Malin Blide psykolog

Malin Blide

Leg. Psykolog (Föräldraledig fram till sommaren 2023)

Jag är legitimerad psykolog sedan 2016 och utbildad i Umeå. Jag har arbetat som skolpsykolog, med barn-och föräldrahälsovård samt med individualterapi. Jag arbetar med KBT (kognitiv beteende terapi) och är starkt influerad av ACT (acceptance and commitment therapy).

Det jag tycker är häftigast med att vara psykolog är att få vara med när människor, genom att få möjlighet att resonera kring sitt liv och sin situation, kan hitta tillbaka till sin rätta kurs i livet och uppleva en mer meningsfull vardag.

Mitt främsta mål är att vi tillsammans ska skapa ett utrymme för dig att utforska det som just du brottas med. Jag tror att människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar och att vi alla ibland behöver lite hjälp att få nya perspektiv på saker och ting. Tillsammans kommer vi utforska dina tankar, känslor och beteenden utifrån de mål som du har med vårt samarbete.

I offer therapy in English and Swedish

Malin arbetar vanligtvis på vår mottagning i Göteborg men är på föräldraledighet och kan inte ta emot några patienter för tillfället. Hon är åter i tjänst sommaren 2023

Mail: malin.blide(at)sveakbt.se