Julia Stenbrink

Leg. Psykolog
DiplomatiskTålmodigVarm

”Julia var väldigt duktig på att identifiera mönster och hitta eventuella underliggande känslor som orsakade mina besvär. Jag upplevde att hon hade en pragmatiskt sätt att angripa mina besvär och att hon var inkännande i förhållande till mina behov. Jag kan varmt rekommendera Julia till alla som känner att de går igenom en tuff period i livet!”

-Tidigare patient

”Jag är så otroligt tacksam för all hjälp och alla verktyg jag fick utav Julia S. Hon är fantastiskt duktig, både professionell och lättsam! Rekommenderar henne starkt!”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Mitt fokus som psykolog är att du ska känna att du blir förstådd och får de verktyg du behöver för att nå just dina mål. Jag vill att du ska känna dig trygg oavsett vem du är och vad du behöver hjälp med. När du kommer till mig skräddarsyr jag en behandling utifrån dina behov. För att göra detta utgår jag från evidensbaserade metoder som KBT, ACT och CFT mm. Det vanligaste områden personer söker hjälp med hos mig för är nedstämdhet, stressproblematik, ångestsyndrom, låg självkänsla och relationsproblematik. Jag har även erfarenhet av att jobba med svårigheter med kroppsbild, ensamhet, otrohet och personlighetssyndrom. Jag tycker om att jobba med all sorts problematik från mindre besvär till de tyngre. Oavsett vad du söker hjälp för så hittar vi tillsammans strategier för att uppnå motivation och hållbar förändring.

Mina erfarenheter

Jag har en psykologexamen från Karolinska Institutet med inriktning KBT. Min erfarenhet är bred och sträcker sig över alla åldersgrupper barn, ungdomar, vuxna och äldre. Jag har erfarenhet både från psykiatrin och primärvården och har därför jobbat med de flesta diagnoser och problem. Jag har även erfarenhet av att ta emot familjer och par. När jag arbetar med par utgår jag ifrån IBCT som är en effektiv och beprövad metod för parterapi.

I offer therapy in English and Swedish.

Julia tar emot patienter på Kungsholmen

Boka tid hos Julia Tillbaka till psykologer Mail: julia.stenbrink@sveakbt.se