Lotta Anderlind

Psykolog
DrivenPositivVarm

Jag vill börja med att tacka dig för det du gjort med vår son! Både vi o hans systrar märker så stor skillnad! Han svarar i telefon, träffar vänner, har börjat spela i sitt band igen, springer o tränar yoga! Vår son uppskattar dig så mycket o har stort förtroende för dig, han tycker att du är lugn, saklig o ställer krav! En stor sten har fallit från mitt hjärta när vi fått tillbaka vår glada son! Tack för att du finns o att vi fick kontakt med dig!!

-Tidigare patient

”Jag är otroligt nöjd med min KBT där man får hjälp med verktyg för förändring på riktigt. Lotta är alltid otroligt påläst om våra senaste möten och har en plan och struktur kring vad varje träff ska handla om. Hon förstår väldigt snabbt vilka utmaningar och problem som finns och har ett personligt men samtidigt professionellt bemötande och förhållningssätt. Rekommenderar varmt”

-Tidigare patient

Hej Lotta! Vill säga stort tack till dig för dessa månader. Det har känts väldigt tryggt att prata med dig och jag har fått med mig så bra verktyg som gjort att jag mår mycket bättre. Jag återkommer gärna till dig lite längre fram om jag skulle behöva.

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Oavsett om du söker för en specifik problematik som t.ex. ångest, oro, nedstämdhet, sömn och stress, eller om du söker för relationssvårigheter, parterapi eller en livskris, föräldrastöd eller låg självkänsla, kan du få stöd, hjälp och terapi av mig. Vi gör en gemensam plan utifrån dina behov; de symtom, sårbarheter eller utmaningar du upplever och även dina styrkor och mål. När det är aktuellt tittar vi på din historia, och framförallt ditt nuläge och gör planer framåt. En kontakt kan vara alltifrån 3-4 samtal vid en kortvarig kris eller för problemlösning, till en längre skräddarsydd behandling vid svårare problematik.

Mina erfarenheter

Jag har en femårig psykologutbildning från Stockholms Universitet med inriktning på tredje vågens KBT (kognitiv beteendeterapi). Jag arbetar målinriktat utifrån forskning och fokuserar lika mycket på att stärka psykologiska hälsobeteenden som att arbeta med symtom och problem. Målet med en behandling är alltså inte “bara” symtomlindring utan högre livskvalité, funktionalitet och meningsfullhet.

Jag erbjuder individuell terapi, parterapi och terapi för familjer. Alla åldrar är välkomna. På plats eller via video. Mina erfarenheter kommer bl.a. från vuxenmottagningen på Gustavsbergs Vårdcentral samt från klinisk praktik med ungdomar och unga vuxna. Jag har själv 4 barn och älskar att arbeta med barn. Jag har även en master i ekonomi och erfarenhet från ledarskap och organisationsutveckling inom näringslivet.

Samarbete, ett fokus på var du lägger din uppmärksamhet och en tid helt och hållet för dig/er är mina ledord. Välkommen att boka ett första samtal!

  • You are more than welcome if you speak English.
  • Bienvenue si vous parlez français, je comprends sans problème, même si je vous réponds en anglais.
  • Está la bienvenida si habla español, aunque respondo en inglés.

Lotta tar emot patienter på vår psykologmottagning i Vasastan

Boka tid hos Lotta Tillbaka till psykologer Mail: