Psykolog Västerås

terapi online hos Svea KBT

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Digital terapi – videomöten
Tid inom 3 dagar
Terapi anpassad till dig och dina behov

Digital terapi i Västerås

Svea KBT är privata psykologer som erbjuder digital terapi i Västerås. Du är välkommen att boka videomöte för terapi och behandling. Vi är experter inom KBT (kognitiv beteendeterapi) och psykologisk behandling. Hos oss får både privatpersoner, par, barn och företag hjälp av duktiga och erfarna psykologer via videomöten.

Välkommen att boka tid idag!

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

KBT terapi online i Västerås

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en effektiv behandlingsmetod som fokuserar på att identifiera och förändra destruktiva tankemönster och beteenden. Genom praktiska självhjälpsstrategier främjar den psykisk hälsa, erbjuder verktyg för stresshantering och hjälper individer att hantera ångest, depression och andra psykiska tillstånd.

Psykologtjänster vi erbjuder i Västerås

Svea KBT i Västerås erbjuder flera olika terapier och behandlingar online

  • KBT terapi
  • Parterapi
  • Barnpsykolog
  • NPF utredningar
  • Företagshälsovård

Vi erbjuder ett brett utbud av terapier och behandlingar online och specialiserar oss på KBT-terapi, parterapi, barnpsykologi, NPF-utredningar och företagshälsovård. Vårt mål är att alltid ge dig professionellt stöd och verktyg utifrån dina behov och önskemål.

Välkommen till Sveriges största privata psykologföretag

Sedan 2017 har Svea KBT strävat efter att leverera den bästa möjliga privata vården. Vi erbjuder tider inom tre dagar, direktkontakt med din psykolog och en personligt anpassad behandling som matchar dina unika behov och preferenser.

Fri avbokning och ombokning

Det är gratis att avboka och omboka dina tider upp till 24 timmar innan din terapi ska börja. Om du har ytterligare frågor eller behöver assistans kan enkelt kontakta vår reception så hjälper de dig med ditt ärende. Du kan läsa mer under vanliga frågor och svar.

Betala med faktura eller avbetalning

Vi ger dig möjligheten till flexibel betalning genom vår betalpartner Svea Ekonomi. Du kan betala med kort, swish, faktura eller avbetalning.

Få rekommendation om den bästa psykologen för dig och dina behov

Boka psykolog

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologer som du kan prata med online i Västerås

Fakta om Västerås

Västerås är en stad belägen i Västmanlands län i mellersta Sverige. Staden har en rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden och är känd för sina historiska byggnader, sitt universitet och sin domkyrka.

Historia: Västerås grundades runt år 990 och har spelat en betydande roll som handels- och industristad genom århundradena. Under medeltiden var staden ett viktigt centrum för järn- och kopparhandel.

Universitet: Mälardalens universitet i Västerås är en viktig utbildningsinstitution i regionen. Universitetet erbjuder ett brett utbud av program och forskning, särskilt inom teknik och hållbar utveckling.

Domkyrkan: Västerås domkyrka är ett av stadens mest kända landmärken. Kyrkan, som började byggas på 1200-talet, är en imponerande byggnad med gotisk arkitektur och många historiska detaljer.

Befolkning: Västerås har en befolkning på cirka 158 000 invånare, vilket gör den till en av Sveriges största städer. Staden har en blandning av studenter, yrkesverksamma och pensionärer.

Näringsliv: Västerås är känd för sin starka industribas, särskilt inom energi och teknik. ABB och Bombardier är två stora företag som har sina svenska huvudkontor här. Staden är också hem för flera teknologiparker och forskningscentra.

Kultur: Västerås har ett rikt kulturliv med många museer, teatrar och musikscener. Västerås konserthus och Västmanlands teater är viktiga kulturella mötesplatser, och staden erbjuder ett brett utbud av evenemang och festivaler.

Parker och grönområden: Västerås har flera vackra parker och rekreationsområden, som Djäkneberget och Mälarparken, vilka är populära platser för både invånare och besökare att koppla av och njuta av naturen.

Sammanfattningsvis är Västerås en stad med rik historia, starkt utbildnings- och forskningsfokus samt blomstrande industri. Detta gör den till en viktig kulturell och ekonomisk knutpunkt i mellersta Sverige.