Liselotte Starck

Leg. Psykolog
FantasifullNärvarandeTrygg

”Jag vill varmt rekommendera Liselotte Stark. Hon har hjälpt mig att tänka i nya banor där jag har fastnat. Och gett mig verktyg som jag kan använda i situationer som är svåra för mig.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

När jag möter dig som patient eller er som par är jag nyfiken på kärnan i problemet.

Vad är det som gör att jag haft ångest nästan hela livet? Varför hamnar vi som par i samma tjafs hela tiden? Varför är det så svårt att ta tag i livet i både det stora och lilla? Varför slutade vi ha sex? Varför känns det så svårt att visa vem man verkligen är för andra? Varför vill vårt barn inte säga vad det är som är fel? Varför kan jag inte bara gilla mig själv? Varför har jag svårt att säga till andra vad jag vill? Varför blir jag arg jämt? Varför säger alla till mig att jag borde ta det lugnt när det är det sista jag vill?

Det är ofta så att man har en fråga som återkommer gång på gång och som man aldrig riktigt får svar på. Det är mitt jobb att hjälpa dig att äntligen få svar på de där frågorna. I den takt som är bra för dig eller er som par eller familj så närmar vi oss frågorna, vänder på stenarna och hittar lösningar som kan göra livet bättre.

När jag arbetar med par är jag både stöttande och utmanande. För att ni ska hitta till en ny plats tillsammans behöver båda ofta våga förändras. För att förändring ska ske behövs både trygghet och att jag inte låter er väja för de svåra samtalen. Jag älskar att jobba med par och se hur man kan vända svåra situationer som kanske otrohet, bristande ömhet och inget sex till en relation där man äntligen får bli både trygg, sedd och kunna njuta av varandra och livet tillsammans.

Som person är jag ofta uppfinningsrik i mitt problemlösande och jag kombinerar ofta det sökande samtalet med handfasta uppgifter och lösningar som gör livet bättre. Om du vill ha ett intensivt tempo så kör vi eller vill du ha ett långsamt sökande i en lugn takt så gör vi så. Jag är här för dig enskilt och er som par, jag älskar att få hjälpa andra att äntligen få trivas med livet på riktigt.

Varmt välkommen!

Mina erfarenheter

Mina erfarenheter: jag är utbildad på Psykologprogrammet vid Karolinska Institutet och är van vid att jobba med ångest i alla former inklusive social ångest, trauman, prokrastinering, stark oro, tvång, nedstämdhet mm. Jag arbetar med par med alla möjliga sorters problem inklusive sexuella och kommunikativa, samt med unga som kanske bär på tunga saker eller är vilsna inför att bli vuxna. Jag har även jobbat med stöttning för föräldrar och deras barn, inklusive föräldrar till vuxna barn.

I offer therapy in English and Swedish.

Liselotte tar emot patienter i Vasastan

Boka tid hos Liselotte Tillbaka till psykologer Mail: