Psykolog Gävle

terapi online hos Svea KBT

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Tid inom 3 dagar
Digital terapi – videomöten
Möjlighet till räntefri avbetalning i 12 månader
Terapi anpassad till dig och dina behov

Bor du i Gävle och är i behov av att prata med en psykolog? Våra legitimerade psykologer på Svea KBT erbjuder digitala videomöten för olika terapier och behandlingar. Vi är specialister inom KBT (kognitiv beteendeterapi) och annan psykologisk behandling för vuxna, par, barn och företag. Oavsett vad du behöver hjälp och stöd med finns vi här för att hjälpa dig att må bättre.

Du kan enkelt boka en psykolog online eller kontakta oss för rådgivning redan idag!

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologtjänster vi erbjuder online i Gävle

I Gävle erbjuder vi flera olika terapier och behandlingar online.

 • KBT terapi
 • Barnpsykolog
 • Parterapi
 • NPF utredningar (Delvis digitalt)
 • Företagshälsovård

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

KBT (kognitiv beteendeterapi) online i Gävle

KBT är en evidensbaserad behandlingsmetod som hjälper dig att bryta negativa tanke- och beteendemönster. Genom praktiska verktyg och självhjälpstekniker arbetar du steg för steg mot ett mer konstruktivt och positivt synsätt på dig själv och ditt dagliga liv.

Hos Svea KBT erbjuder vi professionellt stöd för en mängd olika livsutmaningar. Vår breda kompetens omfattar behandling av ångest, nedstämdhet, utmattning, sömnproblem, sociala svårigheter, relationsproblem och missbruksproblematik. Vi finns även tillgängliga för dig som går igenom kris eller sorg och behöver stödsamtal. Dessutom erbjuder vi företagstjänster som chefsstöd och konflikthantering på arbetsplatsen. Oavsett din nuvarande situation hjälper vi dig att hitta rätt verktyg för att må bättre.

Välkommen till Svea KBT – Sveriges största privata psykologföretag

Sedan starten 2017 har Svea KBT haft en vision om att erbjuda psykologvård av högsta kvalitet. Vår största styrka är den nära och personliga kontakt du som patient får med våra legitimerade psykologer, som skräddarsyr behandlingen efter dina unika förutsättningar och behov.

Hos oss undviker du köer och får oftast en tid inom tre dagar. Vi värdesätter en smidig, anpassad och lösningsfokuserad process. Oavsett vad du behöver hjälp med, står vi redo att ge dig professionellt stöd på vägen mot ett bättre välmående.

Betala med faktura eller avbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi kan vi erbjuda dig flexibla betalningsalternativ. Du kan välja att betala med kort, Swish, faktura eller avbetalning. (Räntefri avbetalning erbjuds upp till 12 månader)

Få rekommendation om den bästa psykologen för dig och dina behov

Fri avbokning och ombokning

Det är helt gratis att avboka eller omboka din terapi fram till 24 timmar innan den börjar. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår reception, som gärna hjälper dig med ditt ärende. Mer information hittar du under Vanliga frågor och svar.

Boka psykolog

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologer du kan boka videosamtal med i Gävle

Svea KBT etablerar sig i Gävle

Vi på Svea KBT har flera mottagningar runt om i Sverige och planerar nu att etablera oss i Gävle.

Faktaruta om Gävle

Gävle är en stad i Gävleborgs län i Sverige och är residensstad för länet. Den ligger vid Gävlebukten vid Bottenhavet och är en av Sveriges äldsta städer, grundad 1446. Gävle har en befolkning på cirka 102 000 invånare (2024) och är känd för sin traditionella julbock, Gävlebocken, som årligen sätts upp på Slottstorget. Staden är också hem för flera viktiga industrier, inklusive skogs- och pappersindustrin, samt har en rik kulturell historia med museer, teatrar och konserthus. Gävle har också ett universitet, Högskolan i Gävle, som erbjuder en mängd olika utbildningar och forskningsmöjligheter.

Gävle har flera kända områden och sevärdigheter som attraherar både invånare och turister:

 1. Gävlebocken – Den världskända halmbocken som sätts upp varje jul på Slottstorget och ofta blir föremål för sabotageförsök.
 2. Boulognerskogen – En stor och vacker stadspark som erbjuder promenadstigar, lekplatser och picknickområden.
 3. Furuviksparken – En kombinerad djurpark och nöjespark belägen strax utanför Gävle.
 4. Gävle Konserthus – En modern byggnad som är hem för Gävle Symfoniorkester och erbjuder ett brett utbud av konserter och kulturevenemang.
 5. Gamla Gefle – Ett historiskt kvarter med välbevarade trähus och kullerstensgator som ger en känsla av stadens äldre delar.
 6. Länsmuseet Gävleborg – Ett museum som visar konst och kulturhistoria från regionen, inklusive utställningar om lokalhistoria och arkeologi.
 7. Järnvägsmuseet – Ett museum som visar Sveriges järnvägshistoria med en imponerande samling av lok och vagnar.
 8. Gävle Slott – Ett vackert slott från 1500-talet som används som residens för landshövdingen och är öppet för allmänheten vid vissa tillfällen.
 9. Högskolan i Gävle – Universitetet som är känt för sin moderna arkitektur och natursköna campus vid Gavleån.
 10. Gävle Strand – Ett nytt och modernt bostadsområde vid vattnet med gångvägar, restauranger och bostäder som erbjuder vacker utsikt över havet.
Här finner du information om psykologiskt stöd i Gävleborg