Malin Blide

Leg. Psykolog
EmpatiskFörståendeInlyssnande

Jag som psykolog
Det jag tycker är häftigast med att vara psykolog är att få vara med när människor, genom att få möjlighet att resonera kring sitt liv och sin situation, kan hitta tillbaka till sin rätta kurs i livet och uppleva en mer meningsfull vardag.

Mitt främsta mål är att vi tillsammans ska skapa ett utrymme för dig att utforska det som just du brottas med. Jag tror att människor gör så gott de kan för att hantera livets svängningar och att vi alla ibland behöver lite hjälp att få nya perspektiv på saker och ting. Tillsammans kommer vi utforska dina tankar, känslor och beteenden utifrån de mål som du har med vårt samarbete.

Mina erfarenheter
Jag utbildade mig på Umeå Universitet och har sedan dess arbetat med olika typer av människor och erbjudit stöd och hjälp genom alla skeden i livet. Jag har bl annat arbetat som psykolog för individer med psykisk ohälsa och personlig utveckling, som parpsykolog samt skolpsykolog och barn-och föräldrahälsovård.

Jag hjälper dig som är barn, ungdom, vuxen eller i en parrelation. Jag arbetar med KBT (kognitiv beteende terapi) och är starkt influerad av ACT (acceptance and commitment therapy), där jag tror på att en personligt anpassad behandling utifrån dina behov är det viktigaste. Jag har arbetat med bl a ångest, stress, relationsproblem, sömnsvårigheter men även med och ungdomar, föräldrastöd och personlig utveckling.

I offer therapy in English and Swedish.

Malin tar emot patienter på vår mottagning i Göteborg

Boka tid hos Malin Tillbaka till psykologer Mail: