Andrea Wessling

Leg. Psykolog
DrivenRespektfullVarm

”Min terapeut var Andrea Wessling och hennes kunnande var oerhört givande och gav mig mycket insikt. Jag har provat terapeuter tidigare i andra sammanhang, och är imponerad av hennes intuitiva guidning- vilket var vad jag behövde då. Så stort TACK till Andrea.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

När man träffar mig som psykolog vill jag att man ska känna trygghet, värme, stöd och samtidigt en lagom ”push” att våga ta sig vidare och förändra viktiga delar i livet. Jag värdesätter att arbeta effektivt och evidensbaserat och tillsammans utvärderar vi och ser till att vårt arbete verkligen hjälper dig. Min förhoppning är att hjälpa dig att lära känna dig själv bättre, förstå dina känslor och reaktioner och att få till en förändring – så att vardagen fungerar bättre och att livet känns mer meningsfullt.

Mina erfarenheter

Jag har min psykologexamen från Karolinska Institutet med inriktning KBT. Sedan dess har jag arbetat inom psykiatri med både bedömningar och samtal, samt behandling med inslag av KBT och ACT gällande bl a. ångesttillstånd, depression, stress, sömnbesvär och PTSD, men också kriser och stöd i olika livshändelser.

I offer therapy in English and Swedish

Andrea tar emot patienter på vår psykologmottagning i city Hötorget

Boka tid hos Andrea Tillbaka till psykologer Mail: andrea.wessling@sveakbt.se