Psykolog Norrköping

terapi online hos Svea KBT

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Digital terapi – videomöten
Tid inom 3 dagar
Möjlighet till räntefri avbetalning i 12 månader
Terapi anpassad till dig och dina behov

Hos Svea KBT erbjuder vi professionell psykologhjälp digitalt från Norrköping. Våra legitimerade psykologer är experter inom kognitiv beteendeterapi och annan psykologisk behandling för vuxna, par, barn och företag. Oavsett vilket stöd du behöver, hjälper vi dig att boka ett enkelt videomöte för terapi och samtalsstöd redan idag.

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologtjänster vi erbjuder online i Norrköping

I Norrköping erbjuder vi flera olika terapier och behandlingar online.

  • KBT terapi
  • Parterapi
  • Barnpsykolog
  • NPF utredningar (Delvis digitalt)
  • Företagshälsovård

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

KBT terapi online i Norrköping

KBT är en evidensbaserad behandlingsmetod som hjälper dig att bryta negativa tanke- och beteendemönster. Med hjälp av praktiska verktyg och självhjälpstekniker arbetar du steg för steg mot ett mer konstruktivt och positivt synsätt på dig själv och ditt dagliga liv.

På Svea KBT erbjuder vi professionellt stöd för en mängd olika livsutmaningar. Vår breda kompetens omfattar behandling av ångest, nedstämdhet, utmattning, sömnproblem, sociala svårigheter, relationsbekymmer och missbruksproblematik. Vi finns även tillgängliga för dig som går igenom kris eller sorg och behöver stödsamtal. Utöver detta erbjuder vi företagstjänster som chefsstöd och konflikthantering på arbetsplatsen. Oavsett din nuvarande situation hjälper vi dig att hitta rätt verktyg för att må bättre.

Välkommen till Svea KBT – Sveriges största privata psykologföretag

Sedan starten 2017 har Svea KBT drivits av en vision att erbjuda psykologvård av högsta kvalitet. Vår största styrka är den nära och personliga kontakt du som patient får med våra legitimerade psykologer, som skräddarsyr behandlingen efter dina specifika förutsättningar och behov.

Vi värdesätter en smidig, anpassad och lösningsfokuserad process. Hos oss undviker du köer och får oftast en tid inom tre dagar. Oavsett vad du behöver hjälp med, står vi redo att ge dig professionellt stöd på vägen mot ett bättre välmående.

Betala med faktura eller avbetalning

Genom vår betalpartner Svea Ekonomi kan vi erbjuda dig flexibla betalningsalternativ. Du kan välja att betala med kort, Swish, faktura eller avbetalning. (Räntefri avbetalning erbjuds upp till 12 månader)

Få rekommendation om den bästa psykologen för dig och dina behov

Fri avbokning och ombokning


Det är helt gratis att avboka eller omboka din terapi upp till 24 timmar innan den börjar. Om du har frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att kontakta vår reception som gärna hjälper dig med ditt ärende. Mer information hittar du under vanliga frågor och svar.

Boka psykolog

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologer du kan boka videosamtal med i Norrköping

Svea KBT etablerar sig i Norrköping

Svea KBT har flera mottagningar runt om i Sverige och planerar nu även att etablera oss i Norrköping.

Faktaruta om Norrköping

Norrköping är en stad belägen i Östergötlands län i Sverige och är en av de största städerna i regionen. Staden har en rik industriell historia, främst inom textilindustrin, vilket har gett den smeknamnet ”Sveriges Manchester”. Idag är Norrköping en modern stad med en blandning av kultur, utbildning och teknik.

Sevärdheter och kända områden i Norrköping:

Arbetets museum: Ett fascinerande museum som utforskar arbetslivets historia och betydelse. Beläget i det omvandlade industrilandskapet.

Norrköpings Konstmuseum: Ett måste för konstälskare, med en imponerande samling av svensk konst från 1900-talet till nutid.

Kolmårdens Djurpark: En av Europas största djurparker, bara en kort bilresa från Norrköping, med ett brett utbud av djurarter och spännande upplevelser.

Louis De Geer Konsert & Kongress: Ett fantastiskt konserthus och konferensanläggning, beläget i en vacker ombyggd industribyggnad.

SOlai kyrka: En av Norrköpings äldsta kyrkor med anor från medeltiden, vacker både invändigt och utvändigt.

Himmelstalund: Ett stort rekreationsområde med badplatser, camping och historiska hällristningar från bronsåldern.

Motala Ström: En naturskön flod som rinner genom Norrköping och erbjuder vackra promenadstråk och pittoreska kaféer längs stranden.

Här finner du information om psykologiskt stöd i Norrköping