomgå en ADHD-utredning i Jönköping är att vända sig till privata vårdaktörer som Svea KBT. Där undviker du långa väntetider och får en utredning som är skräddarsydd för dina specifika behov. Om du föredrar offentlig vård kan du kontakta din vårdcentral för en remiss till psykiatrisk vård inom Region Jönköpings län. Observera att väntetiderna för en ADHD utredning inom den offentliga vården är långa och ibland kan man behöva vänta i flera år på att få göra en utredning.

Tar ni emot remisser?

Nej, Vi på Svea KBT kan tyvärr inte ta emot remisser som kommer från primärvården då vi är privata vårdgivare.

Faktaruta om Jönköping

Jönköping, Sveriges nionde största kommun, kombinerar en stadig urbanitet med en bekväm och trygg hemkänsla. Boendealternativen är många och varierande, med allt från hyresrätter till bostadsrätter, radhus och villor. Oavsett var du väljer att bosätta dig, är närheten till naturen och vattnet alltid närvarande. I stadens mitt omges du av tre sjöar och en generös sandstrand som inbjuder till avkoppling och möjligheter till sommar- och vinterbad. Källa: Jönköping kommun

Delområden i Jönköping

 • Centrum: Hjärtat av staden där man finner affärer, restauranger, kultur och nöjen.
 • Öster: Ett populärt bostadsområde med närhet till både centrum och naturområden som Rocksjön.
 • Väster: Ett område med varierande boendeformer och närhet till grönområden som Munksjön och Stadsparken.
 • Rosenlund: Ett område längs Vätterns strand med charmiga bostäder och promenadstråk längs vattnet.
 • Torpa: Ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor och grönområden.
 • Huskvarna: En förort till Jönköping med blandad bebyggelse och närhet till Huskvarnaån och naturreservatet Dumme mosse.
Få stöd i Jönköping

Välkommen att boka din gratis konsultation eller screeningsamtal

Boka din gratis konsultation eller screeningsamtal idag för att ta det första steget mot en ADHD-utredning. Vi på Svea KBT är här för att stödja dig genom hela processen och eventuell diagnos för ADHD. Boka tid idag!

Boka gratis konsultation

Boka Screeningsamtal

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar