Nathalie Lantz

Leg. Psykolog
EngageradInkännandeVarm
Jag som psykolog

Jag är väldigt nyfiken och närvarande och en grundsten för mig är att jag kan skapa en trygg plats för dig där du kan känna dig accepterad och förstådd.
Mitt mål är att möta dig där du befinner dig och utforma terapin med just dina behov och utmaningar som utgångsläge.

Mina erfarenheter

Jag har utbildat mig och erhållit legitimation som psykolog i både Sverige och England. Detta har berikat min kompetens och erfarenhet inom psykologi och gett mig möjlighet att arbeta med olika kulturella och internationella perspektiv.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med människor med stor bredd av svårigheter och utmaningar, däribland existentiella tankar/utmaningar, ångest, depression, relationssvårigheter, sömnsvårigheter, utmattning och stress. Jag använder mig av flera olika terapiformer som exempelvis KBT. Schema Terapi, Existentiell Terapi och Multi-systemisk Terapi. Utöver klassisk samtalsterapi har jag lång erfarenhet av att arbeta med klienter med ADHD och autism. Jag behandlar patienter i alla olika åldrar och är van vid att individanpassa terapin och skräddarsy behandlingen utefter klientens behov och utmaningar. Om du känner att du har svårt att hantera dina känslor eller relationer, går igenom en livskris eller har svårt att få vardagen att gå ihop av en eller annan anledning- så är du välkommen att boka in en tid hos mig.

I offer therapy in Swedish and English.

Nathalie sitter på vår mottagning i Malmö

Boka tid hos Nathalie Tillbaka till psykologer Mail: nathalie.lantz@sveakbt.se