Kim Einhorn

Leg. Psykolog
EmpatiskEngageradNyfiken
Jag som psykolog

Jag drivs av att hjälpa människor att förstå sig själva bättre. Att våga prata om det som skaver och det som känns tungt. Att få bli lyssnad på och bli förstådd. Med vetskapen om att du aldrig är ensam. Som psykolog är jag inlyssnande, förstående, empatisk men också rak och ärlig. Jag utmanar med värme för att jag ser möjligheter för alla individer. Min nyfikenhet driver mig att förstå både varför vi agerar som vi gör och att hjälpa patienten att förstå samma sak. Det är viktigt för mig att varje individ känner sig trygg och bekväm med att öppna upp sig för mig, att vi tillsammans kan utforska de utmaningar som känns tunga. Det finns inget ämne som är tabu och jag strävar efter att skapa en miljö där du kan vara öppen och ärlig om vad du upplever.

Mina erfarenheter

Jag har min psykologexamen från Linneuniversitetet och University of Birmingham. Jag har erfarenhet av att jobba med KBT såväl som psykodynamisk terapi. Jag träffar gärna dig som behöver hjälp att behandla ett psykiskt tillstånd, vill bearbeta en livskris, relationssvårigheter eller vill ha föräldrastöd. Några av de problemområden jag arbetar med är depression, ångest, stress, sömnproblem, självskada, suicid, trauma, tvång, sorg, krishantering, familjestöd och parterapi. Jag har även tidigare arbetat med med neuropsykiatriska diagnoser och framför allt med ADHD hos kvinnor och flickor. Jag träffar dig i alla åldrar och livsskeden och anpassar behandlingen efter dig och dina behov.

Jag har erfarenhet av att föreläsa om psykiatriska diagnoser och vikten av samtal kring dessa på olika delar av samhället och brinner för att våga samtala men också att varje individ ska känna att det finns någon som också vågar lyssna på det dem har att säga.

I offer therapy in Swedish and English.

Kim sitter på vår mottagning i City vid Hötorget

Boka tid hos Kim Tillbaka till psykologer Mail: kim.einhorn@sveakbt.se