Andrea Wessling

Leg. Psykolog
DrivenRespektfullVarm

”Min terapeut var Andrea Wessling och hennes kunnande var oerhört givande och gav mig mycket insikt. Jag har provat terapeuter tidigare i andra sammanhang, och är imponerad av hennes intuitiva guidning- vilket var vad jag behövde då. Så stort TACK till Andrea.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

När du träffar mig som psykolog vill jag att du ska känna trygghet, värme, stöd och samtidigt en lagom ”push” att våga ta dig vidare och förändra viktiga delar i livet. Min förhoppning är att hjälpa dig att lära känna dig själv bättre, förstå dina känslor och reaktioner och att få till en förändring – så att vardagen fungerar bättre och att livet känns mer meningsfullt.

Jag värdesätter att arbeta konkret och effektivt så att du känner att du kommer framåt, men vill även stanna upp vid viktiga saker och låt dig få chans att reflektera och utvecklas.

Mina erfarenheter

Jag har min psykologexamen från Karolinska Institutet med inriktning KBT. Jag har arbetat som psykolog i många år och träffar både vuxna, barn och par. Jag hjälper dig gärna med bla ångesttillstånd, depression, stress, tvång, sömnbesvär, relationssvårigheter och PTSD, men också kriser och stöd i olika livshändelser. Jag arbetar med både KBT och ACT, med inslag av CFT och DBT för att personligt anpassa behandlingen efter dina behov. 

Jag har bred erfarenhet av arbeta med barn och tonåringar och stöttar även gärna dig i din roll som förälder. Jag arbetar även med par och relationssvårigheter, och stöttar gärna er relation i att hitta tillbaka till era mål och värderingar.

I offer therapy in English and Swedish

Andrea tar emot patienter på vår psykologmottagning i city Hötorget

Boka tid hos Andrea Tillbaka till psykologer Mail: