Susanna Magnusson

Leg. Psykolog
NyfikenTålmodigVarm

”Jag kan varmt rekommendera Susanna hos Svea KBT. Hon är inkännande, lyhörd, varm och förtroendeingivande. Varje session har varit värdefull och oerhört givande. Den hjälp jag behövde har jag verkligen fått.”

-Tidigare patient

”Susanna har hjälpt mig jättemycket genom bekräftelse, verktyg och förståelse till varför vissa känslor finns.”

-Tidigare patient

”Är mycket nöjd med psykolog samtal hos Susanna. Är lugn, bekräftande och metodisk. Rekommenderar henne varmt.”

-Tidigare patient

”Susanna M har varit en fantastisk hjälp och ett stort stöd för mig när jag led av depression och ångest i december/januari 2024. Jag mår så mycket bättre idag och effekten kom bara efter några besök hos henne. Rekommenderas starkt!”

-Tidigare patient

”Susanna Magnusson var över förväntan bra! Jag gick in som en väldigt tom, förvirrad och hopplös person, och efter sista mötet vi hade så kände jag mig mycket mer självmedveten om hur jag fungerar. Jag har fått nya insikter som jag annars aldrig hade fått, och jag har fått ett betydligt snällare sätt att hantera mina tankar. Jag tror inte på allt jag tänker längre, och jag ser mer och mer hopp om framtiden. Jag kände verkligen att Susanna förstod sig på mig och att hon utmanade mig så mycket som jag själv var bekväm med varje gång.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Att söka hjälp kan för många vara ett stort och svårt steg att ta. Kanske har du tänkt tanken länge, men inte vågat ta steget fullt ut. Kanske har du provat flera gånger, men inte riktigt hamnat rätt, eller så kanske du för första gången befinner dig i en situation i livet där du märker att du behöver hjälp för att komma vidare. Oavsett hur det är för dig och hur länge du har gått med dina svårigheter så finns jag här för dig med en genuin önskan om att försöka hjälpa dig vidare ur det du har fastnat i. 

När du kommer till mig är det viktigt för mig att du ska känna dig varmt och tryggt mottagen och när du går härifrån vill jag att du ska känna dig lite lättare till mods och med en ny gnista av hopp. Det är viktigt för mig att vi jobbar tillsammans på ett sätt som passar dig och att vi utgår ifrån just det du behöver och önskar. Vill du att vi jobbar målinriktat, så gör vi det. Behöver du få ventilera och vända och vrida på tankar, så gör vi det. Vet du inte riktigt vad det är du vill eller behöver, så tar vi helt enkelt reda på det tillsammans.

Mina erfarenheter

Jag tog min psykologexamen vid Mittuniversitetet i Östersund. I mitt yrkesliv har jag mött en stor bredd av livets alla svårigheter och utmaningar. Det kan vara att du just nu befinner dig i kris, är i sorg, lever med mycket oro eller ångest, har svårt att tycka om dig själv, få ihop vardagen eller dina relationer, blir hindrad av dina rädslor, känner dig nedstämd, ensam, stressad, vilsen, eller har svårt att våga ta steg mot det du egentligen vill.

I mitt jobb har jag haft glädjen att få vara en del av att se hur människor modigt och inspirerande utmanat sitt lidande och sina svårigheter, och har på så vis kommit närmre det de önskar i livet. Samma sak vill jag försöka lotsa dig till!

Jag är van att möta dig som är vuxen, tonåring eller barn och du kan komma ensam, eller ni som par. Varmt välkommen att boka en tid om det känns rätt för dig.

I offer therapy in English and Swedish.

Susanna tar emot patienter på vår mottagning i Solna

Boka tid hos Susanna Tillbaka till psykologer Mail: