Max Gårdinger

Psykolog
InlyssnandeLyhördVarm

”Tack så jättemycket till Max som hjälpte mig med mitt problem. Efter ett litet tag började jag redan må bättre. Han är extremt bra på sitt jobb och en fantastisk person.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Som psykolog är jag inkännande och förstående, nyfiken och problemlösande. Jag strävar efter att skapa en respektfull och öppen miljö där dina behov sätts i fokus. Du ska känna dig trygg och hörd under våra samtal och för mig är vår relation en grundsten för att bedriva en god terapi.

Ibland står vi inför problem och utmaningar som kan kännas överväldigande, och det är inte alltid självklart hur vi ska navigera oss genom dem. Ibland saknar vi förklaringar till vårt mående, och kan känna maktlöshet inför hur vi ska förstå och förbättra vår livssituation. Oavsett var du befinner dig och oavsett vilka problem du tampas med, är mitt främsta mål att hjälpa dig att hitta lösningar och verktyg för att förstå dig själv och dina svårigheter bättre samt att identifiera och bryta de mönster som just nu hindrar dig från att må bra.

Tillsammans strävar vi efter att förstå dina behov, dina svårigheter och formulera mål för att uppnå långsiktigt hållbara resultat. Det är dina utmaningar, din situation och dina mål som kommer styra behandlingsprocessen och mitt syfte är att du ska få verktyg för att hantera dina utmaningar både nu och framtiden.

Mina erfarenheter

Jag har min psykologexamen från Stockholms universitet med inriktning på KBT, vilket ger mig en gedigen grund för mitt arbete som psykolog. Utöver KBT har jag också erfarenhet och kunskap inom andra terapiformer såsom ACT, CFT och DBT, och jag kommer alltid att anpassa behandlingen efter dina behov och önskemål.

Till mig kan du komma oavsett problematik, vare sig det handlar om en akut kris eller ett mer långvarigt problem. Jag arbetar med bl a ångestrelaterade problem, depression, stressrelaterad ohälsa, missbruk, relationssvårigheter samt anhörigstöd. Jag har stor erfarenhet av parterapi och arbetar även med både barn och ungdomar, och stöttar gärna dig som vill ha hjälp i föräldrarollen.

Tillsammans kommer vi att arbeta för att skapa en meningsfull terapi som passar dig och ökar din livskvalitet. Välkommen att boka in ett första samtal!

I offer therapy in English and Swedish.

Max tar emot patienter på vår mottagning på Södermalm

Boka tid hos Max Tillbaka till psykologer Mail: