Max Gårdinger

Psykolog
InlyssnandeLyhördVarm
Jag som psykolog

Varje individ är unik, och för mig är det viktigt att skapa en trygg och respektfull miljö där dina behov sätts i fokus. Mitt främsta mål är att du ska känna dig trygg och förstådd i samtalet med mig. Jag är medveten om att det inte alltid är lätt att tro på förbättring och att man ibland kan känna sig ensam i sin situation. Men jag har även sett på nära håll hur effektiv terapi kan vara och jag brinner för att stödja och hjälpa människor att uppnå välmående samt främja positiva förändringar i sina liv.

Jag arbetar evidensbaserat och har KBT som grund, men jag har också erfarenhet av andra terapimetoder som jag använder för att skapa en effektiv och skräddarsydd behandling för dig, eller för er som par. Jag tror att nyckeln till en lyckad terapi handlar mycket om samarbete, nyfikenhet och lyhördhet, och för mig är det viktigt att vi tillsammans strävar efter att förstå dina behov och formulera tydliga mål för att uppnå långsiktigt hållbara resultat. Det är dina utmaningar, svårigheter och mål som kommer styra behandlingsprocessen och min målsättning är att det ska ge dig verktyg att hantera dina utmaningar både här och nu men också i framtiden.

Mina erfarenheter

Jag har en psykologexamen från Stockholms universitet med inriktning på KBT, vilket ger mig en gedigen grund för mitt arbete som psykolog. Utöver KBT har jag också erfarenhet och kunskap inom andra terapiformer, som bland annat ACT (Acceptance and Comittment Therapy), CFT (Compassionfokuserad terapi) samt vid parterapi IBCT (Integrative Behavioral Couples Therapy), vilket breddar min förmåga att hjälpa dig på bästa sätt. Genom dessa terapeutiska verktyg kan jag erbjuda effektiv hjälp och vägledning genom dina utmaningar.

Min erfarenhet omfattar behandling av flera olika typer av problematik, som tex relationsproblem, depression, låg självkänsla samt olika typer av ångestsyndrom, inklusive prestationsångest och specifika fobier. Tillsammans kommer vi att arbeta för att skapa en meningsfull terapi som passar dig och dina unika behov.

I offer therapy in English and Swedish.

Max tar emot patienter på vår mottagning på Södermalm

Boka tid hos Max Tillbaka till psykologer Mail: max.gardinger@sveakbt.se