Lovisa Landén

Leg. Psykolog
InkännandeKunnigOmtänksam

”Är väldigt nöjd med mina besök hos Lovisa. Hon var enormt förstående och hjälpsam och satte upp en bra plan för besöken. Kan varmt rekommendera!”

-Tidigare patient

”Efter att ha gått en längre tid med hög inre stress och oro så sökte jag mig till Svea KBT och fick hjälp av Lovisa. Hon är otroligt lyhörd, trygg, kunnig och tillsammans med henne gör man framsteg!”

-Tidigare patient

”När man inte själv kan hålla den röda tråden så är jag tacksam för att Lovisa redan från start fanns där och förstod precis vad jag ville få fram samt behövde hjälp med. För evigt tacksam för allt från bemötande och vägledning.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Välkommen till mig för hjälp i alla skeden i livet och oavsett problemnivå. Jag är en lyhörd och varm psykolog som inte räds att höra om och hjälpa dig med även svårare problem eller funderingar, och jag anpassar behandlingsupplägg efter dina behov och önskemål.

Intervju med Lovisa i SVT

Mina erfarenheter

Med min psykologutbildning från Göteborgs Universitet har jag både terapimetoderna KBT, ACT och PDT med mig i mitt arbete. Jag har erfarenhet av psykisk ohälsa på både primärvårdsnivå, vilket innefattar mild till måttligt svårighetsgrad, men även psykiatriärenden och allvarligare problematik. Jag har kompetens och erfarenhet av arbete med både vuxna, barn och par. Jag arbetar med bl.a. depression, ångestbesvär såsom OCD/tvång, fobier, lindrigare ätstörning, paniksyndrom, GAD, hälsoångest, social fobi. Utöver det har jag även stor erfarenhet av självskadebeteenden, känslohantering, olika sorters missbruk, samt somatiska besvär som påverkar livet t.ex. IBS och smärta.

I offer therapy in Swedish and English

Lovisa tar emot patienter på vår mottagning i Uppsala.

Boka tid hos Lovisa Tillbaka till psykologer Mail: