Julia Stenbrink

Leg. Psykolog
DiplomatiskTålmodigVarm

”Julia Stenbrink var min psykolog och gjorde denna behandling hur trygg och bekväm som hellst. Sånt otroligt tålamod och jag lämnade varje samtal med nya sätt att tänka och mådde mycket bättre efter varje gång. Otroligt nöjd och glad att just Julia hjälpte mig!”

-Tidigare patient

”Julia var väldigt duktig på att identifiera mönster och hitta eventuella underliggande känslor som orsakade mina besvär. Jag upplevde att hon hade en pragmatiskt sätt att angripa mina besvär och att hon var inkännande i förhållande till mina behov. Jag kan varmt rekommendera Julia till alla som känner att de går igenom en tuff period i livet!”

-Tidigare patient

”Jag är så otroligt tacksam för all hjälp och alla verktyg jag fick utav Julia S. Hon är fantastiskt duktig, både professionell och lättsam! Rekommenderar henne starkt!”

-Tidigare patient

”Min psykolog var Julia. Hon är mycket lyhörd, analyserande och vägledande. Julia hjälpte mig att identifiera områden som jag behövde stöd i och vägledde mig framåt. Jag känner mig stärkt som person efter behandlingen och har fått med mig verktyg som jag kommer ha stor användning av.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Mitt fokus som psykolog är att du ska känna dig trygg och sedd i rummet. Jag stämmer av med dig regelbundet kring dina förhoppningar och förväntningar för att ge dig det stöd som just du är ute efter. Tillsammans gör vi en plan för att höja din livskvalitet och nå de mål du har med din terapi.  Jag utgår från dina preferenser och behov för att skräddarsy en behandling som passar dig. Alla behandlingar har en grund i evidensbaserade metoder som exempelvis KBT, ACT och CFT.

Jag jobbar mycket med personer som vill behandla olika typer av ångest, nedstämdhet eller att stärka sin självkänsla. Jag jobbar även mycket med att behandla stress och att hitta en balans mellan privatliv och arbete (eller studier). Jag hjälper dig att hitta strategier för en hållbar förändring.
Mitt mål som psykolog är att du ska känna att du får de verktyg du behöver för att bli den starkaste och gladaste versionen av dig själv.  

Mina erfarenheter

Min psykologexamen är från Karolinska Institutet med inriktning KBT. Min erfarenhet från psykiatri och primärvård är bred. Jag har erfarenhet av saker som fobier, förbättring av kroppsbild, föräldrastöd, hantering av relationer, social ångest, overklighetskänslor och personlighetssyndrom. Du är välkommen till mig för stöd för både små och stora svårigheter.

Jag är van att jobba med alla ålderskategorier: barn, ungdomar, vuxna och pensionärer. Jag behandlar individer, men också par och familjer. När jag arbetar med par utgår jag ifrån IBCT som är en effektiv och beprövad metod för parterapi.

I offer therapy in English and Swedish.

Julia tar emot patienter på vår psykologmottagning i Vasastan

Boka tid hos Julia Tillbaka till psykologer Mail: