Lina Strömberg

Leg. Psykolog
MotiverandeTryggVarm

”Jag har haft Lina Strömberg och har varit väldigt nöjd sen dag 1. Behandlingen har varit tydlig med bra struktur och realistiska målsättningar och alltid varit trygg i att Lina har haft 100 procentig koll på vad hon gör. Alltid förberedd med en tydlig agenda för dagen och material för mig att ta med mig hem.”

-Tidigare patient

”Lina S. var väldigt empatisk och förstående. Hon dömde aldrig och fick mig att känna mig välkommen varje gång jag var där. Jag upplevde också att hennes lyssnande och måluppsättning fick mig att förbättra mitt liv och må bättre allmänt..”

-Tidigare patient

”Lina Strömberg var fin, inkännande och lyhörd. Behandlingen mycket lärorik – jag upplever att jag har fått nya verktyg och kunskaper som kommer att vara till stor hjälp framöver. Jag känner att jag hittade helt rätt och hade gärna fortsatt gå till Lina om jag hade haft möjlighet.”

-Tidigare patient

”I found the sessions extremely helpful to be heard, and think through solutions incl. defining where I want to be and how to get there. Thank you to Lina Strömberg for enabling a substantial change from where I started..”

-Tidigare patient

”Lina var otroligt mjuk i sitt sätt, inkännande och jag kände mig välkommen!”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Som psykolog har jag alltid två saker med mig i behandling: det som visat sig fungera i forskning och i praktik såväl som vad som är personligt viktigt för dig som klient. Jag arbetar både med barn och unga, vuxna och med par. När det är som bäst att vara psykolog är när vi samarbetar som ett team, jag som psykolog och du som klient. För mig är den röda tråden i terapi medkänsla och att skapa förståelse för varför du befinner dig där du är just nu, för att därefter utforska hur vi kan hitta nya vägar framåt. Målet är att öka livskvaliteten, för dig att må bättre och agera utifrån den person du vill vara.

Mina erfarenheter

Jag är utbildad inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och som psykolog har jag arbetat med olika typer av psykisk ohälsa på olika vårdnivåer – både inom psykiatrin och inom specialistvården för stress och långvarig smärta. Jag har därmed erfarenhet av att arbeta med olika känslotillstånd, ångestproblematik, relationssvårigheter, stressrelaterad ohälsa, nedstämdhet, svåra livshändelser och trauma, självkänsla och smärthantering. Idag arbetar jag med allt ifrån rådgivande och stödjande kontakter till längre och målfokuserade behandlingar.

I offer therapy in English and Swedish.

Lina tar emot patienter i Vasastan

Boka tid hos Lina Tillbaka till psykologer Mail: